Vytisknout

18.12. 2015 V USA schválili nový „šmírovací“ zákon CISA. Mezitím zbankrotovaný Vrábel vydělal miliardy na šmírování internetu pod názvem Semantic Visions a prý tím bojuje za svobodu slova, jak vykládal Vrábel národu u Václava Moravce dle poučky: zloděj křičí chyťte zloděje.

 

Vraťme se zpět do roku 2013

Edward Snowden vynesl informace z NSA, protože nechtěl žít ve světě, kde nikdo nemá žádné soukromí. Nyní 37letý technický asistent, který musel uprchnout do Ruska, dříve pracoval pro CIA a NSA. Tisku předal tajné informace o tom, jak NSA odposlouchává elektronickou komunikaci po celém světě ve spolupráci s velkými americkými firmami (Microsoft, Google, Facebook aj.). My ty nástroje máme a já mám mapy, které ukazují, kde byli lidé pod dohledem nejvíce. Komunikaci Američanů sbíráme více než komunikaci Rusů.

A co říkáte na to, že prezident Obama protestoval proti hackerskému útoku ze strany Číny?
My hackujeme každého a všude. Rádi rozlišujeme mezi námi a těmi ostatními. Ale jsme skoro v každé zemi na světě. A přitom s nimi nejsme ve válce!

 

  3. 7. 2013 chtěly USA sestřelit letadlo s bolivijským prezidentem Moralesem, protože tam měl být údajně Snowden. Terorismus dokonce na prezidenta cizí země naše velvyslanectví neodsoudilo, naopak adorovalo. Nějaký prezident Bolívie Morales může chcípnout, ten USA nezajímá. To je ta západní, americká demokracie.

22. 5. 2019 Google představuje šmírácké brýle: slibuje „počítačový výkon“ s pokročilými schopnostmi strojového učení. Dále byla vylepšena kamera, zvětšena baterie, přidán nový USB-C konektor pro rychlejší nabíjení, a pár dalších věcí. Operačním systémem je Android s podporou Android Enterprise Mobile Device Management, díky čemuž je možné pro jednotlivé firmy vyrábět potřebné aplikace přímo na míru.

Voxel51 nabízí v dubnu 2020 službu na šmírování lidí už v plné síle. Vznikl při Michiganské univerzitě. Ze záznamů bezpečnostních kamer, mimo jiné používá i záznamy z Prahy, jak upozornil web Motherboard, umí v reálném čase analyzovat chování lidí na rušných ulicích a náměstích. Podle firmy jde o neinvazivní metodu, jak lépe odhadnout množství lidí v ulicích. Navíc se nemusí spoléhat na data z chytrých mobilních telefonů, kteří například starší lidé nevlastní. 

 

 

V roce 2021 kvílí nikdy neprolhaná západní média a šmírovací bezpečnostní služby kolem CIA

Zločiná Čína zkouší šmírovat Urgujce, to by se na západě stát nemohlo. Snowden a další neexistují, to si vymyslel Putin.

Čínské úřady zkouší na etnických Ujgurech v provincii Sin-ťiang kamerový systém se softwarem, který má za cíl odhalit emocionální stav pozorovaných osob, napsal server BBC. Své tvrzení opírá o vyjádření nejmenovaného programátora, který zařízení údajně instaloval na několika místních policejních stanicích. Čína čelí kritice za svůj přístup k většinově muslimským etnickým Ujgurům.

„Je to šokující,“ řekla po shlédnutí materiálů ředitelka organizace Human Right Watch pro oblast Číny Sophie Richardsonová.

 

  BBC je ta stoka, co údajně zabila Dianu a je idolem naší veřejnoprávní Čt!

Prostě strašně zaostalé USA nic nemají, nic nepoužívají, ale zato ta Čína, Rusko a Putin...

 Nebo z nás zase někdo dělá idioty a Big Brothera snoubí s Orwellem. Vždy, když se popisují údajná zvěrstva na západě, znamená to, že ta skutečná zde předloží Jourová a jejich extremistická parta z Bruselu! Vážně se nebojí trestu za všechny zločiny?