Vytisknout

Neměli by nám experti na statistiky vysvětlit, jak je to s výpočtem mrtvých s covidem? A nemá to nic společného se zvláštní statistikou: masakr na silnici - deset mrtvých s covidem. Jedná se o souhrnné statistiky.

 

Prosím, o výpočet, protože moje matematika na to nestačí a speciální inkluzivní vzdělání jsem neměl možnost absolvovat:

Stále se ve statistice zvyšuje počet mrtvých s covidem. Nás je deset milionů. Až statistici dojdou do čísla deseti miliónů, začne se opět od nuly, nebo můžeme pokračovat dál až do čísla, že z deseti miliónů zemřelo na covid sto miliónů?

 

A trápí mě další výpočet:

je nás deset miliónů. Když umře jeden milion s covidem, bude nás devět milionů, nebo nás bude statisticky deset miliónů?

 

Dle amerického výzkumu amerických odborníků a nejpreztižnějších škol v devatenáctém století všichni, co dostali rýmu, zemřeli. Byla to největší epidemie, která zasáhla lidstvo. A důkaz našli opět statistikové nejprestižnějších odborníků z USA:

všichni, co více jak před 120 léty dostali rýmu, už nežijí.

Konec hlášení.

Doslov: a v Bohnicích je živo...

 

Z historie faktů

Lovosice byly morem postiženy v letech 1315, 1350, 1542, 1648, 1680 a 1742. Mor v roce 1680 byl však doslova katastrofální. V onom nešťastném roce navíc vypukla na Litoměřicku selská povstání. Povstali sedláci v Lovosicích, Liběšicích a Úštěku. Uprostřed této neklidné doby pak přišla ještě morová pohroma, která postihla celou naší zemi. Mor zuřil celé měsíce a zdálo se, že utrpení snad nebude konec. Lidé byli proti němu úplně bezmocní. V Praze zemřelo v krátké době asi 32.000 lidí a v celé zemi přes 100.000 osob. Jakoby nestačilo, že k obrovskému vylidnění země došlo již za třicetileté války, která skončila 32 let předtím. Při morové ráně v roce 1680 vymřeli také téměř všichni obyvatelé Lovosic. Do jejich domů se potom postupně nastěhovali noví obyvatelé města. Kolik bylo nakonec dohromady obětí se již nikdy nepodaří zjistit, neboť matriky zemřelých se po nějaký čas ani nevedly. Jejich počet byl však velmi vysoký.

 Položte si prosím otázku se statistickým zvěrstvem výpočtu mrtvých s covidem a morem. Už chápete, proč jsme na ty zločince s prodejci hrůzy tak agresivní?