Vytisknout

Vyhrožování, lži, podvody, urážky, vše v ranku šmejdů, kterým nahání Jourová reklamy. Lež se stala pravdou a pravda lží. A jak tito šmejdi a kolaboranti svoji dezinformační misi začali?

 

Připomeňme si zvěrstva skutečných prvních dezinformátorů, jejichž zločiny přebrali Konspirátoři.sk a které bez soudu vesele cituje podvodnice Jourová. Jak to vlastně začalo?

Hospodářské noviny nazývané Hospodské měly ve svém čele první dezinformační špínu: rodinku Sikorsky. Že vám to nic neříká, byť to byla ještě větší podlost, než si dovolí Jourová? Tak zde jsou fakta:

 

Anne Elizabeth Applebaumová je americká novinářka a spisovatelka židovského původu.

A co má společného s dezinformační kampaní v České republice a jak ten hnůj vytékal nejšpinavější stokou? Jejím manželem je polský politik, bývalý ministr zahraničních věcí Polska Radosław Sikorski. Že vám ani toto nic neříká? Tak popořádku.

To její výkřik byl výstřel z Aurory proti slušným lidem a zahájena dezinformační kampaň

To ona rozjela kampaň:

Svobodu projevu. Ale ne pro trolly. Ruské trolly.

Anne Applebaumová rozjela v roce 2013 dezinformační kampaň v Hospodářských novinách. Každá věta byla sliz a útoky na Rusko. Měla našlápnuto na nejdezinformačnější hvězdu východní Evropy, něco jako Petra Procházková křížená s Votápkem, Kolářem a Evropskými hodnotami. Její útoky byly tak sprosté a lživé, že za ně dostala Pulitzerovu cenu v kategorii literatury "faktu"... Ještě jednou: v literatuře "faktu"! Ten "fakt" byl na útrovni Newsroomu 24, Sommerové a můžete další domyslet.

 

STŘIH

Radosław Tomasz Sikorski - Polák, vycházející hvězda, pasován jako vůdce budoucí Evropy - Evropské unie. Manžel židovky Applebaumové. Měl našlápnuto. Hvězdná kariéra politická.  V první polovině září 2014 byl navržen do funkce maršálka Sejmu, v které byl definitivně stvrzen v hlasování dne 24. září 2014. Dne 10. června 2015 oznámil šokující rezignaci (pro nezasvěcené)  na post předsedy dolní komory. Co se tak závažného stalo?

Na záznamu podle Wprostu spolu hovoří Sikorski a tehdejší ministr financí Jacek Rostowski.

"Víš přece, že polsko-americké vztahy za moc nestojí," říká údajně šéf polské diplomacie svému kolegovi z kabinetu a s pomocí vulgárních výrazů dál vysvětluje, že vzájemné vztahy jsou dokonce škodlivé, protože Polsku dávají falešný pocit bezpečí a Polsko tomuto pocitu naivně věří. Zároveň si prý Polsko nadstandardními vztahy s Washingtonem zbytečně znepřáteluje Německo a Rusko.

Sikorski byl navenek fanatický antirus, Stejně jako židovka Applebaumová - jeho žena.

Pak na párty ukázal pravou tvář, zesměšňoval Unii i USA a letěl.

 

 Lhát a podvádět se má, je základem dnešních liberálních hodnot. Bruselu. Jourové. Kdo nelže, je ztracený. I krást se má a převádět peníze svým kámošům, vyřvává Babišova Jourová.

 

Související

IVK požaduje veřejnou omluvu Václavu Klausovi od Hospodářských novin