Vytisknout

Vážení rodičové, některé výzvy k bojkotu "špejlování a teroru na dětech" už jsou skutečně ujeté. Zkusme zapojit selský rozum a nikoliv fantasmagorické výkřiky, kdy je to na úrovni "ujetého příkladu" v nadpisu.

 

Jasně, že to dětem příjemné není, ale vir jsme si nevymysleli na mučení dětí

Mnozí lidé jsou proti očkování z mnoha a mnoha mnohdy racionálních důvodů. Pozor, na virové nemoci, aby to nějaký přiblblý dezinformátor jako vždy nezneužil a Vrábel nevyvěsil na nástěnku ministerstva zdravotnictví, protože vakcinace jako taková je záchrana lidstva. Nikoliv však na mutující viry.

Důvody jsou dva základní: viry prostě mutují a dostanete vakcínu, která za měsíc nemusí na další mutaci fungovat, takže každý měsíc dostaneme další a další injekční nálož? Už dnes se plánuje, že se bude očkovat dvakrát ročně a budou to do nás prát pod tlakem.

A ta druhá je, že vakcíny, které jsou nevyzkoušené a nevíme už dnes, co za pár let v našem těle provedou, si budeme dávat opět a znovu a uděláme v našem těle antiimunitní místo pro jiné zákeřné viry a nemoci?

Nikdo na světě neví a tak za pochodu budeme čekat, kdo zemře po vakcíně, nebo chřipce, nebo covidu, nebo...

A proto je mnoho z nás, kteří programovatelnou mRNA nanočástici jako syntetický virus s testem na lidech vylučují, že by si je nechali píchnout. Nikoliv proto, že jsme proti vakcinaci, jak tvrdí dezinformační mainstream a podvodníci kolem ministra zdravotnictví, ale čistě z logiky, že nevíme, co v našem těle provedou. A hlavně to nevědí ani vakcinologové a výzkumníci.

Navíc tento stále ještě test vakcinanční na lidech není asi jednorázový jak se ukazuje, ale stále se opakující, dokonce s možností půlroční frekvencí.

 

Ale vraťtme se k úvodu: ty testy jsou proto, aby šli nemocní do karantény a vykládat výtěrům z nosu mučení a teror na dětech vymyslí imbecil. Prostě ten vir zatím nikdo nezná, nevíme, jak s ním bojovat a toto zase žádná tragédie pro děti není. Pouze se to musí naučit. I ten chirurg řeže do našich těl a je to vražda, jak je v nadpisu ironicky napsáno?

Jenom technická: dřív se po angíně či chřipce brala krev na sedimentaci. To znamená jehlu do žíly. A nikoho z nás by nenapadl blábol, že to byl teror. A někdy to bylo opakovaně, i když jsme se jako děti bály. A výtěr z nosu je pro mnohé děti dokonce zábava. Takže nedávat děti proto do školy je absurdní. Nevylévajte s vaničkou dítě!

 

Zde má Babiš a všichni kolem pravdu.

Mohu mu a Schillerové s Maláčovou tisíckrát nadávat za rozpočet, ale za testování lidí nikdy a začátky nevyzkoušeného jsou těžké.

 

Spíše v souvislosti bude zajímavé, jak ve vyloučených lokalitách projde odebrání dávek, pokud chtěli někteří rodiče a děti zneužít výtěru k odmítání školy a učení.

Ošetřovné za týden distanční výuky

Nárok na ošetřovné zaniká pro pracovníky kritické infrastruktury

 

Uvidíme, jak se  stát zachová tam, kde se tato nařízení obcházela a 10 000 dětí bylo neviditelných. Ve Vandsdorfu kvůli DVĚMA nemocným vyhlásili týdenní odklad. Zajímavé. Prý "brazilská mutace", ale doložit nejde. Co bude za týden, se necháme překvapit!.

 

P.S. Samozřejmě nadpis je blbost, ale pouze proto, aby se hloupým rozsvítilo. Mohli porovnat. Testy přece nejsou žádné vraždění neviňátek! A my kritizujeme, ale lze už dohledat, že mnohé se dnes, za co jsme byli nazváni urážlivě dezinformátory, běžně píše a důkazy jsou na naší straně - viz AstraZeneca a kdo měl pravdu?

I když se nám ministerstvo zdravotnictví zatím neomluvilo a blafuje.