Vytisknout

Jásot feministických genderových spolků, jak sejmuli "mača" Donalda Trumpa zmrazilo hned první rozhodnutí Marťany zvoleného amerického prezidenta Bidena. A extremistickým dámám najednou ztuhla krev v žilách:

 

Biden podepsal „antidiskriminační opatření“. Co to je?

každý muž, který se přihlásí jako žena, každý kluk, který se přihlásí jako dívka, má naprostou volnost ve sportech, školách, veřejných záchodcích, může s nimi vše činit ve společném zázemí legálně a to, co vyděsilo tenistku Martinu Navrátilovou, se stalo skutkem!

 

Poté co Martina Navrátilová dohrála na zápase Australian Open veteránský double, vylezla do sedadla rozhodčího a začala mluvit do mikrofonu. Ten jí ale pořadatelé vzápětí odpojili.

Ale pozor, jaký je to magořinec.

Navrátilová a John McEnroe tak protestují proti pojmenování arény.

Sportovní aréna v Melbourne byla pojmenována po tenistce Margaret Courtové při 50. výročí jejího grandslamového vítězství. Jenže Courtová proslula svými negativními postoji vůči komunitě LGBTQ (zkratka prvních písmen slov Lesbian, Gay, Bisexual, Trans, Queer). Ale když se jedná o ně samotné, tak se mění názor:

 

„Šílenství a podvádění," napsala Navrátilová o transgender sportovkyních a strhla pozornost médií

Už předloni v prosinci bývalá světová tenisová jednička Martina Navrátilová na svém Twitteru kritizovala účast transgender žen na ženských turnajích. „Nemůžete jen sama sebe prohlásit za ženu a najednou soutěžit proti ženám. Musí existovat nějaké standardy, a to, že má někdo penis, ale soutěží se ženami, do nich rozhodně nezapadá,” napsala tenistka na sociální síti. Navrátilová se už před lety otevřeně přihlásila ke své lesbické orientaci. Sama je bojovnicí za práva homosexuálů. A najednou?

 

Biden podepsal „antidiskriminační opatření“

 které má umožňovat transgender sportovcům, kteří se narodili jako muži, soutěžit ve svém sportu se ženami v rámci školních nebo univerzitních soutěží a naopak. Podle nařízení by žáci v rámci vzdělávacích institucí měli mít svobodnou volbu i v tom, jestli budou navštěvovat chlapeckou či dívčí toaletu nyní už LEGÁLNĚ, píše list zde originál Daily Mail.

 

 A důsledky?

Velké téma nastolil Boston Marathon, nejstarší z nejstarších. Současné problémy by se stručně daly shrnout takto: Člověk narozený jako muž zaběhne kvalifikační závod, ale podmínky mužské kategorie nesplní. Nechá se přeměnit na ženu. V ženské kategorii platí mírnější kvalifikační časy, ty splňuje. A feministky a lesbické dámy najednou šílí včetně Navrátilové.

Na mistrovství středních škol v Connecticutu obsadily první dvě místa transgender sprinterky. Jak upozorňuje The Western Journal, problém sílí, protože jako transgender se identifikuje stále víc a víc studentů. Podle Connecticutské školské asociace je jejím cílem vyhnout se diskriminaci.

 

A nejznámější chlap, co má děti jako muž a má manželku - Semenya je žena

 Caster Semenya (42411013704) (cropped).jpg

Totální výsměch: pan Semenyaová se oženil i vdala, měl(a) nevěstu v bílém

V roce 2017, v den svých 26. narozenin, si v oblíbeném svatebním komplexu Chez Charlene v jihoafrické metropoli Pretorii vzal dlouholetou partnerku Violet Raseboyovou. Zatímco pan běžkyně, který musel čelit podezření, že není žena, měl na sobě mužský oděv, nevěsta přikráčela před oltář v klasické bílé.

 

Erielle Davidson z The Jewish Institute for National Security of America podotýká, že nové nařízení naopak diskriminuje ženy, které by mohly být proti některý mužům ve fyzické nevýhodě. „Je to smutný den pro ženský sport,“ napsala na twitteru. Nařízení je podle ní destruktivní a škodlivé.

A desetitisíce feministických žen v USA je najednou v šoku: nebyl prezident Trump lepší, protože ten by to "zákonem či výnosem" nedovolil?

A člověku se chce smát: co chtěly, to maj...

 P.S. Něco jiného je tolerance homosexuality, za kterou postižení nemohou a něco jiného je zvrácené vydírání a dokonce pedofilní jednání. A USA to výnosem za pomoci Marťanů voleným prezidentem dovedly do dokonalosti. Dobře jim tak.