Vytisknout

Česká televize jako součást neziskové organizace je vážně dle zákona o veřejnoprávním médiu a ani se tím netají? Přímý přenos, náklady možná stamilionové, protože ani Olympijské hry či mistrovství světa ve fotbale nemají takové krytí - spočítejte si počet vozů a počty placených zaměstnanců Čt, vysílání navíc i ze střech jako při návštěvě George Bushe - prezidenta USA v Praze!

 

Tento zločin si naposledy dovolila Československá televize v době totality v roce 1988 a vůdčí bolševické státostrany!

Prosíme, posílejte odkaz všem známým, protože je třeba viditelný důkaz (úvodní foto), jak Dvořák s Moravcem  a s několika dalšími zneužívají veřejnoprávní poplatky k útokům na svobodně zvoleného prezidenta Zemana!

Je to útok na svobodu a demokracii, jehož součástí je veřejnoprávní Česká televize, signalizující návrat totality!

vůdkyně SSM a zálohy KSČ z roku 1989 Monika Pajerová opět na scéně

Propaganda Milionů chvilek, Moniky Pajerové - bývalé zálohy KSČ  vůdkyně SSM, Kocába, co vyhnal starousedlíky v Matiční s pomocí Havla a nechal rozkrádat jejich majetky zbouráním plotu, až je nakonec vyhnal, a to vše za peníze daňových popatníků, za peníze voličů prezidenta Zemana, za peníze SPD, za peníze voličů Trikolóry a za peníze všech, kteří s Českou televizí a jejich neuvěřitelnou propagandou nesouhlasí!

Co udělá Rada Čt, co udělá RRTV, když evidentně redaktoři jsou podjatí a součástí propagandy neziskové organizace?

Jak vykáže Milion chvilek tyto náklady?

Žádáme, aby Rada České televize tyto účty prověřila a zveřejnila, kdo zaplatil přenos soukromé akce "Milionu chvilek"!