Vytisknout

Jak je možné, že BIS nepředává zprávy o mafiích ze Slovenska, které zasahují až do Čech? Jak je možné, že mafie Konšpirátori.sk v České republice odklání miliardy, vůbec se tím netají a policie mlčí? Jak dlouho to bude ještě trvat, než začnou slovenské mafie střílet i do "českých Kuciaků" a ve vězení budou čeští policejní prezidenti páchat sebevraždy?

 

Fascinující: kdo by se dokázal oběsit na teplákové bundě, když se odevzdávají i tkaničky do bot? Jak to, že slovenská mafie zasahuje do reklam v České republice, nikdo z policie natož z BIS pod Koudelkou jejich kvalifikaci neprověří, vytvářejí konspirační seznamy jak nacisti u židovského obyvatelstva před nástupem do koncentračních táborů a český ministr vnitra Hamáček nad tím zavírá oči? Vážně je dnes slovenská mafie nebezpečnější, než byly pověstné ukrajinské v devadesátých létech?

 

Ministerstvo spravodlivosti má v pláne zverejniť materiály v prípade samovraždy Milana Lučanského. Televízii Markíza to potvrdil hovorca rezortu Peter Bubla.

Ministerstvo chce ukázať záznamy nielen z mimoriadnej udalosti v prešovskej väznici z 29. decembra, keď si policajný exprezident siahol na život, ale aj z prvého incidentu spred troch týždňov. Milan Lučanský si mal vtedy pri páde v cele zraniť oko.

 Slovenská veřejnost ale upraveným záznamům nevěří
Člen ZVJS čo mu priniesol večeru povedal, že ho videl ležať na posteli a nehybal sa keď ho oslovil. Ak ležal na posteli, ako sa mohol obesiť Tu niečo nasedí. Aj jeho manželka potvrdila, že krk mal hladký, bez znakov, ktoré by nasvedčovali, že vy sa bol obesil. Tu niečo nie je v poriadku.
 
 „Nesměla jsem ho odkrýt, protože jinak mi po zuby ozbrojená ochranka vyhrožovala, že mi víc nedovolí. Proč se asi tak báli, abych viděla jeho tělo? Jediné, co jsem viděla, byla jeho hlava a krk. Ten byl mimochodem zcela čistý bez šrámů po údajném oběšení, "upozorňuje manželka Martina Lučanská s dovětkem, že rodina čeká na výsledky pitvy a doufá, že je dostane dříve než média.

 

Lidé mezitím uctili památku generála zapalováním svíček v blízkosti policejních stanic. Nejvíce jich bylo u budovy Policejního prezidia v Bratislavě na Račianské ulici, kde byla symbolicky prověšena i černá zástava, kterou tam donesl někdo z místních. Ministr vnitra Roman Mikulec ovšem černou zástavu odmítl vyvěsit. Poslední rozloučení se zesnulým má být v pátek ve Štrbě.

Milan Lučanský se měl podle oficiální verze zranit ve vazební cele dne 9. prosince. Potom ho operovali ve vojenské nemocnici v Ružomberoku. Tam se podle informací Pravdy.sk a uniklé lékařské zprávy, zranil i na temeni hlavy, když spadl opět náhodně z vozíčku. Zotavoval se ve vězeňské nemocnici v Trenčíně.

 

Právě při „úraze při cvičení“ se měl generál Lučanský skoro smrtelně zranit poprvé. Bylo to 10. prosince a známý slovenský žurnalista a bezpečnostní expert Milan Žitný měl o této verzi velké pochybnosti. Bylo podle něj těžko představitelné, že by si takový rozsah zranění způsobil sám. „Pravda je taková, že generál Lučanský ve své cele porušil jistý denní pořádek, kdy mají nařízeno ležet, nebo naopak neležet na posteli, například. Na to ho dozorce upozornil, došlo ke slovní potyčce, ke strkanici, dozorce si zavolal další kolegy a ti ho zbili tak, že ho domlátili, dokopali do obličeje, kopali ho do těla, že ho museli převézt do prešovské nemocnice, kde to ale nebyli schopni řešit, tak ho převezli do Ružomberku,“ sdělil pro web Pravda.sk.

V nemocnici měl ještě podle Žitného kvůli zacházení eskorty generál navíc vypadnout z vozíčku a uhodit se na hlavě, proto se mu následně muselo dělat vyšetření na CT.

 

Vyšetřovatel bude muset podle Čarnogurského slov zařadit mezi vyšetřovací verze i možnost, že jeho smrt zavinila jiná osoba.

Nakoniec motív. Slovensko je malá krajina, má smiešnu armádu a minimálny medzinárodný vplyv. Takmer niet dôvodu, pre ktorý by ktokoľvek riskoval obvinenie z vraždy generála. Takmer. Existuje jediný dôvod. Vražda Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej. Prokurátor obžaloval z objednávky vraždy Mariána Kočnera a Alenu Zsuzsovú, ale súd ich po dokazovaní oslobodil. Odsúdil strelcov, ale to boli pešiaci. Generál Lučanský sa dostal do konfliktu s vyšetrovateľom Juhásom, vyšetrovateľom vraždy Kuciaka a jeho snúbenice, pretože generál nepovažoval vyšetrovanie za dôkladné. Ak by bol mal generál čo aj len indície o hlbšom pozadí vraždy Kuciaka a snúbenice, to by bol motív na jeho odstránenie.
Záverom. Po vražde Ján Kuciaka a Martiny Kušnírovej určité médiá spustili kampaň, že staré vedenie polície a rezortu vnútra nemôže zločin vyšetrovať, pretože nemá na to dôveryhodnosť. Tie isté kritériá platia aj na súčasné vedenie polície a vnútra.
 

 Atmosféra zločinu a mafií začíná ve střední Evropě houstnout a mrtvých "náhodně" přibývat!

 

A pro úplnost

Keď bol bývalý policajný prezident Milan Lučanský vo väzenskej nemocnici v Trenčíne, požiadal o možnosť telefonovať s manželkou. Odpoveď od orgánov činných v trestnom konaní prišla do väznice v Prešove, kde bol vo väzbe, až 31. decembra. Teda až na druhý deň po jeho smrti!!!

 „Príslušníkom a zamestnancom ZVJS neprináleží súdiť a komentovať, či dôvody na vzatie do väzby boli v prípade p. Lučanského tak, ako aj u iných obvinených osôb objektívne splnené, ale faktom ostáva, že sme sa vplyvom rôznych aktuálnych okolností v spoločnosti a následnej masívnej medializácie prípadu p. Lučanského dostali do pozície zodpovedných za celú situáciu, a ako jediní znášame dôsledky ešte oficiálne nevyšetrenej tragédie p. Lučanského,“ napísali autori listu, ktorí podpísali desiatky príslušníkov a zamestnancov ZVJS.

 I na Slovensku "antikonspirační mafie" pronásledují kdo co napíše na internetu za balíky peněz, zatímco skutečné, dokonce hrdelní zločiny se snaží odsunout do pozadí! A my s hrůzou pozorujeme, kdy druhá fáze slovenského zločinu přejde k nám!