Vytisknout

Ten muž by si zajisté nepřál, aby se to rozkřiklo, proto se zastřelil UTAJENĚ před ministerstvem zdravotnictví, lze parafrázovat pražskou mluvčí Policie ČR Evu Kropáčovou.

 

Jakoukoliv souvislost s koronavirem nebo s čímkoliv jiným odmítla o den později komentovat. „S ohledem na pozůstalé se k danému případu policie již nebude vyjadřovat,“ sdělila pro Blesk.cz.

Samozřejmě to určitě nemá nic společného s policejním a vakcinačním terorem Hamáčka, kdy dokonce ministr Blatný založil tabuli, kde i prefesor Beran byl dezinformačním zločincem a skutečný podvodník dezinformační Vrábel tam řádil jak černá ruka za přispění Babiše, jehož napadání zněla éterem a Blatný to dodnes nedementoval!

Jak dlouho ještě bude trvat, než v národu bouchnou saze a poslanci mimo SPD a pár jedinců strachy emigrují do USA, protože zoufalství a nenávist přeteče? To napětí lze už krájet nožem a parta epidemilogů sice nic neví, ale prosazuje to extremisticky a extrémně silně!

Kdo za sebevraždy ponese zodpovědnost? Který epidemilog, dezinformátor, nebo ministr bude muset nakonec nést zodpovědnost za mrtvé? Nebo se snad zastřelil před ministerstvem, protože měl zácpu či průjem a tak absolvoval cestu tramvají až před hlavní budovu ministerstva zdravotnictví?

 Vážně ten padesátiletý pán jel

demonstrativně utajeně spáchat sebevraždu před ministertsvo,

takže s ohledem na jeho smrt se má vše utajit?

 

A všimněte si: záhada, nebo strach covidových podvodníků?

JE TO JENOM NÁHODA?

 

 

 Napište rovnou, že všechny sebevraždy jsou také zařazeny: zemřeli s covidem!

 Kolik lidí ještě děsem, hrůzou a depresemi zemře, než skončí neoprávněný teror za dohledu USA?

 

A vůbec to neznamená, že ten muž mohl mít i jiný důvod. Ale ty fantasmagorie a utajení o dobrém úmyslu objasnění nesvědčí. Vážně ani po dvou dnech se neví, co se doma stalo? A toto není osobní, ale NÁRODNÍ TRAGEDIE! A on to tak určitě chtěl!