Vytisknout

Lež má krátké nohy, úprk demokratických senátorů Texasu do Washingtonu! Trump na koni, davy mu provolávají slávu. Měl by odstoupit Biden?

 

A aby zase šmejdi Manipulátoři a Šlerkové z ústavu netvrdili, že je to dezinformace, úvodní slovo.

Prezident Trump chtěl rok před volbama zpřísnit volební zákon tak, že by se podobal skoro dokonalému českému a ze kterého by si svět měl vzít "noty". Včetně USA! Prostě každý, kdo u nás zažil volby, ví, že se párují průkazy (volební či občanské) se jmenným seznamem voličů a problémy jsou spíše se špatným součtem, než s možností ovlivnit volby. V USA se může poslat tisíce hlasů odkukoliv komukoliv a spárování vždy Demokraté odmítali, protože dostávali načerno miliony hlasů, které se nedaly dohledat.

Česká televize, extremisté jako Kolářové z TOP 09, a lze snadno kdo další toto popírali a Trumpa označovali minimálně za lháře a syčáka. Prý je americký volební systém dokonalý, pouze přepočty jsou nepochopitelné. A chtějí to zavést u nás.

 

Střih: zpráva před několika hodinami

Přes padesát demokratických členů texaského zákonodárného sboru v pondělí hromadně uprchlo do Washingtonu ve snaze přerušit projednávání republikánského návrhu změny volebních zákonů ve státní legislativě. Hrozí jim zatčení!

 

A proč? Nyní čtěte pozorně, co chtějí Republikáni a Trump a proč tato šílená akce!

Návrh texaských republikánů

  • zrušit čtyřiadvacetihodinovou otvírací dobu volebních místností
  • zrušit možnost odevzdat lístek z okna automobilu (drive-through)
  • zrušit sběrné schránky na korespondenční volební lístky
  • posílit  pravomoci stranických volebních pozorovatelů, aby mohli dohledat voliče
  • zpřísnit pravidla ověřování totožnosti při odevzdávání hlasů poštou!!!

 

Neboli toto vše (opačně) se dělo u voleb a prozápadní extremisté včetně veřejnoprávní České televize manipulace s lístky popírali! Přesto stojí na straně NE-KONTROLY a ověření, jako u nás, dokonce žádají znepřehlednění voličů jako v USA!

Dnes toto musela přiznat i manipulativní a dezinformační veřejnoprávní Česká televize, což je skutečný šok a lidem snad začne svítat, kde je skutečné zlo a kdo podporuje zločince v USA! Prý je to proti etniku a menšinám, protože se nemusí prokazovat a Trump na nich ukazuje, že hlavní násilí je právě vedeno od neviditelných a neidentifikovatelných, pohybujících se v kriminalitě a migraci.

 

Guvernér Texasu Greg Abbott však po útěku Demokratů následně svolal mimořádnou schůzi.

Z ní nyní demokraté „uprchli“ do Washingtonu na palubě dvou charterových letů, čímž učinili texaský zákonodárný sbor neusnášeníschopný. Krokem přitom riskují zatčení, protože podle texaského zákona mohou být závazně povoláni do texaské metropole Austinu. To je jeden z důvodů, proč zamířili do Washingtonu, tedy mimo jurisdikci texaské policie.

Abbott však krátce po jejich odletu pohrozil, že nechá demokraty zadržet hned po jejich návratu do domovského státu. „Hned jak se vrátí do státu Texas, tak budou zatčeni, zavřeme je do texaského Kapitolu, dokud neodvedou svou práci,“ řekl guvernér.

Agentura AP poznamenává, že není zcela jasné, kdo demokratickým zákonodárcům platí výlohy spojené z cestou do Washingtonu. Fischer řekl, že výdaje na hotel pro zákonodárce pokryje ze svých prostředků na volební kampaň, nechtěl však komentovat to, kdo platil dva charterové lety.

 

A to už je válka!

„Pro naši demokracii je to teď nebo nikdy. V Texasu držíme obrannou linii,“ řekl Martinez Fischer, jeden ze zákonodárců, kteří v pondělí přijeli do Washingtonu. „Opustili jsme naše zaměstnání, opustili jsme naše rodiny, opustili jsme naše domovy. Protože prý nic není důležitější než volební práva v Americe,“ dodal. Že volby jsou svátek a toto se vytýkalo banánovým republikám už nekomentoval.

 

 Takže veřejnoprávní Česká televize tímto výčtem neprozřetelně přiznala, jak se dají manipulovat volby v USA a Trump měl jednoznačně pravdu!

 

 Pro úplnost a to není vtip!:

Fakta - Výsledky sporného hlasovacího auditu okresu Maricopa v Arizoně dosud nebyly zveřejněny (k 2. červenci)!!!!! Takže dle Reuters jsou výroky Trumpa nepravdivé. Půl roku po volbách nemohou dohledat v Arizoně voliče!!! A další tři státy USA žádají po Arizoně zákon na překontrolování hlasů a po Texasu zákon na zpřísnění! A zásadní zpřísnění již letos schválily státy Iowa, Georgia či Florida.

Arizona: Biden zuří, smazaná volební data se podařilo obnovit (nebo najít?). Trump je na koni!