Vytisknout

A je otázkou, zda to není na trestní oznámení. Za vše hovoří "jásot" redaktora České televize Vladimíra Pískala, který dojatě kvitoval, že se podařilo odklonit a zdržet vakcínu Sputnik V a nyní už nám budou proudit drahé západní bez omezení a klidně si na to uděláme další dluh bilion korun. (Takto a priori a o penězích vysloveno nebylo, ale lze dovodit)

 

A hosté ve veřejnoprávní soukromé České televizi "majitelů" Moravec - Dvořák jako plejáda unisono adorují Blatného,  jako např. Cikrt, který sám napsal ve svém politickém deníku se zneužitým názvem "Zdravotnický deník"  výrok, který hovoří za vše.

Tomáš Cikrt
asi před 2 měsíci

Vakcína Sputnik do Česka nepatří! Já se jí nikdy nedám naočkovat a nikomu bych to ani nedoporučil, ani nepříteli (s výjimkou komunistů, pokud by tak moc chtěli, ale kdyby došlo k lámání chleba, věřím, že by to neriskovali ani oni :-) ). Není registrována Evropskou lékovou agenturou. Rusko má možná schopné vědce, ale je to říše pohádek se zaostalým zdravotnictvím a mizernou státní správou. Sputnik nemá žádnou záruku účinnosti a bezpečnosti.

Tento politický hnůj napsal ve svém dehonestačním webu "Zdravotnické noviny" !

 

NEAKTIVNÍ, A NECHAL URÁŽET SLUŠNÉ LÉKAŘE, CO HLEDALI VÝCHODISKO A ZKOUŠELI ZACHRAŇOVAT LIDI

 Ale, o Sputniku V to není! Blatný v okamžiku, kdy začal dehonestovat všechny léky jako např.  Isoprinosine, nechal dehonestovat odborníka profesora Berana nějakým gaunerem Vrabelem dle facebookového systému, odmítal Remdesivir a Dexametazon stejně tak, kdy blokoval možnost testů monoklonálních protilátek a hlavně, největší zločin není vzestup covidu, který nezvládá a neví nikdo na světě. Ale ministr musí, ne má, ale musí udělat tým, který AKTIVNĚ vyhledává možnosti, jak testovat nové léky, nové vakcíny, protilátky, zatímco ministr Blatný dělal vše, aby mimo kulatého razítka EMA vše odklonil.

Problémy s očkováním

Stačí si kliknout do googlu na horečku dengue na Filipínách. Tam se dozvíte, že protilátky vytvořené po vakcinaci mohou mít vážné vedlejší účinky. Francouzská firma vyrobila vakcínu proti této horečce, výzkumníci řekli, že je vše v pořádku, takže ji začali aplikovat na žáky základních škol. Vakcína v jejich těle vytvořila protilátky, a když přišlo skutečné onemocnění, u několika set dětí probíhalo podstatně hůř, s krvácivými projevy. Vakcína se stáhla z trhu a řeklo se, že ji bude možné používat jen u lidí, kteří nemoc už měli. U covidu-19 to může působit obráceně. Byl bych tedy velmi opatrný při očkování lidí, kteří ho prodělali, řekl například odborník z terénu profesor Beran.  Ministerstvo by mělo podrobně naplánovat vakcinaci společnosti. Výsledek nula.
Nemá cenu dávat dalších sta příkladů.

 

Shnuto: každý může dohledat podrobnosti, takže jenom názor. Pan Blatný neudělal aktivně nic, co by pomohlo lidem a pracoval pouze na politickou zakázku USA a Bruselu. Těžko říci, zda vědomě, či nevědomě, ale naprosto prokazatelně. Dokonce lékaři z Fakultní nemocnice u svaté Anny v Brně se ohradili proti tvrzení, že léčba covidu-19 ivermektinem představuje experimentální léčbu. Mluvčí nemocnice Dana Lipovská to uvedla v prohlášení podepsaném lékaři. To je neuvěřitelné. Dále se měl aktivně zajímat o vakcíny z Ruska. Měl donutit SÚKL, aby se tím zabýval, i když ho nesmí nařídit. Přesto SÚKL na narůstající mrtvoly kašle a čeká na kulaté razíto z Bruselu. Umírají lidé? No a co, hlavně nic ruského, i kdyby to byl zázračný lék. To raději pochcípejte, je nyní zájmem hlavního probruselského proudu opozice včetně ministerstva zdravotnictví. A kdo nesouhlasil, byl dezinformátor, byl "houxař" a byl vystaven špíně všech propagandistických grázlů včetně Vrábela a dalších zločinných manipulátorů.

O víkendu se kriticky k ivermektinu vyjářil ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO). Uvedl, že ho nelze používat plošně, může být spojený s poškozením orgánů a sám by si ho nevzal. A fakta?

 

Brněnské nemocnici se ivermektin osvědčil, lékaři ho budou podávat i nadále

Lékaři ve Fakultní nemocnici u svaté Anny budou pokračovat v léčbě pacientů s covidem-19 pomocí léku ivermektin. Sdělil to primář I. interní kardioangiologické kliniky Michal Rezek. Evropská léková agentura (EMA) jej pro léčbu a prevenci používat nedoporučila EMA argumentuje tím, že ve vysokých dávkách se zvyšují vedlejší účinky léku, podle primáře Rezka to ale pacientům u svaté Anny nehrozí. „To je jeden z opakovaně citovaných omylů, že je potřeba vysokých dávek. Používáme dávky, u kterých jsou prokázané minimální nežádoucí účinky. Výsledky, které vidíme, jsou spíše povzbuzující,“ uvedl Rezek s tím, že lék by potvrzení účinnosti velkou klinickou studií potřeboval.

Odborníci z Fakultní nemocnice u svaté Anny plánují zhodnotit výsledky využití ivermektinu u prvních 100 pacientů, retrospektivně je analyzovat a publikovat výsledky. (Z prvních neoficiálních dat jsou výsledky skvělé)

 A stejné to bylo s vakcínou Sputnik V. Nežádal aktivně data, nežádal výsledky vakcinace, neposlal do Moskvy odborníky, kteří by už dávno mohli kvalitu ověřit a zachránit tisíce životů. Tak jako dříve za bolševika se čekalo na bumážku z Moskvy, nyní čekal na bumážku z Bruselu. A to je stejný zločin jako za bolševika!

Takže ano, předseda vlády Babiš dal logicky Blatnému padáka, protože v hlavních bodech selhal. Neměl sílu vyhnat šmejdy a nechal urážet poctivé odborníky či slušné weby. A s hroucením ekonomiky a šílenou Schillerovou to nemá nic společného. Zde píšeme o covidu.

 P.S. Na obranu premiéra Babiše seriozně: v době pandemie a mrtvých "smrtnost" ministrů zdravotnictví je logická.