Vytisknout

 Americké vakcíny nebo smrt! „Když se podíváte, jak dlouho tento schvalovací proces trvá, tak do Česka přijde Sputnik po prázdninách, možná koncem roku. Ale to už se bude jednat o očkování zbytku populace, asi hlavně mladých lidí,“ je jasný vzkaz.

 

To ale není boj o zdraví a životy český občanů. To je jenom nelítostný souboj o miliardy dolarů pro americké byznysové a farmaceutické korporace.

 

Lze namítnout, že údajně Rusové zažádali o schválení až před čtrnácti dny. Jenomže není pravdou, že jsme tou vakcínou eurofanaticky pohrdali a naznačovali, že nějaká ruská vakcína schválena nebude a většina parlamentních stran mimo SPD vyřvávala, že volí raději smrt, (rozuměj ať pochcípají čeští občané, než je naočkovat ruskou vakcínou) a nyní zase vyřvávají, že umřelo 24000 lidí bez vakcíny zbytečně?

Teda my ne, ale eurozločinci! Prý záchrana českých občanů je ruská politika! Kdo to řval si dohledejte!

 

Jak to, že naši vůdci Hřibové z Pirátů létali na Thaiwan a natřásali se jak opeřenci před televizními kamerami, než aby hledali způsob, jak zachraňovat životy lidí? Je tady jenom Babiš a Zeman a ostatní se válí v penězích za politické pořvávání? A co Richterová, která se tak strašně stará o sociální výdobytky "údajných sociálů", ale smrt 24000 lidí s covidem ji nechává chladnou? Teda, žvanit a pindat, to ano, ale vykonat nějakou cestu do Ruska, když vakcína Sputnik evidentně funguje a dobře, na to je za 100 000 korun českých poslaneckých na stole líná překonat extremistickou protiruskou ideologii?

Jak to, že senátor Vystrčil (ODS) propaguje čínské výrobky, natřásá se v televizích jak opeřenec, ale na životech 24 000 Čechů mu nezáleží a než ruskou vakcínu, raději NAŠI českou smrt?

 Mimochodem, jak to, že "oxfordskou britskou vakcínu" blokovaly USA pro Evropu? (Co se nyní děje není důležité, ten hnůj je veden z USA!) Takže se pošle do USA, tam dají razítko povolení a pošle se do Evropy? Jak to sakra funguje? Šílené!

 

Ano, přesně o toto jde. Zopakujme si to: „Když se podíváte, jak dlouho tento schvalovací proces trvá, tak do Česka přijde Sputnik po prázdninách, možná koncem roku. Ale to už se bude jednat o očkování zbytku populace, asi hlavně mladých lidí,“ pravděpodobně práskl zločinnou strategii probruselských zločinců  před pár dny v Interview Plus Michal Bláha, vedoucí projektu očkovacích center Středočeského kraje, odborník na otevřená data a zakladatel serveru Hlídač státu. „Myslím, že řešíme problém, který zdaleka není na stole. A nemyslím si, že v nejbližších měsících bude. Přijde mi to spíš jako mediální téma než skutečná věc, která by hrozila,“ soudí. A pokračuje: „Vymysleli si to politici, pro které je to politické, marketingové, mediální téma. Ale já jsem zvyklý pracovat s věcmi, které reálně hrozí.“

Jenomže dnes již víme, že první část se potvrdila a totální vydírání ze strany USA hrozí. Kupujte americké vakcíny a léky, jinak smrt!

 

 

Dezinformátorka Veronika Víchová z Evropských hodnot vypouští hoax, že prý zastánci ruské vakcíny změnili názor. To křiváctví prolhaných přátel tanečníka od tyče Jakuba Jandy je nekonečné!

Stejná informace nakopírovaná u Pirátů

Řetězovými e-maily často nevědomky šíří dezinformace senioři, kteří jsou mimořádně zranitelnou skupinou. Právě na ně se teď zaměřuje nová osvětová politická kampaň „Za sebe“ pirátské europoslankyně Markéty Gregorové.

Pirátka Gregorová už veřejně vyřvává: na životech Čechů nezáleží. Čecháčci, co nezbožňujete EU:

chcípejte a umírejte, hlavně když protiruská ideologie funguje!

„Od ledna 2021 sílí narativ, že ‘EU selhala v zajištění vakcinace’, že ‘západní vakcíny jsou nebezpečné nebo neúčinné’ a že ‘evropské elity z ideologických důvodů brání využívání ruské vakcíny Sputnik V’. Od počátku tohoto roku je také nápadný posun v narativech od ‘vakcinace je nebezpečná’ směrem k ‘západní vakcíny jsou nebezpečné, ale ruský Sputnik V je účinný a neprávem opomíjený’,” uvádí mluvčí Českých elfů Vít Kučík. Na co si dát pozor?

Tak toto visí na webu Pirátky Gregorové, místo aby za obrovské vydojení pro české občany něco udělala a zachraňovala životy! A co dnes, když AstraZeneca má problémy. Stále to tam bude viset, antičeská Pirátko bruselská?

A co Jourová, která se údajně chtěla oběsit na podprsence a nenávidí Čechy stejně jako ruské občany. Té také na životě českých občanů nezáleží? Ta za plat péůl milionu měsíčně neměla letět do Ruska a hledat pro české občany záchranu životů? 

Než si píchnout Sputnik z Ruska, to raději eutanazii ve Švýcarsku

Chlíbek a garant našeho očkování vyřvával, jak je ruská vakcína špatná a zlo, protože se testuje na vojácích a ti jsou prý ovlivnitelní. Západní jsou prý schvalovány dlouhá léta ruská vše obchází. To se psal rok 2020. A tento superguru jakoby netušil, že západní vakcíny dodnes jsou sice schváleny, ale jenom podmínečně a musí hlásit každou mimořádnost. Americká vakcína Johnson & Johnson byla v Evropě schválena za tři týdny. Sputnik požádal před čtrnácti dny.

Negativně se o ní vyjádřil třeba „americký Prymula“ Anthony Fauci. „Doufám, že Rusové skutečně dokázali, že vakcína je bezpečná a účinná. Ale vážně o tom pochybuji,“ řekl podle CNN. Rus Alexej Chumakov, jehož hlavní kvalifikací je, že je syn, zase řekl, že ruské ministerstvo zdravotnictví nežádá o názor ruskou vědeckou komunitu. Jeho papínek byl slavný ruský virolog, tak ruský synáček pro západní tisk je odborník. Za dolary.  Hlavně když pomlouvá.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/ruska-vakcina-na-koronavirus-covid-19.A200813_114455_domaci_knn

 

Vakcína Sputnik je strašná a kdo si dovolí ji pochválit či ji nehanět, nese "narativ dezinformační scény". V tom žvástu především vyniká Vrábel, televizní kamarád Václava Moravce, jehož úderné slovíčko narativ se nese českém internetovým prostorem jak bájný pták Fénix, jehož základním atributem je  fakt, že Fénix zemře spálením sebe samého a opět se ze svého popela narodí.

 

Žvásty na žvásty, všichni eurofanatici se ohánějí bojem proti dezinformacím, že už nikdo neví, co je informace a co dezinformace.

 Takže shrnuto co budeme sledovat. Pokud bude vakcína Sputnik schválena do konce května, bude to přiměřená doba, protože se nemusí brát data jen od výrobců, kteří by to mohli zkreslit, ale i z jiných států, protože vakcinace už je v plném proudu. Tudíž důkazy, zda se na ni umírá, či zda jsou po očkování těžké stavy lze zjistit přímo z praxe a nikoliv z papírových, či elektronických dat.

Pokud se bude schvalování natahovat do června, července apod., bez zjevných závažných a prokazatelných důvodů, bude to znamenat, že do procesu schvalování vstoupila NEVIDITELNÁ AMERICKÁ RUKA  jako do dalších částí ekonomiky viz Nord Stream II, jehož jedinou vadou také je, že je víc než konkurenční a USA se díky cenám neprosadí.

 

Takže dnes na závěr slova Prymuly:

Sputnik toto eliminoval, protože v první dávce je jiný adenovirus (nosič) než ve druhé,“ pokračoval Prymula. „Je to velmi chytrý přístup, který doposud neznám, a nevím, že by ho někdo použil, aby se lišila první dávka od druhé,“ doplnil prezidentův poradce.

U Sputniku není vyšší frekvence úmrtí

U Sputniku podle něj zatím nejsou známé ani žádné podobné komplikace, jaké jsou dávány do souvislosti právě s AstraZenecou.

„Když se dělaly studie v Moskvě, zaznamenali jednu podobnou komplikaci, jako byla u AstraZenecy, ale jinak si myslím, že se to moc neliší. Kdyby tam byla vyšší frekvence úmrtí, svět by o tom mluvil. V dnešní době informací, když se s tím očkuje asi v 50 zemích světa, si myslím, že by to masmediálně prosáklo,“ dodal Prymula.

A místo aby všichni letěli do Moskvy a šli se přesvědčit, zda je ruská vakcína tak skvělá, raději nechali pochcípat 24 000 občanů s covidem. Udušením, jako krysy. Na životě Čechů nezáleží!

Dovolili by si ten zločin proti Čechům zakladatelé státu Tomáš Garrigue Masaryk a Alois Rašín?

Obžalovávám...

 

Další zdroj  

Čtěte na webu CNN Prima NEWS: https://cnn.iprima.cz/prymula-sputnik-muze-byt-lepsi-nez-astrazeneca-o-umrtnosti-na-nej-by-se-vedelo-21053