Poslední dobou se nám dějí "divné" věci od spamů počínaje přes pokusy proniknout do našeho webu. A poslední výhrůžky Vrábela (Semantic Visions) na stránce ministerstva zdravotnictví podnítily, či iniciovaly další "rádoby cenzory" k dalším akcím.

 

 

ŘEŠÍME

Nevíme, odkud jsou útoky vedeny. Určitě to není "od Putina", z Číny nebo od Navalného, takže jsou to buď nějací místní magoři, nebo jsou provokace vedeny přímo z nějakého ústředí.(Ani novičok nám nikdo neposílá)

 

Prostě nevíme.

Prakticky jsou útoky vedeny na nás cca 2 měsíce a tak se pokusíme za

  1. Zkvalitnit ochranu
  2. Zvýšit kvalitu webu. (Jistě jste si všimli, že některé funkce přestávají najednou fungovat, občas nápadné zpomalení webu a zatím nevíme, zda je to díky oněm útokům, nebo je to pouze zastaralé a musíme vše dát do vyšší verze.

 

Nechceme být paranoidní jako Pirát Hřib nebo Navalnyj, ale problém je, že se to nápadně časově shoduje s útoky ministerstva vnitra a zdravotnictví (Vrábel), nesmyslným útokem premiéra Babiše kvůli profesoru Beranovi,  a my nedokážeme určit, odkud jsou útoky vedeny. A z Afriky asi těžko, ti o našem webu nemají ani tuchy. A z Antarktidy...?

 

 Co byla včera údajná dezinformace, dnes je to pravda! Ověřte si!

To vymyslel Vrábel Semantic Visions - odborník na Covid!

 

Ale opět vážně

Takže pokud vám něco u nás nebude fungovat, omluvte nás prosím. Naše názory a většinou důkazy budete vidět i nadále, zatímco kvalita občas (možná) bude pokulhávat. Do doby, než zjistíme (pokud zjistíme), co je toho příčinou.

Bez důkazů nemůžeme obvinit nikoho, ale jenom za poslední dny přišlo asi deset výhrůžek. Nebo nadávek.

Děkujeme za pochopení.

Petr Pokorný

 

P.S. Policii jsem nekontaktoval, cílem asi nejsme my osobně, ale pokus zavřít nám ústa, což se dá vyhledat už všude od "zaručeně skvělých odborníků na dezinformace" až po stránku ministerstva zdravotnictví kde vlastně jsou titíž Vrábelové a pan ministr Blatný je v tom nevinně.