Vytisknout

Fraška útoků na Babiše může sice dopadnout všelijak, ale zakrývá daleko větší špínu, která za tím vězí. Že toto dělá ČSSD, či populistická (skaždýmjdu) KDU-ČSL, lze pochopit, ale na Kalouskovi a Fialovi s jakýmisi starosty ve jménu Starostů jasně ukazuje, že pravice je parta potrhlých zaslepenců.

 

O co jde?

Na 100% to není zastání a podpora ANO a Andreje Babiše či Agrofertu. Naopak. Ale tato fraška zakrývá neuvěřitelnou zločinnost přerozdělování, kriminalitu přihrávání peněz a odpustky těm, co mají peníze, zatímco ti, co peníze nemají, si nemohou odepsat nic! Že jsou jiná pravidla pro bohaté a chudé, kdy bohatý si odepíše víc, než chudý.

(To samozřejmě nemá nic společného s dětskými přídavky kde odpis je správný - stádo dětí si má dovolit pouze ten, kdo je silný natolik, aby je uživil).

Takže dnes se fanaticky řeší ministr Babiš, který prý vše dělal legálně, ale prý nemorálně. Ale lze něco dělat nemorálně dle zákona? Buď je zákon zločinný a lze legálně stát dojit, dotace přehazovat vidlemi, nebo je to správné a jenom politické mlácení slámy!

 

Přece zločin je jinde!

Armády policistů, státních zástupců a soudců řeší dotace. Deseti tisíce úředníků razítkuje, kontroluje a štempluje. Napříč Evropou jsou to zástupy - miliony zbytečných úředníků. 

Revoluce požírá své děti, náklady na dotace jsou vyšší, než samotné dotace. A my řešíme nějakého Babiše, když Kalousek je strůjcem megazločinu a jeho podporovatelem!

 

 

Zde byla podána žádost - výsledek tristní, nikdo nic neví, nikdo nezodpovídá!

29.listopadu 2013 Ministře Kalousku, je čas zrušit RVHP! Kolik „stojí“ 528 miliard?

 

 Písemná žádost o rozkrytí eurodotací ministru Kalouskovi (jeho nástupci)

 

 

Zrušme všechny výjimky, zrušme všechny prapodivné odpisy a zvýhodňování, zrušme všechny zločinné dotace a nemusíme řešit nějakého Babiše. Pokud to v zákoně je a Babiš to jenom pro sebe použil, tak je to špína těch poslanců, co to Babišovi umožnila a nikoliv Babiše, který to využil.

A ještě jednou opakuji, není to podpora Babiše, ale zdravého selského rozumu. Babiš bude muset vyhrát, aby ostatní strany vyházely pseudo poctívé poslance a straníky, abychom následně divnou stranu ANO (vlastně hnutí) mohli poslat na smetiště dějin. Neboli použít ANO jako metlu a nástroj, nikoliv jako finální výsledek! I kdyby Babiš někoho legálně obral (stát), tak se zde bavíme o řádech milionů, zatímco bylo rozkradeno a zneužito dnes už 750 miliard plus participace 1300 miliard. A zatýkání tisíců dalších lidí, které kryla Jourová prapodivným systémem je připraveno převléknout se do tepláků, protože nevědí, zda tam není spletená desetinná čárka. A to ani nepočítaje ty, kteří skutečně kradli.

 

Fraškou už je, že Slonková, aby se pomstila Babišovi, nepohrdne ani Rathem, který údajně též zneužil dotace v množství mnoha milionů. Idiotismus stíhá idiotismus.

 

Logika zní: jsem nemorální, když mi zákon umožní, abych ušetřil a já tím ušetřím, Kalousku? Nějak mi to mozek nebere...

 

 

P.S. Samozřejmě výše napsáno, nevím, zda má Babiš v pořádku finance, ale jednoznačně popisuji populistický boj kauza lex Babiš versus zločinný a podvodný systém. Zrušme systém a nebude Babiš a Agrofert a policie či Parlament nebude mít co řešit. Tečka.

 

A takto funguje zločinný systém nejen Babiše

 

 

 A že v tom jede i Kalousek  "je nabíledni"...

Kalousku, zavřete ústa k Čapímu hnízdu: vy jste toho garantem! Od Erasmu k erotice!

 

Není co dodat!