Vytisknout

Ač se to zdá nesmysl a normální člověk by tomu neuvěřil, při pohledu na oficiální graf MZČR a výpověď hranickému primářovi ředitelem Sohlichem jiná možnost není. O co jde?

Dezinformační Seznam tvrdí, že primář vykládal hoaxy: „Z pacientů, co leží na standardním oddělení, by minimálně polovina, ale spíše tři čtvrtiny, pokud by měli stejný zdravotní stav, ale nevěděli by, že mají koronavirus, tak by si doma uvařili čaj a leželi doma. A někteří by si ani ten čaj neuvařili. Takhle máme zablokované oddělení, zablokované lidi,“ veřejně říkal pan primář Ctirad Musil.

 

Vojtěch Gibiš na dezinformačním webu Seznam tvrdí:

napráskal jsem ho a dostal padáka!

https://d39-a.sdn.cz/d_39/c_img_E_M/w9fXt.jpeg?fl=cro,1264,0,2201,2201%7Cres,240,,1%7Cwebp,75To je on, který toto napsal:

Podceňování počtu mrtvých či lživé tvrzení o velkém množství zbytečně hospitalizovaných. Primář hranické nemocnice se stal hvězdou dezinformátorů o covidu-19. Po dotazech Televize Seznam vedení nemocnice Ctirada Musila odvolalo.

 

Není důležité pro následující, ale pro úplnost faktů, protože Skrytá Pravda se snaží vše poctivě dovysvětlit: nejsme Česká televize, Aktuálně.cz, nebo Seznam, Cemper Manipulátor...

Pan ředitel to vysvětlil takto: „Dohodli jsme se, že nebude spojovat své soukromé aktivity s nemocnicí. Kolega je kvalitní biochemik, a jako lékař zůstává. Za své soukromé názory nebyl perzekvován. Považuji jen za přešlap, že se jeho soukromé aktivity křížily s jeho pracovní náplní,“ dodal. A my musíme i toto přijmout: pan primář je velmi aktivní mimo práci a tak může mít pan ředitel pravdu. Prostě tuto část nelze zdokumentovat jako důkaz.

 

Zda je to pravda nebudeme dohledávat, důležité je jiné: má pravdu  Seznam a odchytil dezinformačního šmejda, nebo je Seznam plný dezinformačních šmejdů a manipuluje se čtenáři?

 

 Vraťme se zpět: na DŮKAZY - navazující na titulek.

 

Jsou dvě možnosti: buď na víkendy vyhazují těžké pacienty, které nechávají úmřit zadušením doma, nebo prostě covid ví, že je víkend a od pacientů jde pryč. A závažné doplnění: nemá to nic společného s počtem odhalení nemocných. Když se někdo dusí, tak to s víkendem dle zdravého rozumu skutečně nemá nic společného. Pravidelně těžké případy přece v sobotu a neděli neustupují. Jenom blázen může věřit, že v sobotu covid nepracuje. A přesto to tak je! Zde je graf.

A umíte to jinak vysvětlit? Vždy o víkendu je prudký pokles závažných onemocnění a v pondělí se opět prudce zvedá.

Zvětšenina výřez:

vážně věříte, že nemocnice na víkend pouští pacienty těžce nemocné, nebo pouze ty, kteří se tam zbytečně válejí?

 

 

 Nebo vážně někdo tvrdí, že jsou to náhody a vždy těžce nemocní se o víkendu uzdraví? Problém je, že někdo z nás dělá idioty, úmyslně zahlcuje nemocnice, pouští a půjčuje naše lékaře do Německa a Rakouska, aniž nám za půjčení zaplatí, oslabuje naše zdravotnictví, když uvolňuje i naše sestry, aby léčili v zahraničí a naše občany nechá umírat.

 

Když na rozpory upozornil i ministr Blatný, stal se i on dezinformátorem. A hned Idnes a další mainstream napíše poplašné články, že se sice dusí, ale dusí se prý jinde, takže už to dušení je v jiné kolonce. Možná nastal čas, aby lidé, kteří nastoupí do nemocnic, brali s sebou kamery a ukázali, jaká skutečnost je a co se tam vlastně děje.

 

Kdo stojí za tímto zločinem? Koho kdo tak vydírá, nebo je tady šíleně zkorumpovaná část lékařské obce, aby donutila občany neúměŕně platit? Otázky, které by měla řešit policie, ale neřeší. Řeší ty, kteří tomu odmítají věřit! Jak to, že vláda nedá podnět k vyšetřování a nežene Merkelovou k zodpovědnosti stejně jako rakouského kancléře? A ještě máme platit ošetření našich zdravotnických pendlerů, aby Němce mohli kvalitně ošetřovat a my nemocné převážíme sanitkami sem a tam?

 Doplnění: panem primářem jako politickou osobou "Moravský troll" se nemá cenu zabývat. Výše reakce je soustředěna pouze na segment dezinformační, autentický, spojený výhrůžkami Kubků a spol., kdy jedna malá skupina lotrů si uzurpuje právo každého nazývat dezinformátorem a mající za to peníze, nikoliv odbornost. Stejně jako z Vrábela se stal expert na covid, stejně jako z Manipulátora Cempera a dalších. A tvrdit, že pan primář je podvodník, aniž to potvrdím tvrdými daty a čísly, je už za hranou civilizace, navíc když se vytahuje, že díky nějakému šmejdovi s panem primářem zametli a malí gestapáčci - konfidenti (pokud je to pravda, jak tvrdí) se blahem natřásají. Hnis vytekl ven.