Vytisknout

Za nepřetržité vydírání a lži by Parlamentní listy mohly žádat  klidně pět miliónů korun, protože je to psáno jako organizovaný zločin s daleko vyšší sazbou! Veškeré napadání webů, které organizovaná zločinná mafie bez právní relevance napadá je jenom zástěrka jak druhé okrást o reklamní koláč a žádat o výpalné velké firmy.

 

Odvolávat se na jakousi bandu NELEŽ, KTERÁ NEMÁ ŽÁDNOU STÁTNÍ PRÁVNÍ SUBJEKTIVITU, odvolávat se na šmejdy ze Slovenska, kteří si dali název Konšpirátori.sk a v podstatě je to banda lumpů, kteří každou kritiku EU a západu napadnou jako "konspirační text".  Vyplácí je dotační systém a NADNÁRODNÍ FIRMY, které si od nás stahují dividendy v desítkách miliard jako rakouská Česká spořitelna v reklamách, systém, který se nedá zastavit, a pokud budeme v EU, svoboda slova jde do pryč.  Provázanost a nedohledatelnost je obludná. Jak je možné, že to lidovým milicím v právním státě prochází, když v roce 1989 bylo SSM a Lidové milice jako bolševická část diktatury zrušeny?

 

Jak je možné, že si nějací šmejdi bez právního ukotvení dovolí vydírat ostatní a policie se státními zástupci mlčí?

Přitom soudy potvrzují tuto zločinnost a přesto mafie u nás stále bují.

Co jsme to sakra za (ne)právní stát?

 

Jak je možné, že BIS jasně oznámila, že žádné weby nemonitoruje, pouze články, které by porušovaly zákon a přesto jacísi šmejdi si beztrestně dovolí vyhrožovat jiným, pokud se jim články nelíbí? Není k právním úkonům a propadu majetku oprávněna zahájit vyšetřování pouze policie a rozhodnutí smí udělat pouze soud dle zákona? Jsme opět totalita, nebo banánová republika?

 

A v České republice, respektive Slovenské se nějaká samozvaná parta lidových milic rozhodne, že bude vydírat firmy, pokud budou dávat inzeráty tam, kde je vysloven jiný názor!

Jak je možné, že policie toto vydírání nemonitoruje a nezahájí trestní stíhání?

 Důkazy jsou jasné:

I Drahoš se o zneužití BIS pokusil. A kde vznikla skutečná urážka a dezinformace? Na Aktuálně.cz, kde jakýsi Prchal a Zelenka si vymysleli " vysoce postavený zdroj ministerstva vnitra"  a beztrestně osočili jiné, byť zdroje NEEXISTUJÍ, což potvrdil i hlavní ředitel BIS:

I vrchní státní zástupkyně  pořádně „šlápla vedle“. Mediální výmysly některých politických neziskovek a Bakalových médií o tom, že Ministerstvo vnitra ČR vede seznam dezinformačních médií, na kterém mají být PL zařazeny, byly vyvráceny už počátkem ledna loňského roku.

Spekulace vyvrátilo samo vnitro. „Ministerstvo vnitra neposuzuje konkrétní weby, ale konkrétní informace. Žádné seznamy tedy resort vnitra nevytváří,“ řekla tisková mluvčí vnitra před rokem ParlamentnímListům.cz.

Ondřej Kundra bez důkazů jiná média nálepkuje coby dezinformační, přitom jeho samotného na základě konkrétních důkazů označila Bezpečnostní informační služba za šiřitele fake news a uvedla, že jedná v zájmu nebo možná i na popud ruských zpravodajských služeb  (podrobnosti ZDE na webu BIS).

 

 V souvislosti s nekalou činností konspiratori.sk se vyjádřil i zástupce Organizace pro bezpečnost a spolupráci v Evropě pro svobodu médií Andrej Richter (Vídeň)

„Z tohoto pohledu web Konspiratori nerozlišuje mezi lidskou chybou a úmyslem, rovnou vše označuje jako dezinformaci, a navíc ještě nabádá klienty reklamního prostoru k tomu, aby neinzerovali na webech označených „ve jménu“ konspiratori.cz.

Navíc jim k tomu připravuje i nástroje ve formě seznamů a scriptů, čímž na sebe bere funkci soudce a porušuje práva třetích stran.

To je závažné porušení právních předpisů a mělo by to být potrestáno,“ uzavřel Čermák.

 

 Další podvod: výroční zpráva, která se tváří jako od BIS, je od lidí kolem pornotanečníka Jakuba Jandy z Kremlin watch, kde si osobuje právo dle seznamu Konspirátorů tento seznam kopírovat: a tváří se jako důveryhodná!

VÝROČNÍ ZPRÁVA O STAVU ČESKÉ DEZINFORMAČNÍ ...

 

Navíc, soud, který skutečně proběhl mezi Parlamentními listy a slovenskou samozvanou mafií  proběhl a výsledek?

Konspiratori.sk musí stáhnout ParlamentníListy.cz ze svého ... 

Parlamentní listy SAMOZŘEJMĚ VYHRÁLY a slovenští Konspirátoři museli zavřít huby. Zajímavé je, že tyto podvodníky a Manipulátory zasahující dokonce do zahraničí na Slovensko Čaputová - právnička adoruje, místo aby se proti zločinu postavila.

Další důkaz mafie

Osobně jsem proti tisícům trestních oznámení, kdy dnes dává kde kdo na kde koho. Udavači a práskači ve velkém fungují nejvíce v době naprosté totality. Za Adolfa Hitlera, za bolševika a nyní Piráti apod.. Ale lotři, co sami sebe bez soudu se pasují do rolí lidových milic a součesně do bolševických prokurátorů prostě kolorit totality ohraničují a pokud je nezastavíme, ovládnou naše území jako nacisti v roce 1939 - 1945!

Ti, kteří se staví do role bolševických prokurátorů by měli u soudu přiznat, jaké platy mají, kdo je platí a z jakých zdrojů.

 To jsou oni

Všude je Vrábel - bankrotář, co najednou vydělal miliardy

 

Parta, která si dotace přehazuje vidlemi za výpalné

Ale hlavně: zde jakési samozvané skupiny vydírají majitele webů, operují jako mafie na vydírání  a policie je nečinná. Jak je to možné?

Co dělá ministr vnitra, který je s tím samozřejmě obeznámen?

Výroky o dezinformačních webech jsou dokonce na veřejnoprávních médiích a v našem státě si může osočit kdokoliv kohokoliv bez důkazů a bez soudů jak v banánových republikách?

 

A dokonce, když Parlamentní listy soud vyhráli, samozvané cenzory to nezajímá a vyhrožovat, urážet a vydírat mohou beztrestně dál? Z toho naskakuje husí kůže, když se veřejně píše a říká, že někdo někoho obere o miliardy a policie mlčí, zatímco za kraviny kde koho zaklekne!

 

Reakce na další podvrh

Zoufalá snaha Parlamentních listů: Inzerují články v bulvárním deníku Expres společnosti MAFRA

Související

Zešílel Prymula? eROUŠKA, Vrábel, Kalenský a BIS Koudelka?

Jeden svět na školách. A ani o jediný názor navíc

Člověk v tísni šíří bruselskou propagandu na našich školách - studentské volby 2017