Vytisknout

Došla vata, došly vložky, co si dáme mezi nožky... my jsme holky z dědiny, postačí nám noviny. Socialistické výdobytky a socialistické hlášky, kdy dorazily dámské vložky či toaletní papír a provizorní samoobsluhy byly obtočeny 3x dokola? A do front se stavěly ženy, jejich muži a děti, protože to bylo na příděl?

 

Tak máme rok 2021 a soudružky Maláčová, Schillerová s vůdcem Babišem dotáhly Evropské hodnoty do úplné dokonalosti.

Menstruační vložky tak budou udržovány ve skladech pro případ živelních, válečných či jiných katastrof a krizí. Plánovaný počet deset milionů by měl podle MF v případě mimořádného krizového stavu pokrýt až pětidenní absolutní výpadek této komodity.

A vítězství je naše!

Když jsme za socialismu používali další hlášku, co je to socialismus s odpovědí, že je to cesta od kapitalismu do kapitalismu, netušili jsme, že toto musí absolvovat každá generace, aby si ty zářné zítřky osahala.

 Vstupem do EU v roce 2004 mělo nastoupit veliké, převeliké bohatství naší země a díky Evropským hodnotám měla zmizet navždy socialistická chudoba. Prý bohatneme a bohatneme: dva miliony vložek dostanou ze SSHR  bezplatně potravinové banky, které je budou distribuovat sociálně nejpotřebnějším ženám. MF nyní jedná o distribuci s Českou federací potravinových bank.

Vítězství vstupu do Evropské unie je veliké, převeliké!

S dámskými vložkami v potravinové bance nás už východ nedožene!

Ať žije Evropská unie!

 

Ale i další rozdíl od vstupu do EU zde je: NÁZVOSLOVÍ!

Mladí komunisté se nejmenují SSM, ale Piráti s odnoží Člověk v tísni.

Maláčová, Schillerová s vůdcem Babišem změnily přísloví - kdo nešetří, má za tři příslovím "prodlužíme se do bohatství", k čemuž jsme zrušili Československou socialistickou republiku a vstoupili jsme do Svazu socialistických evropských republik. (SSER)

Sovětská vojska Varšavské smlouvy nahradila americká vojska NATO.

Soudruh generál Petr Pavel bojoval proti imperialistům, aby posléze s imperialisty bojoval proti komunistům.

Největším nepřítelem Evropské unie, Evropských hodnot a České republiky jsou sochy osvoboditelů Rudé armády z roku 1945 a musíme proti nim bojovat. Rodina Kolářů jim proto vyhlásila nesmiřitelný boj za konečné vítězství a vytasila proti nim šavle, meče a myšlenky...

Za správné kritické myšlení soudruha Gustáva Husáka už nezodpovídá ÚV KSČ a jejich SSM, ale Evropské hodnoty s Člověkem v tísni pod názvem "Nové kritické myšlení", které je jiné, než "Kritické myšlení Gustáva Husáka".

Všichni budeme pracovat v neziskových organizacích, všichni budeme kontrolovat všechny a díky dluhu budeme tak bohatí, až se z toho naše děti radostí zblázní. 

Největším nepřítelem USA jsou Karafiátovi Broučci, kteří byli zařazeny na index a děti v USA je nesmějí číst, aby se nezkazily, zatímco tuto knížku nahradily bezpečnými rychlopalebnými mírovými zbraněmi, které místo toho nosí do škol.

I když v USA je to jedno. Ruská negramotnost před sto léty, když neumělo číst a psát 2/3 obyvatel tehdejšího impéria nahradila dnes skoro 100%ní gramotnost, zatímco v USA je budoucnost: 16 miliónů lidí je totálně negramotných, dalších 16 miliónů Američanů se umí akorát podepsat a přečíst názvy: skvělá inkluzivní genderová výchova přináší skvělé ovoce.

Černoch není černoch, ale Afroameričan.

Afrohlava glorioly vítězství je prý i v budoucnosti naší, české, tudíž se Feri stává po číru Kájovi Schwarzenbergovi novou ikonou češství.

 S Evropskou unií na věčné časy a nikdy jinak.

 

 Strategickými zásobami dámských vložek a toaletních papírů rozdrtíme nepřítele na východě: Rusko a Čínu!

Vzhůru k volbám 2021! Vstříc novým zítřkům a Rudé záři na Kladnem.