Vytisknout

A k tomu ještě klimatická Greta uvedla, že už si nikdy žádné oblečení na sebe nekoupí. Uvidíme, už toho naplácala dost, místo aby jí někdo naplácal na zadek.  

 

OSTRAVSKÉ KREMATORIUM nestíhá. Hejtman chce přerozdělení nebožtíků, zneužil nejen Babiš propagandu a Krematorium Ostrava podle moravskoslezského hejtmana Ivo Vondráka (ANO) opět nestíhá zpopelnit všechny zemřelé. Je totiž jediné v celém Moravskoslezském kraji. Kraj bude proto žádat ústřední krizový štáb o koordinování. Uvádí se to v článku na serveru Novinky. Že k nám fedrují nebožtíky z Polska, Německa a Rakouska už se zmiňují jenom letmo. Přitom jejich mrtvoly sem vozí v utajení. Šílený hnus.

 

Z dat ČSÚ vyplývá, že se týdenní počty úmrtí zvyšovaly nepřetržitě od začátku září. V září se ale čísla meziročně lišila o sto až 200 úmrtí týdně, v říjnu už to bylo o více než tisíc a v posledním říjnovém týdnu se počet mrtvých zdvojnásobil z 2066 na 4207. Přes 4000 úmrtí ukazuje i první listopadový týden.

Od začátku roku do 29. listopadu zemřelo o 11 procent více lidí než za stejnou dobu předchozího roku a o 12,5 procenta víc, než je pětiletý průměr. V prvním a druhém čtvrtletí byly počty zemřelých meziročně srovnatelné, ve třetím kvartále už statistici zaznamenali o čtyři procenta více úmrtí než předchozí rok. Důvodem byl především zářijový meziroční nárůst počtu úmrtí o osm procent, uvedli tehdy statistici v demografické zprávě.

 

Proč se ti "rádobyexperti" anticovidoví nepodívají z okna?

Vážně nevědí potrhlí Flégrové a Kubkové, kdy se množí chřipka a kdy ne?

Zelený oteplovací panel zamrzl, oteplovači si nakoupili košešinové kožichy a tuny paliva, aby přežili a v okamžiku, kdy mělo být sucho a horko, tak děsivé pro různé asijské chřipky, je mlha, vlhko kolem 95% a počasí, že by psa ven nevyhnal. A to vážně ti šmejdi nevidí?

POROVNEJTE POČASÍ A CELKOVÉ ÚMRTÍ OD ZÁŘÍ 2020

 

V izraelském Tel Avivu  trvá neobvyklé počasí. Děsivá mlha zakryla části nejlidnatější oblasti země. Izraelská správa letišť byla nucena v důsledku povětrnostních podmínek a viditelnosti zastavit veškerý letový provoz. Za mlhu může vzduch proudící do vnitrozemí od moře, což způsobilo zvýšení vlhkosti na pobřežní pláni a v dalších oblastech. Meteorologové byli překvapeni, protože mlha se podle nich v izraelské zimě objevuje velmi zřídka. Očekávají, že nepříznivé počasí bude pokračovat.

 

Evropu zasáhlo sněžení: Španělsko čelí sněhové bombě

Italský Milán pokryla vrstva sněhu. Komunální pracovníci v rouškách odklízeli asi 15centimetrovou nadílku na náměstí Piazza del Duomo před slavnou katedrálou Narození Panny Marie. Pod tíhou sněhu padaly stromy i markýzy nad zahrádkami kaváren, popsala situaci agentura AP. Druhé největší italské město, které má 1,4 milionu obyvatel, je v nejchladnějších letech zvyklé na poprašek, ale ne na souvislou vrstvu sněhu.

A jih Evropy bojuje s dalšími velkými přívaly sněhu. V Itálii jsou už více než dvoumetrové závěje. Budovy, auta i silnice jsou zakryté nánosem těžkého a mokrého sněhu. Taková je situace například v regionech Lombardie, Toskánsko a Umbrie. Do ulic musela vyrazit těžká technika, mimo jiné i bagry nebo rolby.

 

Ve Švédsku vládne deprese. Ve Stockholmu mnoho dní nesvítí slunce

Obyvatelé Stockholmu od v prosinci prakticky neviděli slunce. Švédský meteorologický úřad od 1. prosince nezaznamenal ve městě ani jednu hodinu slunečního svitu. To je nezvyklé i pro velice krátké dny, typické pro zimu v zemi. Je to depresivní, jste bez energie a štěstí,
Žádná interakce, žádný elán, žádné štěstí. Jindy lidé v tomto ročním období sportují jak šílení. Ale kvůli koroně můžeme tak akorát běhat sami ve tmě, vykřikují naštvaní.

Madrid

Ve španělských Pyrenejích naměřili minus 34,1 stupně Celsia, což je dosud nejnižší teplota zaznamenaná na Pyrenejském poloostrově. Informovala o tom místní média. Dosavadní rekord byl z roku 1956 a činil minus 32 stupně.

Silné sněžení, největší za posledních 80 let, které prognostici označili za „historické“, ochromilo Madrid. Státní meteorologická agentura AEMET označila sněhovou bouři za „bezprecedentní od počátku tohoto století“. Kvůli sněhu bylo zcela zastaveno železniční spojení, a to regionální i dálkové, jak informovala železniční společnost Renfe. Město zastavilo autobusovou dopravu, na některých linkách metra dochází ke zpožděním. Kromě toho v zemi vázne doprava na stovkách silnic a některé dálnice jsou uzavřeny.

V souvislosti s počasím již zemřeli tři lidé. Bez covidu.

 

Část Ruska sužují rekordní mrazy. V Barnaulu na Sibiři naměřili 49 stupňů pod nulou

S nebývalými mrazy se v těchto dnech potýkají na Urale a v některých částech ruské Sibiře. Místy tam padly i padesát nebo sto let staré rekordy. V jiných koutech Ruska byly historicky naměřené i mnohem nižší teploty, ale pro tyto konkrétní oblasti jsou to už skutečně mimořádné mrazy. Meteorologové i úřady mluví o abnormálních mrazech. Jejich první vlna udeřila už před koncem roku, kdy padly už zmíněné rekordy. Třeba u Barnaulu v západní Sibiři naměřili i minus 49 stupňů Celsia. Nyní přišla druhá vlna mrazů, kterou navíc místy doprovází silné sněžení a nárazový vítr, někde i mlha.

 

 Česko příští týden potrápí pořádné zimní počasí. Meteorologové očekávají husté sněžení na celém území a teploty v noci klesnou místy až na -15 stupňů.

 Za vše ale může nezodpovědnost občanů stejně jako za covid. Kdybyste se občané chovali řádně, dle panelu a epidemiologů by bylo také vše řádně ve svých kolonkách.

 

Oteplovací panel oteplovačů stále idiotský hlásí: je sucho, je horko, navlékněte si plavky a vyražte do ulic. A pomatená Greta, která oslavila 18 si už nikdy nechce koupit žádné oblečení. V nejhorším případě si můžu pořídit nějaké z druhé ruky,” řekla oslavenkyně. Při kolika stupních mínus už ale neprozradila...