Vytisknout

A premiér Babiš, ministryně Schillerová či prezident Zeman se smějí. V tomto mají čisté ruce a státní rozpočet má díky sprostému okrádání obyčejných lidí mimořádně úrodný přísun peněz!

 

Vyhnali soudruzi kapitalisti Rusáky, vyhnali a jásali...

To bylo radosti od senátních slizských Fischerů, Hilscherů, Drahošů, či ODSáků jako je Němcovcá a Fiala jak zatočili "demoktatické síly" s firmou, co zde vydělává penízky a žije prý z nich Putin. Lukoil se jmenovala a měla nejlevnější benzín a naftu.

Idioti

Kolik vytřískala Němcová z našich daní a dnes má plat skoro 100 tisíc? Kdyby nenávistná Němcová měla průměrný plat, tak by mluvila jinak. Služební autíčka, benzíny zadarmiko, to se to žije a dělný lid poučuje! I Jourová s platem půl milionu měsíčně, služební autíčka, benzíny zadarmiko, stravu zadarmiko. To se to poučuje, že?

 

Ropa se kupuje za dolary. Bohužel. I tak dnes kurz už není tragický.

 

Cena ropy je už delší dobu pod šedesát dolarů za barel. (Dnes 58$)

Kde jsou ty doby, kdy stála 120 dolarů a výš.

 

 Ale cena benzínu je na většině pump dnes (fraška s konkurencí, co dělá stát?)

Benzina: 32,20

MOL 32,20

Shell  32,20

OMV 32,30

Pouze někde místně je rozptyl větší a dvě pumpy pod 30 korun za litr Naturalu.

Kdyby zde byl Lukoil, cena benzínu by se pohybovala možná až kolem 27 korun. Jenomže to se lobbistům nelíbilo, tak vyhnali Lukoil.

Lukoil je největší ruská firma podnikající v oblasti těžby a zpracování ropy, která byla založena v roce 1991. Sídlem její centrály je Moskva. MOL převezala 44 čerpacích stanic, které v Česku provozovala ruská firma Lukoil. MOL vlastní po dokončení akvizice Agipu v tuzemsku 318 čerpacích stanic. A tímto skoro monopolem se stala nejdražší pumpou na našem trhu. Ó my se máme, že máme skvělé politiky a Lukoil zde neudrželi. Dokonce ho vyhnali.

Útoky začaly nejdříve na prezidenta Zemana, propojení přes Nejedlého a ač samozřejmě nikdo neprokázal a ani to nemohl prokázat, tato obludná dezinformace byla spouštěčem odchodu nejlevnější "benzínky" z našeho trhu. A zatímco šmejdi jásali a je otázkou, co za to měli, občané dnes platí nejdražší benzín a naftu díky odchodu skutečné konkurence. Co dělala BIS? Nebo jí to vyhovovalo, nebo dokonce dostala ze západu zadání? To se nikdy nedozvíme, ale platíme možná až o pět korun víc, než bychom museli.

Jasně, že Orbánovi a Maďarsku to nevadí, peníze jdou tam. Jasně, že Drahošům a Jourovým to nevadí, když si jezdí zadarmiko a sosají statisíce z našich daní. Stejně jako Piráti. A doplňte si další, kteří se na těchto zločinech podílejí.

 

 Související

Neuvěřitelné: prezidenta Zemana zvolil prezidentem Lukoil a Putin, oznámila Česká televize!

Proč je drahý benzín a nafta? Ruský Lukoil jsme vyhnali, obvinili prezidenta Zemana, přišel Mol.