No, nekupte to, říká se o různém šmejdu. Jak se říká Bilomasové Bursíkové Jaujau Kátě, či blondýně Tesce Arnoštové z ČSSD nechtějte ani vědět. A další úžasný gender myšlenkový výplod se zrodil v odůvodnění, proč je soudružek žen v Parlamentu málo: prostě tam se nekojí.

Zvrácenost dnešní doby dokresluje prapodivná soutěž v onanii, kdy mistra v tomto oboru dokonce zval  Kraus do své talk show. Nyní zase podobnou onanii potřebují k projevu zelené hlavičky prapodivných žen, čemuž svižně sekundují gender z TOP 09 či ČSSD v čele s Marksovou.

 

Inspiraci si tuzemské zákonodárkyně vzaly u islandských a australských kolegyň. Ty kojily při projevu přímo u řečnického pultu.

Vůdkyní je senátorka Watersová z australských Zelených

 

Místopředsedkyně TOP 09 Markéta Pekarová Adamová nad tím úžasem tleská ručičkama. „Vím, že poslankyně, které měly malé děti, měly možnost využívat nějakou místnost na kojení a starost o dítě, aby si ho mohly vzít i do sněmovny,“ řekla LN. Proč ale tuto výhodu nemají muži, nebo staré ženy, už se nikde neříká. Přece muži by také chtěli kojit při projevu a jak by to bylo úžasné.

 Michaela Marksová (ČSSD): „Pro vznik místnosti na kojení a s přebalovacím pultem jsem všemi deseti.“

Nebo otevřít ve sněmovně dětskou skupinu. „Sloužila by nejenom poslancům a poslankyním, ale i zaměstnanců sněmovny, kterých jsou stovky. Naplnění skupiny by tedy nemusel být problém,“ sdělila Adamová Pekarová.

Co jim brání při platu poslankyň jen Bůh ví, ale asi se domnívají, že by to opět hradili občané z daní, protože chudinky poslankyně na školky nemají. Přece 80 000 jim vychází jen tak tak na chudé svačiny a obědy.

 

Třeba příště nějakou inteligentní pokrokovou gender napadne, že by se čas v Parlamentu dal využít i k započetí početí. Pussy Riot jim budiž příkladem!

Dnes v národním biologickém muzeu, zítra v Parlamentu!