Vytisknout

Opět pro babičku z HorníDolní: když vítr vezme střechu a děti budou chtít k moři, necháte zatékat do domu, nebo to dětem zatrhnete a koupíte novou střechu? A o tom je spor, kdo je největší zločinec a nejvíce zdevastoval naši zem. Vážně toto byla nějvětší krize od roku 1930?

 

Začněme otázkou snadno dohledatelnou: kolik SVĚTOVÝCH bank zkrachovalo za obrovské krize v roce 2008  Lehman Brothers vyhlásil bankrot… Co bude dál? a nyní? (Jenom v USA zkrachovalo  v roce 2009 více jak 157 bank!)  Proč Schillerová lže? Za Kalouska a budiž mu politická země lehká krachovaly největší americké banky, hroutila se Wall Street a nyní se nic neděje, pouze se na chvilku zastavila výroba, která nyní zase naskočila na 100%! To je krize?

Co udělají normální lidé? Zatrhnou dětem dovolenou u moře, pošlou je do lesa a na hříště sportovat a zaplatí řemeslníky na opravu střechy. Paní Schillerová má filozofii, že lidé makali, tak si klidně mohou půjčit milióny a opravit střechu včetně veselého výletu k moři a na Seychely. S prominutím, tuto filozofii mají pouze idioti a ti, po kterých pátrají exekutoři! To prostě každý mohl tušit, že se náš stát zhroutí. Žádná krize nebyla, pouze se zastavil na měsíc život jak v Šípkové Růžence.

DOKONCE NEJSOU NA PRÁCI LIDI - SEDÍ V NEZISKU A VÁLEJÍ SE DOMA NA COVIDNÉM!

 

Ta krize teprve nyní nastává: světoví exekutoři nastoupí! (Narazíme na dluhovou brzdu, zvýší se nám ceny půjčených peněz a sníží rating)

 

Vážně Schillerová lidem v Hruškách na Moravě (a v dalších postižených obcích) tvrdí, že mají odjet na dovolenou a na opravy střech se mají vykašlat? Že si mají jít zatancovat na palubu Titaniku?

A i na dovolenou si mohou půjčit?

Ať jim to zkusí říct do očí! A tento brutální podvod udělala tato vláda a říká tomu skvělé hospodaření. Už vám babičko svítá?

 

A nyní, proč musí vláda zvedat důchody, a rozvrátila Českou republiku

Vláda vrhla bilion (celkem 3 biliony) do rozpočtu, i když se zastavila výroba. Ty peníze dostali převážně úředníci, kteří nechodili do práce, a podobné elementy, místo aby se jim srazily mzdy a dostali po dobu krize pouze základní plat. A co se stalo?

Obchodníci zavětřili, že je v rozpočtu o bilion víc, než Češi dokáží svou prací vytvořit (produktivita) a rozhodli se, že na krizi těžce vydělají. A tak razantně zvedají ceny, aby tyto  (veselé peníze z našich daní) stáhly z trhu. (vysoká inflace) A jsme doma. Kdyby se na palubě Titaniku netančilo díky Babišovi a Schillerové s Maláčovou, řetězce by ceny nemohly natáhnout, inflace by byla nulová a důchodcům by se nemuselo přidávat. Takže nadměrné zvýšení důchodů není nadměrné, ale díky šílenostem Schillerové to muselo být, aby mohli žít!

A padáme do propasti

Jasně, že kritizujeme navýšení důchodů, ale ne proto, že by to "důchodci prožrali"! A urážky Schillerové a Maláčové jsou za hranou.  Díky umělé inflaci se musí zvyšovat důchody:  důsledek tanečků na palubě Titaniku a nikoliv že by to byl milodar!

Schillerová s Maláčovou, Středulou a jejich parta sprostě, lžou! Loď se potápí a na palubě Titaniku se chlastá a tančí!

 

Důkaz

Světové obchodní řetězce si vyplatily rekordní dividendy ...

https://theworldnews.net › cz-news › svetove-obchodni-...