Vytisknout

Teda, má to jeden háček, spíše hák. Zatímco o Putinově demisi a odchodu včetně trojnásobné smrti spekulovaly západní nikdy neprolhané maistreamové mediální trusty, o Jakutsku zase vyřvává Navalnyj, naši excelentní mainstreamoví kopírovači, a agentura Reuters. 

 

Vážení čtenáři, všímejte si, jak vás oblbuje nejen mainstream!

Obrovský tlak na prezidenta Putina ve 300 tisícovém Jakutsku!

"Musíte se pokaždé obléct do něčeho, co je jako skafandr," vypráví šestadvacetiletý Ňurgun Semjonov, který se zúčastnil protestů minulý víkend. "Je to jako vstupovat do kosmického prostoru. Je to extrémní," dodal.

Východosibiřský Jakutsk, kde žije přes 300.000 obyvatel, byl v sobotu dějištěm malého opozičního protestu - kolem 150 lidí chodilo sem a tam...

 To natolik vyděsilo Putina, že prý zvažuje o konci své kariéry!

Asi tento drtivý tlak na prezidenta Putina bude hrozbou, kterou neustojí

 

 

Nejhorší je, že tyto pitomosti jdou napříč celým mainstreamem, redaktoři už tam neexistují, pouze potrhlí kopírovači a Vrábelové, kteří zas za úplatu zjišťují, zda někdo nepíše něco jiného.

Orwell 1984 jede na 200%

 

Co porovnat množství občanů Katalánska (7,5 milionu obyvatel) s Ruskem (145 milionů obyvatel) a milionovými protesty v Katalánsku?

 A připomenout, co nedělá Petříček z ČSSD a jaké padly za demokratické referendum v Katalánsku tresty!

Tresty pro katalánské politiky
 

 

Je těžké si opět zvyknout, že pod názvem "dezinformační weby" jsou označeny weby, které popisují fakta a mainstreamová média či jejich kopírovači jsou ve skutečnosti pravá dezinformační. Vrátil se nám bolševismus, kdy se muselo číst mezi řádky a názvosloví také měla obrácený význam.

Vyrazili jsme ho dveřmi, vrátil se nám ze západu oknem!