Vytisknout

Ve statistikách nic. V mainstreamu nic. Ve veřejnoprávní České televizi nic. Takže buď se Romové odstěhovali a tudíž není co "statistikovat", nebo si nadále žijí po svém a přenos dle Smejkalů a Sněhu, či jak se ta komanda jmenují, je kolosální podvod na miliardové zisky  farmaceutických korporací na výrobu  vakcín!

 

Vážně byli celou dobu Romové v separaci a ve sklepích jako majoritní společnost?

Snad je to legální otázka, když platíme zdravotní odvody, když stát udělal "dluhový masakr" na náš účet, aniž se smíme bránit, senát se stará o udávání prezidenta, Babiše, ale zájem o občany je jim u zadku...

Pokud se mýlíme a někde něco u policie či na ministertsvu zdravotnictví je, za neznalost se omlouváme. Nedokázali jsme nic dohledat. Pokud však dohledávání bylo zbytečné a tato komunita se svým chováním je bezpříznaková, tak celý covidový humbuk staví na hlavu a znamenalo by to kolosální podvod.

Pokud mají Romové zvláštní imunitu a tak imunologové by nám měli jasně oznámit, v čem jejich skvělá kondice vězí. Že našinci údajně kapou jako mouchy, údajně bylo mnoho mrtvých s covidem, rozvrátily se totálně finance a proč nám imunologové odmítli romskou imunitu prozradit

Nebo dostávali Romové speciální léky, které my nesmíme?

Zabraňte spekulacím a předložte data!

 

Doplnění

Covid udělal z desítek lékařů a vědců miliardáře

Noví covidoví miliardáři. Patří k nim mimo jiné i tvůrci vakcín proti covidu-19 z firem BioNTech a Moderna. 

Časopis Forbes uvedl, že v sektoru zdravotnictví se letos objevilo 50 nových miliardářů, když se investoři letos zaměřili na firmy zapojené do vývoj vakcín a léků na koronavirus i na poskytovatele zdravotnických potřeb. Miliardářem se stal ředitel německé firmy BioNTech, která stála za vznikem vůbec první schválené vakcíny proti koronaviru, Ugur Sahin. Jeho majetek se odhaduje na 4,2 miliardy dolarů. BioNTech založil se svou ženou Özlem Türeciovou, která je ředitelkou medicínského odboru firmy, ovšem nevlastní žádné akcie.

Jen o málo méně má ředitel bostonské firmy Moderna, Francouz Stéphane Bancel. Moderna vyvinula druhou schválenou vakcínu proti nemoci, která nevyžaduje při skladování tak nízkou teplotu jako ta od BioNTechu, postačí ji -20 stupňů místo minus 75 potřebných pro vakcínu od BioNTechu. Bancelův majetek se odhaduje na 4,4 miliardy dolarů.

Moderna a její vakcína však udělala miliardáře i z harvardského profesora imunologie Timothyho Springera a vědce z Massachusettského technologického institutu Roberta Langera, který spoluzakládal Modernu, vede laboratoř a drží na 1400 patentů v oblasti biotechnologií a farmaceutického průmyslu. První má majetek asi dvě miliardy, přičemž do Moderny před lety vložil pět milionů, Langerův majetek se odhaduje na 1,5 miliardy dolarů.

A tak bychom mohli pokračovat.

I proto na náš trh nesměla ruská vakcína Sputnik V. Už chápete? Zisky...