Vytisknout

Nejlepší obranou je útok, asi napovědělo právní oddělení České televize svému milému ředitelovi Dvořákovi. A pan ředitel Dvořák má asi plné gatě, protože kdyby radní Lipovská neměla nic v ruce, bohorově by nad podezřením mávl rukou a nechal by v tom experta na ekonomii Lipovskou vykoupat.

 

Tak velí selský rozum a logika

Samozřejmě když národ musí povinně platit veřejnoprávní sajrajt, kde defilují Votápkové, Kolářové, Moravcové, sprostě nás uráží Jílková a partička kolem Nerwsroom 24 si dělá v televizi za naše peníze pí árko (Public relations) s nenávistí a beztrestně, kdy není odvolání na jejich prapodivné zdroje, které neexistují, takže mohou obvinit kdekoho z nás a trest je v nedohlednu. Co s tím?

Jasně, že trestní oznámení na Lipovskou je totální účelovka zoufalého Dvořáka a proto by měli všichni v kontrole nenávistné veřejnoprávní televize, platů Moravců, Rosích a Jílkových přitvrdit!

Trestní oznámení je  způsob, jak moci nahlížet do cizího trestního spisu. A zoufalec Dvořák je jak tonoucí, co se stébla chytá.

 

Generální ředitel České televize (ČT) Petr Dvořák podal trestní oznámení na radní ČT Hanu Lipovskou.

 

A toto je důvod:

Rada České televize chce zadat právní posudek, zda byl generální ředitel Petr Dvořák ve střetu zájmů a jak má rada postupovat v těchto konfliktech. Radní budou zpracovatele posudku vybírat ze tří subjektů, které jim do týdne navrhne vedení rady. Radní o tom rozhodli na dnešním zasedání.

Reakce Dvořáka je šílená! Trestní oznámení...

 

Chce tak prý bránit dobré jméno ČT a svou pověst.

Neuvěřitelné.

Veřejnoprávní média? K smíchu, nebo k pláči!

Neuvěřitelné: vážně nás mají veřejnoprávní média vychovávat?

 

Toto vážně obhajuje? A Rosí je tam stále!

Veřejnoprávní médium, které zastupuje 30% občanů a názor 70% občanů tam nesmí zaznít je zločinné médium! Bez ohledu na šílenou ekonomiku a plundrování rozpočtu z koncesionářských poplatků!