Vytisknout

Je to hrozné, co se dostalo v USA do vedení. Samozřejmě to není o stáří jako takovém, ale mnozí už žijí pouze vzpomínkami a plácání nesmyslů je šílená ostuda kdysi mocných USA. Výroky Bidena jsou už skutečně smutnou vizitkou.

Nikdo neví, zda plácanice vytvořilo okolí Bidena, či on sám, ale když americký prezident Joe Biden řekne, že se USA už nebudou podrobovat Rusku, že se osvobodí a budou opět hrdým státem, tak je to úžasný výtvor prapodivného mozkového trustu.

Prý vyslovil i další perly: "Řekl jsem prezidentu Putinovi velmi odlišným způsobem, než jak to činil můj předchůdce, že skončily dny, kdy se USA podrobovaly agresivitě Ruska, jeho vměšování do našich voleb, kybernetickým útokům, trávení občanů. Nebudeme váhat nechat za to Rusko zaplatit a hájit své životně důležité zájmy i naše občany," řekl Biden o svém rozhovoru s ruským prezidentem.

No, možná by neškodilo, aby se ten mozkový gigant osobně přesvědčil, jak se žije v USA a v Rusku. A nedíval se jenom na tupé tabulky z Wall Street.

Metro v New Yorku, kam bílí nechtějí ani vkročit

Hnus, stáří a chudoba
Umíte si tu špínu a zchátralost představit u nás, na zaostalém "východě"?

Prý zchátralé Rusko

Je Biden normální?
Vážně spadl děda Biden z višně? Dnešní Rusko.

Možná si děda Biden při jeho gigantickém myšlení ani nevšiml, jak jsou USA na huntě, že mají jednu kapsu prázdnou, druhou vysypanou, že astronomické zadlužení USA je Putinovi a Rusku jenom k smíchu, že američtí chudáci to dávají stále silněji najevo, děti namějí na školy, lékaře, mnohdy i na oblečení a pseudonovináři např. z Radio Free Europe jezdí dělat snímky a záběry na Ukrajinu, aby pomluvili Rusko a ukazovali, jak se v Rusku žije a chudáček Biden těmto hoaxům a dezinformacím věří.

Není tragédií, že se do čela USA dostal naivní dědek, který skáče na hoaxy a dezinformace, žije o tři století nazpět  a dupe nožičkama jako rozmazlený parchant?

Všechna fota Petr Pokorný