Vytisknout

Poslouchat tyto dva kašpary je pouze pro silné nátury. Nadutci, kteří si nevidí na špičku nosu. Vážně si myslí, že Rusko a Čína je jakási jejich gubernie, či kolonie? (Gubernie byla vyšší administrativně-územní jednotka Ruského impéria, zavedená carem Petrem I. Velikým při oblastní reformě roku 1708.)

 

Vážně je to americký prezident? Vážně má Biden ještě nějaký mozeček?

Máme tu Rusko, které se nechová způsobem, v jaký jsme doufali. A také Čínu,“ dodal při rozhovoru se Stoltenbergem, jemuž poděkoval za jeho vedení aliance.

Putin, místo aby se plazil po kolenou a odevzdával nám výpalné za to, že nám může sloužit, si klidně dělá politiku ruskou a pro ruský národ či ruský stát a na americké doporučení, že nás musí poslouchat, klidně kašle. A ještě si klidně kamarádí s Čínou, i když jsme jim to zakázali, zní rétorika dvou kašparů, shodou okolností vůdce předlužených USA a vůdce NATO.

Vážně Česká republika patří do společenství, kde vládnou nekompetentní kašpaři? Vážně jim nikdo neřekl, že není rok 1917 s Leninem a jeho revolucí, že před nimi nestojí zaostalé a zbídačelé Rusko, ale že je rok 2021, Rusko je stále bohatší zem, která se už před USA nebude plazit po kolenou?

Že Čína už s mnohými technologiemi předeběhla USA a stejně jako Rusko jede jako parní válec a už jí nic nezastaví?

 

 Rusko prý strašně zbrojí a ohrožuje západ - a co předložit fakta?

 

A v této atmosféře zadluženosti a špinavosti chtějí kašpaři Biden a Stoltenberg Rusku diktovat?

Jasně, že Putin a s ním celé Rusko se směje a normální část světa si klepe na hlavu.