Přece není možné, aby Merkelová nenesla za rozvrat Německa osobní vinu! Že Merkelová neponese za rozvrat Evropy vinu. Stále stejný scénář, kdy různé provokace nachytají nějakého šílence, ten začne vraždit a hodí se to politicky na opozici. Nebo na Afd. Nebo u nás na SPD. To je ten skutečný zločin!

 

Merkelová nenávidí rasismus a nenávist, ač sama nenávist a rasismus rozpoutala

Ministerský předseda Durynska Thomas Kemmerich (FDP), zvolený do funkce i hlasy Alternativy pro Německo (AfD) po pouhých 24 hodinách v úřadu oznámil, že v něm skončí. Ustoupil tak tvrdému tlaku kancléřky Angely Merkelové (CDU) i řady dalších předních politiků, podle nichž je jakákoliv spolupráce s AfD nepřípustná.

Do davu lidí v tradičním masopustním průvodu v městečku Volkmarsen poblíž hesenského Kasselu v pondělí vjel automobil. Policie v Kasselu uvedla, že řidič byl zadržen. Zraněno bylo 30 lidí, z toho třetina dětí, informuje agentura Reuters s odvoláním na německý list Bild. Sedm z nich utrpělo vážná zranění. 

A včera dostala Merkelová další ránu! Za rozvrat Německa jí to spočítali v dalších volbách do parlamentu v Hamburku. CDU dosáhla svými jedenácti procenty nejhoršího výsledku ve svých poválečných dějinách.

Merkelová musela velmi dobře studovat metody Stasi a STB, či NKVD, že jede ve stejném režimu. Ale že tím jsou oslabeny bezpečnostní služby a ty pak nemohou chránit obyčejné lidi ji nezajímá? Šílenec v Německu (z uvolněných zdrojů) nestřílel pro dezinformaci, že Země je placatá a že zelení Marťani obsadili naší planetu. Přece zprávy, že němečtí občané nejsou pořádně chráněni, zatímco německé bezpečnostní služby pronásledují politickou opozici bijí do očí.

Není den, aby v Německu nebyl teroristický čin, i když prý teroristický není, protože jsou to pomatenci, naočkovaní a kdesi cosi.

Merkelová musela jasně vědět, že koncentrací a vyháněním místních obyvatel jako u nás starousedlíky - dědečky a babičky z Matiční vznikne myšlenková vendeta a že to někde bouchne. A tak dlouho urážela normální občany, až to skutečně nějaký duševně chorý neunesl a zaútočil. Každý psychiatr to ví, dokonce většina občanů to ví a zná, že po provokacích se ti nejlabilnější neudrží. Bolševici na to spoléhali celých padesát let a pak tajní vždy vyhmátli z davu několik jedinců a ukazovali je jako exemplární příklad. Jednou to byli rozvraceči socialismu, příště rozvraceči státu a vždy se jednalo o politické oponenty typu Václava Havla, a všech nás, co jsme odmítalí v Ústavě zakotvenu vedoucí úlohu KSČ.

Jak je možné, že Německo nepředvolá Merkelovou k zodpovědnosti za zločiny a masakry v Evropě?

Kolik bylo teroristických útoků v Evropě, než nastoupila Merkelová do úřadu? (Samozřejmě mimo jiné) V Británii i policisté chodili beze zbraně, v České republice neexistovaly betonové zátarasy a policisté se samopaly. Mnozí si pamatují, mladší mohou dohledat. Pak USA zahájily boj za mír a drastické scény přibývají. A Merkelová pozvala "africko-asijské inženýry", kteří neumí číst. A psát.

A jaká je nejstrašnější a současně nejzločinnější myšlenka?

Ti, co hlásají, že máme mít sousedy všech lidských vlastností se sami k pozvání těchto lidí a dětí do SVÝCH rodin nehlásí. Proč si Šabatová a další neadoptovaly děti z rozvrácených romských rodin a neukázaly, jak to je snadné? Kolik ubytovala Merkelová afghánských mužů u sebe doma? Kolik ubytovala u sebe Richterová od Pirátů romských dětí a nepomáhá s výchovou? Nebo Pirát Bartoš - nechť ukáže přímo ve vyloučené lokalitě, jak lze těmto lidem pomoct!

A o tom to je: oni je chtějí poslat k nám a sami se zabarikádují, aby byli v bezpečí. A my se nemáme strachovat o své ženy, děti a vnoučata? Tak kdo je ten šílený, frau Merkelová?