Vytisknout

Šílené, zvrácené, hnus a poblijon. Kdo adoruje tyto nové Evropské hodnoty? Pro Gretu je souvislost mezi znečišťováním planety a velikostí penisů nadějí, že její slova začne brát vážně mnohem více lidí. Ruku na srdce, pánové... A co pochvy, ty nikoliv?

 

Doba temna

Vážně je to normální svět, který adoruje "elita"  Evropských hodnot a bojující proti rodině, morálním hodnotám a přirozenému světu? Chorá Greta má svoji sochu, velikáni vědy, kteří nejsou pedofilní, jsou sundaváni z podstavců.

Úchylný tanečník od tyče pro gaye Jakub Janda určuje Evropské hodnoty a vyřazuje ty, kterým je zvrácennost

odporná.

Doba temna se vrátila!

 

 A tak malinko ze vzpomínek: Nový cikán"

Možná mnohé překvapí, ale zatímco propaganda dnes tvrdí, že tenkrát převýchova cikánů byl zločin, samotní cikáni, kteří tam žili, vzpomínali na převýchovu rádi a nechtěli se k žebravým rodičům do špíny vracet. A tak již dnes úsměvná básnička, kterou cikánské děti přednášely a to úžasné bylo, že po létech vzpomínaly s vděkem. Po roce 2010 k tomu začal být prozápadní výklad o rasismu a zneužívání. Ty děti ale byly šťastné a domů nechtěly! A naučily se žít, psát a pracovat. A dnes...? 

 

Nová cikánka - pionýrka

Ne již otrok, který dříve býval, ale ten co světu brání mír,

nový člověk dnes před vámi stojí, nový cikán, cikán pionýr.

 Zde celá báseň:

https://www.facebook.com/groups/1221797047987001/permalink/1870114113155288/

 

 Je pravdou, že my pionýrské a svazácké básně o pionýrkách parodovali vlastní verzí pubertálně upravednou a s procítěním nám ji dívky citovaly.

My jsme malé pionýrky, máme ještě malé dírky,

až budeme ženy míru, budeme mít velkou díru,

na výrobu pionýrů.

 

 Jaké je ponaučení?

My ty legrácky říkali v pubertě, když nám bylo šestnáct let a už jsme odmítali výchovu a mentorování od dospělých. Na básně výchovné, které nám lezly krkem, jsme skládali posměšné básničky. (Mimochodem asi ze stejného ranku jako Vodňanský -Skoumal: S úsměvem idiota) . Bohužel dnes ta zvrácená západní generace kmetů a úchylů se dostala do myšlení puberťáků a ty zvrácennosti nám říká s vážnou tváří veřejnoprávní média a prapodivná mediální scéna západní propagandy. 

Vítej v americko-evropské kultuře L.P 2021