Vytisknout

Proboha, proč epidemii řídí politici? Vytáhněte ty skřety Sníh v pozadí na světlo boží a ať vydají příkazy, ale ať nesou i tvrdé následky, pokud nevědí, vyhrožují a nás uráží!

 

Ať nařídí, ať nejsou zalezlí v USA, ať nevyřvávají a nestraší v NašíVaší Moravcově České televizi,  ať svůj majetek dají jako záruku, že jejich důkazy jsou nezpochybnitelné a pokud se provalí, že jsou to šmejdi, ať jim propadne majetek i titul! To je fér a někdo musí nést záruku!

A je jedno, zda je to nějaký vyvalenec nečech Zdeněk Hel, nebo Hořejší, Kubek či šílený Flégr! A pokud budou jenom vyřvávat a vyhrožovat bez zodpovědnosti, ať táhnou do hajzlu a zmizí o žebrácké holi!

My všichni už zuříme! Ne nad covidem, ale jak z nás dělají pokusné králíky a mají nad námi moc bez zodpovědnosti a následků!

 

NEUVĚŘITELNÉ!

My, Češi nepodcerňujeme covid, stejně jako těžkou chřipku ne!

Ale aby na nás dělali nějací šmejdi hokus-pokusy a my byli jako ovce a ještě nám vyhrožovali, posílali na nás policii a agenty BIS, nebo Hamáčkovo komando?

K čertu, co je to za grázly? Vrátil se snad Mengele?

 Stát uzavřel Cheb, Sokolov a Trutnov! Je to to prý logické, obce na hranicích, kolem příroda, tak ASI tam covid řádí!

V Praze jsou lidé z celé republiky, navíc nahňácaní na sobě a DLOUHODOBĚ  je na tom Praha nejlépe!

JAK JE TO MOŽNÉ?

 

Promořování a co na to experti? Porovnejte šmejdi se sportem! Venku!! A pak vyhrožujete? Kde je pravda?
Praha se promořuje, když v uzavřeném prostoru se sedí i hodinu?

 

Co má společného Metro s covidem v Chebu, kde jsou zahlcené (údajně) nemocnice a ministr Blatný řeší akutní přeplnění nákazy s covidem? Přitom dle vyjádření expertů na covid je řešení jasné. Zmizte do sklepů! Ale nám plaťte plné mzdy! A Praha je jiná? A pak nemáme zuřit?

 

V Chebu, Sokolově a Trutnově nemají Metro a proto je tam nákaza prý šílená, zatímco Praha ho má a co do počtu nakažených je proto na tom dobře? Propouštěli snad v Bohnicích?  Nebo si epidemiologové a vakcionologové užívají chvíle slávy, ale zodpovědnost nula?

Z přeplněného Špindlu lidé covidoví přijedou do Prahy a tam se covid zděsí a zmizí?

 Když ministr Blatný začal říkat fakta, extremisté covidoví ho málem chtěli pověsit! A začali řvát, že je dezinformátor také! Stačí tu šílenou nenávist dohledat. A přitom pan ministr Blatný je první, který nestraší, ale věcně jako dětem vysvětluje, co by se mělo. Takže jak je dnes módní: palec nahoru.

Co je pravda?

Nyní je Metro trochu prázdnější, přesto:

státní úředníci za zvýšené mzdy od Maláčové pracují obden na 50% za 100% mzdy,

zatímco podnikatelé jim to platí a nebo jsou díky šíleným zvěrstvům epidemiologů v koncích.

 

Upřímně: mě Babiš nezajímá. Pozorně naslouchám, co říkají experti, kteří do veřejnoprávního média České televize smí: různí Kubkové, Flégrové, Hořejší... Všichni tvrdí, že nás vláda musí zavřít do sklepů a trestat a trestat a trestat. Prostě vytvořit nový koncentrační tábor. Samozřejmě bez plynových komor.  A pak vidíte redaktory, jak roznáší všude covid, protože lezou do veřejných prostor i do nemocnic, perou se na sjezdovkách či hospodách s těmi, co otevřou, různí epidemiologové a vakcinologové se stále natřásají u Moravce či jinde včetně politiků a to nevadí. Ale nám, když vystrčíme nos, hrozí kriminálem!

 

My žereme jako dobytek u venkovních okýnek a poslanci?

Ještě jednou na závěr. Vy experti, co nám vyhrožujete: dejte důkazy na stůl, nařiďte, co máme udělat a ručte za to svým majetkem a titulem. Když nám nařídíte, že máme být čtrnáct dní doma, pak covid zmizí a my budeme žít dál, tak dobře. A pokud to dokážete, klidně ať vláda zaplatí třeba miliardou z rozpočtu.

Ale pokud z nás budete stále dělat pokusné králíky, když se nepodaří, tak zase hokus-pokus a likvidace České republiky, tak táhněte do pr... Se vší vážností!