Vytisknout

Slyšeli jste ten vtip, jak si hrdý moloděc vzal v Rusku milion dolarů z prasátka a šel do USA koupit americkou Teslu? Nebo ji rozvrátit a namontovat tam kurvítko, či odposlouchávátko, nebo tak nějak? Prý BBC to začne odkrývat, protože CIA to nezvládla a spolupracuje prý s ČTK, a čeká se na vyjádření Václava Moravce, Reportérů z ČT, Newsroomu a  dalších veřejnoprávních hvězd.

 

A stále se nevyjádřila naše slavná ricinovsko-novičoková Koudelkova BIS. A to už je co říct.

A frontální útok na blbost zahájil Biden, u mnohých přezdíván Bidet. A když se smíchem vyzval prezident Ruska Vladimír Putin Bidena k veřejné debatě, aby celý svět slyšel jeho pokračující inteligenci, Biden se zhroutil a třikrát vypadl z letadla a ne a ne se tam trefit. Nakonec prý jo, ale takového potrhlého staříka v kdysi nejmocnější velmoci, dnes zchátralé a zaostalé až na nějaké zbytky a vraždící Pentagon si v USA zvolili. Smutné.

Pak v televizi vystoupí Hamáček, který se doma nezdrží snad jedině na spaní a všem doporučuje, jak se mají chovat celý den. A pak jásá, že bere plný plat a nechápavě krotí hlavou, že lidem vadí už 3 biliony dluhu a skoro žádný příjem, když Hamáček si své 150 000 Kč měsíčně odsedí a odkecá.

A nyní věcná posloupnost k nadpisu: Čína a my to na internetu vidíme také, zablokovala snímání dat auty z USA, která k nim odchází. A i my, když koupíme americké výrobky na internet od programů po napojení, musíme posílat svá data a adresy do USA, kde s nimi podvodníci a (lze dohledat na odrese WikiLeaks) útočí na celý svět a vyhrožují. Čína se o své lidi stará dobře a odtok těchto dat chtěla zablokovat. A nastalo drama: programy, které představují Tesla, Google nebo Uber, stupeň (takzvaný režim „eyes off“) komunikují v USA. Čínská vláda zatrhla státním zaměstnancům a vojákům ježdění v automobilech Elona Muska. Východní velmoc se totiž obává, že inteligentní auta od Tesly ohrožují národní bezpečnost tím, že nasbíraná a nasnímaná data posílají zpět do USA, a slouží tak jako špionážní přístroje americké vlády.

A Biden zvaný Bitet se z toho zhroutil, protože tvrdí, že celý svět patří USA a všichni jsme vazaly jejich špionáží, strká rypák do všech obchodů, které se USA netýkají a vyhrožuje. (Nord Stream II, naše dostavba jaderné elekrárny, Ukrajina atd..)

 Jeho pokus rozdělit USA a Rusko je totiž neuchopitelný. Čína už je silnější než USA a Rusko šlape, jako nikdy předtím a závislost na nerostném bohatství se prudce snižuje, takže při úzkém spojení Čína a Rusko + půlka světa po podpisu smlouvy RCEP má nakročeno k největší ekonomické akceleraci východu a možná významnější, než spojení států USA V roce 1787 kdy Američané sepsali novou ústavu, která konfederaci nahradila těsnější federací. A navíc si prezident Putin a prezident Si Ťin-pching začali říkat přítelové, zatímco k prezidentu Bidetovi mají akorát pohrdání. Dokonce se USA směje už i severokorejský prezident Kim Čong-un.

A už se najdou agenti rojí a dezinformační komedie mainstreamu jede na 200%. A novičok šílí, ricin šílí a nyní se přidal moloděc, co rozbil prasátko, sebral milion dolarů z Ruska a odešel na vandr do USA, kde chtěl prý ukrást data přes baterie, nebo tak nějak. A byl obviněn, že nabídl zaměstnanci továrny Tesly na baterie v Nevadě milion dolarů (zhruba 22 milionů Kč), pokud umístí do její počítačové sítě zvláštní program. Pomocí něj chtěl ukrást tajné informace firmy a použít je k vydírání, píše server BBC. A už ví, že si odsedí deset let. Nebo tak nějak to skvělá BBC to odhalila.

 

 A že je asi po komedii covid svědčí i další obnovená premiéra z roku 2015 od starého známého SOHR.

Nejméně pět lidí zemřelo a 11 bylo zraněno při útoku na nemocnici ve městě Atárib na severozápadě Sýrie. Podle pozorovatelů je za střelbou syrský režim Bašára al-Asada, přestože v regionu již rok platí příměří. (Syrian Observatory For Human Rights sídlí v soukromém bytě v Coventry ve Velké Britanii a jedná se vlastně o one man show pana Rami Abdul Rahmana, sunnitského muslima, který dlouhodobě pobývá v Británii, konkrétně od roku 2000 a zároveň provozuje prodejnu s oděvy. Ona organizace je tedy sám Rami Abdul Rahman.)

 

Mimochodem, k tomu dementovi Bidetovi, vlastně Bidenovi se přidal i náš mainstream: pandemie prý spojila zájmy Číny a Ruska na poli dezinformací, vyřvává náše maisntreamová elita a možná tomu i věří.