Vytisknout

Překvapení, ale takto se dnes volí noví prezidenti. To je ta demokracie a prezident Miloš Zeman to pochopil. Sám ví, co před dvěma léty rozhodl a jak se rozhodl.

 

 

Zeman pozval prozatímního prezidenta Venezuely na návštěvu Česka

Český prezident Miloš Zeman ve středu písemně pozval prozatímního venezuelského prezidenta Juana Guaidóa na návštěvu Česka. Zároveň Guaidóovi poblahopřál k převzetí úřadu. V tiskové zprávě to ve středu oznámil Zemanův mluvčí Jiří Ovčáček. Předseda venezuelského parlamentu Guaidó složil 23. ledna prezidentskou přísahu poté, co parlament neuznal druhý prezidentský mandát Nicoláse Madura, protože vzešel z nedemokratických voleb.

 

Český Senát zvolil Svjatlanu Cichanouskou prezidentkou Běloruska.

Předseda Senátu Miloš Vystrčil (ODS) označil vůdkyni běloruské opozice Svjatlanu Cichanouskou za skutečně zvolenou prezidentku Běloruska. Horní komora ji tak přijala. „To, že Senát Parlamentu České republiky pozval jako hlavního představitele Běloruska Svjatlanu Cichanouskou, si vykládám tak, že Senát i já považujeme osobně za prezidenta Běloruska Svjatlanu Cichanouskou,” doplnil.

A protože Fischer s Drahošem neuznávají prezidentem prezidenta Miloše Zemana, tak dočasně dosadili i u nás Miloše Vystrčila na trůn, než tam dosadí sami sebe. Miloš za Miloše dočasně.

U.S. Embassy: komedie na počest Václava Havla

Vysvětlení: zatímco každý čtenář pochopí, že výše napsaný titulek je pouhá parodie na demokracii, bohužel oficiální vůdci podobná zvěrstva říkají občanům naší země s plnou vážností "demokratického úřadu a veřejnoprávních médií"! A bohužel na této parodii se podílí i prezident Zeman. A Vystrčil...?

 

 A poslední perla: nenávistná Petra Procházková z DeníkuN málem proklela komunistu Ondráčka za NEÚSTAVNÍ červený koberec v Doněcku.

Petra Procházková

Petra Procházková

Vážně myslíte, že státní pocty pro NE-PREZIDENTKU učitelku z Běloruska a kašpary jako je Vystrčil dnes také odsoudí? Hádejte...

P.S. Poslední zprávy hovoří, že západ už zase Guaidóa prezidentem neuznává. A ani letkyni Savčenkovou. Aby se v tom prase vyznalo...