Vytisknout

A že prezident Zeman řekl, to co řekl? Do hlavy mu nevidím. Třeba je pod tlakem, třeba americká ambasáda se mstí za Schapira a jeho vyhození. Ale jako občan vidím tolik absurdit, že to přijmout nedokáži. Takže:

 

Co kdyby se zjistilo, že Koudelka vyrobil šílenou kauzu na zakázku USA, protože s přibývajícím časem se zjevují neuvěřitelné fantasmagorie, nebo je snad členům vlády vyhrožováno smrtí?

 

Možná nutné připomenout důkazy: musíte zaujmout jasný postoj, zahrozil Schapiro.

A my ho zaujmuli!

Co tedy víme

Jdou si takhle dva kyborgové robocopové Evropou a tu utrousí novičok, tu utrousí ricin, pak si cvičně zamailují do továrny výbušnin a pak ji vyhodí do vzduchu. A za čásek se vrátí a vyhodí ji znova, protože jsou ruští neohrožení gerojové kyborgové robocopové a pak po sedmi létech je policie začne intenzivně hledat na našem území, protože robocop se nebojí. Zůstává a škodí. Vážně ta fantasmagorie není spíše pro Bohnice? I lidé z Vrbětic včetně starosty žasnou.

Pak se dozvíme, že to Babiš a Hamáček vědí už od 7. dubna, ale 17. dubna pláčou dojetím, jak jsou v šoku. Blázinec? Divadlo?

Hamáček má odletět do Moskvy, je objednané letadlo, ale prý to byl zastírací manévr a Babiš je opět v šoku, co je to za blábol, že tak se nedohodli.

 

A další

Pavel Hasenkopf (právník od prezidenta Václava Klause)
Jen tři dny staré. ..
Hamáček tou dobou buď věděl, a přesto nabídl summit. .. pak to nemá v hlavě v pořádku nebo ty Vrbětice chtěl ututlat.
Nebo nevěděl, a pak je páté kolo u vozu.
Tercium non datur.
 
Tak co tedy ještě (ne)víme
Zbraně z Vrbětic měly být pro teroristy v Sýrii. S posvěcěním vlády. Platí? Neplatí?
Zbraně z Vrbětic měly být pro teroristy na Ukrajině. S posvěcením vlády. Platí? Neplatí?
Pak se dozvídáme, že zbraně měly jít přes Bulharsko na zabíjení v Ukrajině. Platí? Neplatí?
Pak se dovídáme, že kyborgové robocopové jsou vlastně packalové Pat a Mat, protože bouchali dřív, než se to dostalo do Bulharska.
 

Takže ti dva kyborgové v roce 2014 vesele bouchali v Čechách, pak si odskočili v roce 2018 do Británie, tam párkrát rozhodí novičoky do parfémů, popelnic a potírají kliky, na které skáčí morčata a umírají včetně lidí a Skripalů, aby je, vyznamenané Putinem následně v roce 2021 na pokyn BIS s dramatickým odhalením začala hledat policie v České republice. A mezitím se zde objevují další agenti s kufříkem ricinu. Samozřejmě jak jinak, z Ruska.

To nemá chybu!


 
Pak se ale tímto odhalením logicky dozvídáme, že by vlastně ti dva kyborgové robocopové měli dostat Nobelovu cenu míru, protože svým packalstvím možná zabránili terorismu, kdy se zbraně mohly dostat do rukou bojujících na Ukrajině, kde zbytečně umírají civilisté včetně dětí.
 
V televizi vystoupí duo komiků Babiš s Hamáčkem a s dojetím a pláčem sdělují národu, že akce "odhalení diverzantů" se zdařila, BIS má možná, asi "jisté důkazy", tudíž Temelín je pro Rosatom ztracen.
 
A po vyhoštění pracovníků ruské ambasády dostane BIS Koudelka řád génia, neb zachránil Českou republiku od ruské jaderné elektrárny a mohou ji postavit Američané.
 
Kolářové a Řeporyjci do toho kvílí, že ruská ambasády čítá 120 zaměstnanců, když má Rusko skoro 150 milionů obyvatel, zatímco my máme v Rusku JENOM 60, což je na tak obrovský stát s 10 miliony lidí ukrutně málo. A mělo by to být stejně, či dokonce naopak..

 Hrdinná opozice ústy Jurečky, Fialy a Drahoše zvedá pěstičky a ujetá Pekarová  hrozí, že Rusko rozdrtí až k pláči. To vše za hradbami policistů.

Rusáky donutíme k pláči

A Čeští elfové jsou slavní, neb odhalili obrovskou diverzní skupinu: po vystoupení dua Babiš - Hamáček prý proruští odbojáři a placení trollové přestali kritizovat opatření proti covidu a po nadměrném duševním vykonu odhalili, že se prý věnují Vrběticům a dvěma robocopům, tudíž je to prý opět znamení, jak silně ruský zločin prorostl Českou republikou. A toto "inteligentní" úžasné odhalení publikuje např. Seznam zprávy.

Finito

Účast Ruska v tendru na výstavbu nového jaderného bloku v Dukovanech je podle politiků i energetických expertů vyloučená. Tendr na Dukovany končí, (viz foto se Schapirem výše) říká expert na energetiku Šnobr. Havlíček následně s vážnou tváří v televizi říká, že nyní už se může vše uklidnit a vášně utichnout. Akce je ukončena a co se v tom matlat a patlat dál. Kruh se uzavírá. "Demokraticky. Vyloučením".

 James Bond by byl čučkař, pokud by žil: dva agenti Ruska rozvrátili celou Evropu a zahájili světovou válku!

 

A poslední perlička na závěr

Podle šéfky Katedry marketingové komunikace a public relations Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy Denisy Hejlové je načasování takto významné tiskové konference špatně. Podle expertky se měla uskutečnit ve všední den po víkendu, protože mnoho lidí během víkendu nesleduje média. Navíc se podle Hejlové nepodařilo téma dostatečně prodat u zahraničních médií. A o to přece šlo...