Vytisknout

Asi málokdo zaznamenal, že na ceně benzínu a nafty se samozřejmě z cca 50% podílí cena ropy, ale když najednou poskočí cena více, než ropa v průměru za určité období, lze se domnívat, že za tím stojí zpracovatelé a prodejci. A položme si otázku?

 

Kdo skutečně stál o vyhnání ruského Lukoilu z naší republiky?

Strategické protiruské tahy naší geniální extremistické špičky politiků jako je Gabal či Langšádlová nesou své ovoce. Normální člověk by řekl, že extremismus je pravicový, nebo levicový. Ale proč extremismus Gabala a Langšádlové v čele je protičeský - protiobčanský, je naprostou záhadou! Neměla by spíše znít otázka pro lidi kolem Gabala, Langšádlové a dalších:

byl Lukoil vyhnán nezištně, poslanci Štětino, Gabale a Langšádlová?

 Například proč vůbec nevadily fantasmagorie Kasparova a České televize bez důkazů:

Neuvěřitelné: prezidenta Zemana zvolil prezidentem Lukoil a Putin, oznámila Česká televize!

 

 

O co jde?

Ruský Lukoil zde držel ceny o 1,50 až 2 Kč níže, než ostatní pumpy. Dohledat by se dalo v ČSÚ, ale každý, kdo jezdil kolem věděl, že je tam kvalitní benzín a nafta, ale o řád levnější.

 

Česká národní banka (ČNB)  jásá

zdražli jsme vám benzín a naftu, inflace jde nahoru, lidé my vás milujeme. A další extrémní ekonom obsadil ČNB - hvězdná pěchota Dědek, fanatik pro euro. Je sice záhadou, proč ho prezident Zeman dosadil, ale to se časem zjistí. Každopádně v okamžiku, kdy byl evidentně ruský Lukoil vykopán jako daleko nejlevnější pumpy u nás, které svazovaly nárůst cen u ostatních, takže nyní mají řetězce své žně.

Na místo Lukoilu zde pumpy obsadil Mol a ten okamžitě srovnal ceny s nejdražšími pumpami. Už nikdo nestojí v cestě, aby nás obírali o peníze. Tady nekonkurují pumpy, ale řetězce! A ty srovnaly ceny z korun na  desetníky, což zajímavě najednou antimonopolnímu úřadu moc nevadí.

Samozřejmě nesrovnají na haléř, ale na desetníky. Například  na trase Praha 5 až na konec D8  jsou ceny OMV a MOL hezky srovnány do jednoho šiku. Samozřejmě nejdražšího. Cena benzínu se srovnaly na 31,70 - 31,90. Přitom při ceně ropy v dnešní výši byla cena u Lukoilu pod 30 Kč.

 

 Vážně byly útoky Štětiny, Gabala a Langšádlové na Lukoil vedeny pouze čestnými úmysly?

Český občan cáluje, falešná obvinění prezidenta Zemana narůstají

 Nyní sem napochodovala americká armáda, a za ní sem bude vháněný předražený plyn a ropa  z USA. Tvrdí to alespoň USA. Tekutá americká svoboda něco stojí... V Polsku připravili terminál a do Evropy připlula loď "Tekutá americká svoboda"... Když se budou lidé bouřit, americká armáda a státní instituce jí podřízené občany zpacifikují. Zatím se nepodařilo odstranit prezidenta Zemana, pouze se na něj snášejí urážky a Gabal s Langšádlovou, Štětinou a Evropskými hodnotami vyhrožují, že se musí sesadit, protože je nesvéprávný a naznačují, že je opilecky dementní. (Naposledy rozzuřený Gabal včera večer na Čt24). Poláci na to dostávají obrovské dotace. A co my?

Současně se ví, že v Evropě operuje Soros, který korumpuje kde koho, a kterému jdou svými výroky Gabal a Langšádlová úžasně na ruku. V Maďarsku je Soros už evidentně škodící a vláda bude projenávat objasnění všech jeho finančních operací, v USA točil špinavé peníze pro Clintonovou a Obamu (důkazy jsou všude a sám to přiznal) , ale to zatím zastínily jakési pseudoaférky Trumpa s údajnými prostitukami vycucané z prstu, urážky a osočování. (Mimochodem, co dělala CIA, FBI a NSA, že ač se vše přes Podestu provalilo, Soros stále není v USA persona non grata? Drží nad ním zatím ochranou ruku McCain a tajné služby USA?

 

Zatím jsou to pouze otázky, byť cena benzínu a nafty jsou jasným důkazem. Jsou i v hledáčku našich zpravdodajských služeb, zda není ohrožena naše republika díky několika extremistickým poslancům a poslankyním s fanatickým politickým (zda finančním nikdo neví) pozadím? Minimálně proč mají občané platit vyšší ceny za strategická rozhodnutí několik promile zaslepených poslanců?

 

Lze dohledat

Oldřich Dědek - koordinátor pro euro: chodí do práce a nedělá nic! Blue Effect 1969.

Lukoil nedal Zemanovcům ani korunu, říká šéf české pobočky Nejedlý ...

Proč Zeman fandí Rusku? ptá se ukrajinská filmařka - Echo24.cz

MOL přejmenuje benzinky Lukoil a Slovnaft, stane se dvojkou na ...

Kde nejčastěji tankujete a proč? • Forum.Autoforum.cz

Zeman o Gabalovi: Mazat proruské weby? To může jen nesvéprávný ...

Americký břidlicový plyn pro Evropu - Svět - Zprávy - Pravda.sk

George Soros - Hillaryho demokratů Miliardář Puppetmaster ...

 

Je výše popsané hoax a fake news, nebo po dohledání dalších důkazů (nejen z odkazů) bude podezření ještě větší? To už je na vás!