Vytisknout

Neuvěřitelné: takže jako v roce 1938 čeští občané opouští Sudety, aby se tam mohli roztahovat Němci? Vyháníme české pacienty, aby se náckové mohli léčit v Chebu?

Říšská župa Sudety (Reichsgau Sudetenland)

 

Poplašná a lživá zpráva měla asi vyděsit občany České republiky!

Ze sokolovské nemocnice zdravotníci přemístili deset pacientů do nemocnice v Berouně, Klatovech a Plzni. „Nemocnice je přetížená, převozy probíhají denně. Musíme uvolňovat lůžka pro nové covidové pacienty,“ řekla Markéta Singerová, mluvčí firmy Penta Hospitals CZ, kam spadá v kraji nemocnice v Sokolově a Ostrově. Žádáme lékaře, zdravotní sestry a peníze, vyřvává hejtman Kulhánek (STAN a Piráti)

 "Koordinujeme převoz 25 pacientů z Chebu a Sokolova. Na transportu se podílí kromě Fenixe a koordinačního vozidla také soukromí poskytovatelé Asociace Samaritánů ČR, Meditrans a Nonstopmedic,“ informuje na twitteru pražská záchranka.

 

 A jaká jsou fakta prozradil anesteziolog Vladimír Černý v přímém přenosu!

Kapacita našich nemocnic je nadále dostatečná. Kapacita německých nemocnic je přetížená.  Rezervní kapacita německých nemocnic je mezi 9 - 16%, takže by mohli převzít maximálně do deseti pacientů, naše mají volnou kapacitu kolem 19% a absolutní volná kapacita je dnes (poznatek 7.2.2021) 218 volných lůžek, kam lze převézt covid plus pacienty v České republice!

 Navíc Německo odmítá pacienty s takzvanou britskou mutací!

 

 Takže skvělé německé zdravotnictví je přetížené, proto  odebírají naše lékaře a sestry!

 A ještě nás vyhání z našich nemocnic v Chebu, možná i odjinud do vnitrozemí? Co je to za zvěrstvo?

Češi prý umírají, jak vyřvává Kubek a Flégr! Musíte víc platit, náš exodus, váš exitus!

Kdo zodpovídá sakra za tento zločin?

 

Hejtman Petr Kulhánek (za STAN a Piráty) to neví? Čtěte pozorně:

Proč převáží české pacienty do vnitrozemí jako při okupaci Sudet v roce 1938?

V chebské nemocnici leží VELKÝ POČET NĚMECKÝCH OBČANŮ (můžete dohledat ve 13:41 druhé části Otázek Václava Moravce), kteří by měli být odesláni do Německa a to se neděje! Navíc je špatná komunikace mezi chebskou nemocnicí a Ústavem národní péče.

"Když jsme byli v chebské nemocnici, bylo nám jasně řečeno, že se tam léčí občané s německým pasem," pokračoval pan anesteziolog Černý!

Doba se vrací?

Takže my musíme přednostně léčit Němce a naši pacienti jsou urgentně převáženi do vnitrozemí? Dále uvolňujeme naše pendlery: lékaře a sestry, aby jako za Hiltlera odcházeli do Reichu, měli volný průchod a naše pacienty vysídlujeme ze Sudet - Chebu do vnitrozemí! Co je to za zvěrstvo? A vrátí se i koncentrační tábory, když už dnes máme skoro stanné právo a děti nahnané do sklepů?

To, co se šeptalo a měla to být dezinformace, je skutečností? Kdo to povolil?

 

 Heim ins Reich (česky domů do říše)

Nacistické Německo mělo problémy s nedostatkem pracovních sil již před vypuknutím druhé světové války. Rozdíl je pouze v tom, že Adolf Hitler nuceně nasazené platil málo, zatímco Merkelová naše lékaře a sestry platí víc, jenom České republice za jejich vzdělání (výchova stojí až 2-3  miliony na jednoho lékaře - u nás je vše včetně středních škol a základních zadarmo. Z toho vysoká cca 1,5 milionu korun)

To vážně vláda nechá jen tak, opět budeme mlčet a dívat se na bezpráví a hejtman Kulhánek za STAN a Piráty nám bude sprostě lhát do očí a vydírat nás? A co protikorupční policie, ta nešetří?

Najednou Václav Moravec ztratil řeč a už se dál nevyptával? 

 

Související

Babiš s Kubkem do kriminálu? Nechá rozebrat covidové Letňany, protože německá žebrota nám odebírá lékaře a sestry?

 Dodatečné doplnění: těmi nácky nejsou myšleni němečtí občané, kteří jsou na tom mnohdy jako my. Ale politici, kteří zneužívají sílu německé ekonomiky k našemu vydírání a je to stejné jako i u zubařů a můžete si doplnit další. To není o tržním prostředí: za výchovu má každý zaplatit a to se zde neděje a ještě se nám vysmívají. A pokud jsou data výše nepravdivá, platíme snad Českou televizi, aby KVALITNÍ data dodala. Je to její povinnost ze zákona. A pak by zmizely mnohé hádky, nadávky a z toho plynoucí často nenávist!