Vytisknout

Když 8.8. 2017 prezident Putin schválil či doporučil rozjet projekt o kterém řekl agentuře Bloomberg Vlad Martynov, poradce The Ethereum Foundation „Pokud jej Rusko zavede jako první, získá podobné výhody, jako měly západní země na začátku internetové éry!“, A když jsme my to zveřejnili, byl to jeden z několika důvodů, proč byla Skrytá pravda zařazena mezi dezinformační weby a rakouská Česká spořitelna, vyvádějící sta miliard z České republiky, odmítla zde dávat reklamy.

 

Další důkaz, jak se chová rakouská Česká spořitelna k občanům České republiky

Tyto zprávy se musí blokovat hlásali i experti z BIS, protože Rusové jsou zaostalí, zaostalí, zaostalí a západ skvělý, skvělý, skvělý...

 

Je únor - 2020

Zajímavé, že v České republice se rozbíhá zaostalý program starý pedesát let: SAP. Pomalý, komplikovaný, složitý a strouchnivělý jako bylo RVHP. Administrativa šílí, Maláčová je komedie sama, ale jsme propojeni se západem. Při vyslovení " blockchain, na kterém je založeno Ethereum" 99,999 občanů České republiky ani dnes netuší, která bije. Včetně Pirátů, kteří umí maximálně těžit bitcoiny a zavařit Poslaneckou sněmovnu úbytkem elektrické energie.

 

Idiotismus

Kdybychom se propojili s Ruskem a naši odborníci by na této úžasné technologii spolupracovali, nemuseli jsme mít tak strašně zaostalou státní správu. Kdo za ten zločin může? Proč jsme znovu ve stupidním RVHP zvaném Evropská unie?

Vzhledem k tomu, že v češtině byly odborné texty vymazány, asi abychom stejně jako za bolševika ze západu (dnes z východu) nic nevěděli, našel jsem výklad, který je snad v češtině nejsrozumitelnější.

 

 

 https://medium.com

Jiří Chadima

Blockchain není jenom platební systém

Jedna z definic blockchainu říká, že jde o distribuovanou účetní knihu. Položkami účetní knihy jsou transakce. Přirozeně se tak dá aplikovat na směnu hodnoty mezi dvěma subjekty. A jsme u digitální měny, analogie ke standardním penězům řízeným regulátory. Akorátže bez těch regulátorů. Potud OK.

Pokud ale kousek odstoupíme, transakce nemusí být vnímaná jenom jako směna hodnoty mezi dvěma subjekty. Je to prostě záznam toho, že se něco stalo. A někdo se toho zúčastnil. A klidně to mohlo být zadarmo.

Díky dalším vlastnostem blockchainu by navíc mělo být zaručeno, že historie transakcí nelze změnit, je veřejně kontrolovatelná a je těžké celý systém ovládnout. Zjednodušeně je prostě extrémně drahé (a tedy nejspíš nevýhodné) podvádět.

Pokud do toho zamícháme například smart kontrakty, které umí udělat nějakou složitější logiku než převést n něčeho z A do B, dostaneme poměrně silný stavový automat, který se chová velmi transparentně a jeho výsledky lze jednoduše kontrolovat.

Dále budu tedy operovat s blockchainem, který podporuje smart kontrakty a chová jako stavový automat. Bitcoinový blockhain tak chytrý není (i když by mohl být).

Ale to Česká republika nepotřebuje!

My potřebujeme EFEKTIVNÍ státní správu: levnou, malou a rychlou. A tak zavádíme NEEFEKTIVNÍ  drahou, velkou a pomalou. Ale jdeme na západ...

 

 Vraťme se domů

My máme OK System a přecházíme na další stařičký, pomalý a komplikovaný SAP. Jsme hrdí. Přece jdeme směrem na západ. Už nikdy zaostalý východ. Znáte to o tom holubovi na báni, jak se naparuje, až...?

Státní správa - MPSV ( ve zkratce OK systems a SAP) provádí: dávky hmotné nouze, příspěvky na péči, příspěvky na bydlení, příspěvky zdravotně postiženým, podpora v nezaměstnanosti, insolvence, faktury za rekvalifikace, platby za lékařské prohlídky nezaměstnaných nebo nemocných uchazečů o zaměstnání a veškerá aktivní politika nezaměstnanosti (finance). Dále platby za provozy úřadů, (ostraha, elektřina, odpady atd.). A stejně tak výplaty pěstounů.

Vše se dá shrnout v jedné větě: obrovské množství plateb státních úřadů a převody směrem k občanům. A my, místo abychom zaváděli rovnou nejlepší a nejvýkonější systém a spolupracovali s Ruskem, lezeme západu do zadní části těla a nakupujeme stařičký hřbitovní systém.

Naše veřejnoprávní propaganda buď mlčí, mlží, nebo útočí. Slyšeli jste snad z veřejnoprávní televize české a tom, co v Rusku už zavádějí a my bereme hřbitovní vykopávky ze západu za miliardy?

 I my prý jdeme vpřed i když "rychlost" je úžasná: stejně jako železnice se v Rusku počítá kilometry na měsíce a u nás na desetiletí, i  technologie blockchain je na tom obdobně. V Rusku už státní správa přebírá a hlavně si osahává tuto technologii, u nás nikdo ani netuší, "vo co gou". A ta rychlost? 

 

27. 11. 2018 

Úřad vlády se připojil k memorandu o spolupráci v oblasti technologie blockchain

  Zásadní je přitom i změna legislativy. „Vývoji často brání zastaralá právní úprava, která nepočítá například s elektronickou formou obchodního dokumentu nebo zápisem cenného papíru do decentralizované databáze," vysvětluje Maria Staszkiewicz, výkonná ředitelka České fintech asociace.