Koronavirus přesně ukázal, jak funguje tento skanzen flákačů za šílené peníze. Pokud je pohoda, z tohoto skanzenu se sypou zhovadilosti jak na běžícím pásu. Když nastane krize, zalezou do katakomb a krytů a my si máme pomoct sami!

 

 NEVIDITELNÍ

Vylezte z těch kanálů euroflákači a vzmužte se!

Kam se vypařil ten ansábl v čele s Jourovou, Charanzovou, Piráty a dalšími, když mají zajišťovat ochranu Evropské unie? Do kterého kanálu se schovali ti, co nám v době klidu kázají, co si máme myslet a jak máme žít?

 

Může občanům Evropské unie někdo vysvětlit, k čemu je dobrý ten skanzen vyžírků v Bruselu, když v okamžiku nebezpečí zmizí z povrchu zemského, zalezou do kanálů a nepomohou vůbec v ničem? A mají platy půl milionu měsíčně!

 

Neměli bychom je poslat k soudu, aby všechny peníze vrátili, když jsou větší lemplové než komunisti za RVHP?

Kde je analytik Vrábel, ve kterém poklopu kanálu zmizel, když má analyzovat situaci koronaviru? Nabídli mu snad málo peněz?

Jak to, že komisařky nezajišťují roušky, respirátory, co dělá vůdkyně Leyno mimo tupých výroků o úžasné Evropské unii?

Ať mzdy euroflákačů sníží na 50%, nechť se všechny mzdy státních zaměstnanců nad 50 000 měsíčně přestanou vyplácet a ušetří se miliardy, které se mohou vyplatit ženám s malými dětmi a lidem v nouzi, pokud doplatili na koronavirus (nikoliv lemplové z vyloučených lokalit!).

Ať Jourová a všechny další a všichni další odevzdávají mzdy nad 50 000 do státního rozpočtu, když tak nadšeně vykládají o pomoci a sociálním cítění, co máme my.

Ať Vrábelové, Koudelkové z BIS a všichni ostatní peníze nad 50000 měsíčně stejně jako senátoři a poslanci dávají na pomoc potřebným.

 

Teprve pak uvěříme, že jim jde skutečně o nás  a nikoliv že nás zneužívají a vydírají!