Vytisknout

V neděli odpoledne si povolal Babiš Marii Benešovou na pohovor a Benešová už zrůda není: pochopila, že se mýlila a bratři z USA mají naprostou pravdu. "...u nás byla třikrát domovní prohlídka, a když nic nemohli najít, tak říkali, že jste ztracenej, poněvadž jste rafinovanej.“ jakoby našim politikům nahrála posluhovačka paní Müllerová.

 

 Václav Moravec v akci

 Dvouhodina  nenávistných útoků, ale co třeba uvést fakta: je větší kolaborantská zrůda pracující pro Rusko (pokud by to byla pravda), nebo je větší kolaboranstká zrůda, pracující pro USA? Když BIS a NÚKIB plus jejich nadřízený Evropské hodnoty Jakuba Jandy od tyče a soudruh generál Petr Pavel prověřují (asi) konta údajných proruských politiků a náznaky jsou pořád, jsou stejně tak prověřována konta Hamáčka, Stanjury, Bartoše a dosaďte si další, zda nejsou napojeni na miliardovou korupci z USA?

Z 200 miliardové zakázky jsme vykopali Číňany, Vrběticemi a agenty Patem a Matem jsme vykopali Rosatom a nyní musíme bleskově a přímo odsouhlasit tendr pro USA, nebo pro Francii s Jižní Koreou. Za bezpečnost si údajně lidé rádi připlatí, jsme přece bohatí a USA jsou po Vietnamu, Jugoslávii, Iráku, Sýrii a Libyi záštitou míru...

 Nyní díky ČSSD máme drahou elektřinu za solární elektřinu a pak se ještě navýší o cenu americké zkrachovalé firmy, kterou máme postavit na nohy za naše peníze! A nyní přesná citace:

Aby skutečná dezinformační špína toto nezneužila, zde jsou autentická slova, která vylétla z úst Hamáčka, na kterými nadšeně výskal Stanjura:

V této chvíli: Stanjura - "vypišme urychlený tendr, máme tři uchazeče, Rusové tam nebudou, já jsem pro a můžeme začít hned a nebudeme ztrácet další měsíce, na té zakázce je politická shoda... Tady ale vidím tu jistotu, že příští vláda by mohla pustit tendr i s těmi Rusy. A příští týden bychom mohli podepsat zákon LEX DUKOVANY, který podepsali LIPAVSKÝ (Piráti) a ŽÁČEK (ODS), který ukládá zákaz dodávek z Ruska a Číny a firem, které mají tam vazby pro jadernou elektrárnu Dukovany. A bylo by to zákonem a nikdo by to nemohl změnit a už to může být příští středu!

Hamáček: přesto, že vláda ochránila české zájmy razantně (fraška Vrbětice) je vláda obviňována, že tam chce strčit Rosatom. Rosatom tam nebude, dotazník odejde těm třem (tudíž na ceně pro občany nezáleží, my to zaplatíme, protože USA milujeme?) Stanjura přišel s nápadem, aby se tendr zrychlil. A Hamáček pokračuje: já bych uvažoval o přímé zakázce pro USA, Francii nebo Jižní Koreu.

Pirát Dreda Bartoš: Já doufám, že Rosatom je venku a já doufám, že definitivně.

 

Ve vzduchu visí otázka: prověřují tajné služby konta těchto politiků (Stanjura, Hamáček, Bartoš, Žáček, Lipavský a další) zda k nim neputují miliardy z USA stejně tak, jako se kontrolují jiných, zda k nim neputují z východu, především z Ruska? A i třeba z USA přes Ukrajinu? Nebo to nesmí? Veřejnost by snad měla znát všechny transakce soukromých kont kolem Westinghousu!

Jak vidíte, naši politici posloužili Schapirovi a USA jako beránci oklepte se a my, lidé z České republiky to mastně zaplatíme.

Proč levný a kvalitní Rosatom, když můžeme mít zkrachovalý, podvodný Westinghouse?

A zde opět důkaz!

 

Začalo to demonstrací ve čtvrtek za účasti TŘÍ vozů České veřejnoprávní televize s propagandou proti Zemanovi odkaz zde: Neuvěřitelný podvod České televize: stala se součástí Milionu chvilek, Trolla Rolla a Kocába s Monikou Pajerovou?

a pak následuje

  1. dvouhodinový nenávistný pořad proti Rusku
  2. dvouhodinový nenávistný pořad proti prezidentu Zemanovi, Klausovi a ministryni Benešové
  3. dvouhodinová propaganda pro USA a Westinghouse (a jakoby pro Francii)
  4. dvouhodinové propaganda na Westinghouse, když bez řádného oponenta za zrození Drábové , která v okamžiku nástupu do politiky se stala nenávistnou k Rusku - opět zde důkaz odkaz: „Jaderná baba“ Drábová se těší, jak bude zastupitelka a ohlídá i Temelín  Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/jaderna-baba-drabova-se-tesi-jak-bude-jen-neuvolnena-zastupitelka.A161008_153656_domaci_kop Šéfka Státního úřadu pro jadernou bezpečnost Dana Drábová se stala hlavní hvězdou volebního štábu hnutí STAN Starostové a nezávislí. Rozdávala úsměvy i ...
  5. A jako její oponent pozván Míl, vyhozený pro jednostrannost zájmů a totálně antiruský a proamerický propagátor jádra.
  6. Drábová oznámí: vyházeli jsme ty, kteří nám politicky nesedí a nyní nastal čas urychleně a bleskově vypsat tendr. A já bych s tím neváhala, co když se změní po volbách politické složení a shoda nebude? Neboli Drábová podporuje zločin NE - SOUTĚŽE a korupční předání svému kámošovi. NESKUTEČNÉ!
  7. Zrušení všech dotazníků, zrušení všeho, co by brzdilo urychlené předání jádra do USA!

 

 A k tomu se přidávají a množí i další otázky, když se nyní bude prověřovat opět pohyb osob ve Vrběnicích a po šesti létech to BIS odhalila?

Takže nám lhali když rikali že operátoři archivují data o pohybu našich mobilů jen jeden rok, prostě ty data nevymažou už asi nikdy. Jak dlouho uchovávají operátoři naše data, vážení "demokratičtí" poslanci českého parlamentu?, ptají se lidé na sociálních sítích.

A další lidé se ptají:

Vrbětice
1 Nechápu, jak je možné, že jedna osoba ( Petr Bernatík - Inex Group ) vlastní 2 sklady, ve kterých jsou desítky tun vojenské munice.
2. Jak je možné, že sklady byly tak mizerně zabezpečeny ????,
3. Divné je, že po první explozi, se ve skladovém areálu pohybovali lidé a sbírali nevybuchlou munici a části zbraní, které pak kompletovali, když to hlídala polie a armáda? ( V průběhu odklízení, mezi prosincem 2016 a jarem roku 2017, nejméně čtyřikrát vnikla do uzavřené oblasti dvojice zlodějů a kradla zde samopaly, součásti zbraní a rozmetané výbušniny, z nichž některé ve skupině s dalšími lidmi uváděli do provozu a následně přeprodávali. Soud v roce 2019 uložil Milanu Chaloupkovi tříletý trest odnětí svobody se čtyřletým podmíněným odkladem, Zdeňku Šuranskému trest 34 měsíců a dalším účastníkům skupiny podmíněné tresty¨)..
4. V areálu byly skladovány zakázané miny. '( V listopadu 2015 podal státní zástupce Leo Foltýn obžalobu na pět lidí a dvě firmy kvůli skladování údajně zakázané munice ve skladu ve Vrběticích. Tato obžaloba nijak nesouvisela s výbuchem, miny byly ale nalezeny během zvýšené inspekční aktivity policie po výbuchu. Obžaloba se týkala firem Excalibur Army a Real Trade. Podle státního zástupce bylo v objektu skladováno asi 500 protipěchotních min typu MON-100 a MON-200, které byly podle něj zakázané jak právními normami České republiky, tak i mezinárodněprávními normami vycházejícími z Ottawské konvence. Mluvčí společnosti Excalibur Army Andrej Čírtek uvedl, že tyto miny nepovažovalo za zakázané ani Maďarsko, odkud byly dovezeny, ani české licenční orgány, a před dovozem bylo žádáno o úřední povolení, které bylo schváleno ministerstvy ČR i Maďarska).
5. Když to po prvním výbuchu hlídala policie a armáda, jak je možné, že někdo, měsíc poté, vyhodil do povětří další sklad ????
6. Je normální, že 2 ruští agenti přiletěli k nám letadlem a měli u sebe kufřík s vybušninou a pak se tu nějaký čas pohybovali ( cestovali po Evropě a stačili v Anglii otrávit agenta Skripala ) a BIS , vojenská rozvědka ani policie o nich něvěděli?
7. Proč se s kauzou přichází na světlo po 7 letech ??? kdy se rozhoduje o dodavateli dostavby Dukovan ?

 

Dále, proč se tají, kam vlastně zbraně z Vrbětic pod dohledem BIS putovaly, když údajně BIS měla Vrbětice pod kontrolou a dodnes se neví, zda byly pro vrahy a teroristy Islámského státu v Sýrii, nebo na vraždění na Ukrajině?

A po šesti létech

Do třetice: vyhlásit pátrání po prý elitě elit ruské GRU, která prý umí zázraky a pak policie žádá strejdy v České republice, aby po této nebezpečné supervicvičené a supernebezpečné dvojici Pat a Mat pátrali jako občané na vlastní pěst? Nebo kam bylo mířeno pátrání policie jak z televizní komedie o dvojici, která je tak rafinovaná, až je ztracená a je tak neviditelná, protože je supervycvičená a to je ten důkaz?

 

Výzva: hledají se dva muži. Značka - bouchají...

 2.5. 2021 hlásí Slovák Babiš americkému ministru zahraničí Blincenovi do USA: „Rozhodnutí české vlády vyloučit Rosatom z jaderného tendru Dukovany vážený pane Antony Blinkene je splněno. Zradil jsem Českou republiku s Hamáčkem a důsledky budou nedozírné. Národ otevírá oči jako v roce 1968 a i když na nás pošlete vojska, svět pochopí, kdo co skutečně je.

 18:00 Poblíž íránského města Qom došlo k silnému výbuchu v chemické továrně. Náhodně. Ani zde USA v tom nemají "zaručeně" prsty?

Vyřazení Číňanů a Rusů je tak pitomě průhledné, že...

Že tak šílená verze je korunována v Čt 24 panem Cibulkou, proti které už není argument: za vším jsou Rusové, boj KGB a GRU, kteří jsou všude na světě. A mám to milionkrát ověřené. Ukazuje to moje SIDERICKÉ KYVADLO". 

 

 Vše souvisí se vším

Lže, nebo je už sklerotická politička STAN a Pirátů "Jaderná baba" Drábová? O korupci se prý nejedná...