Dnes 14. 10. 2017 došlo na pražské Letné ke střetu neznámého člověka s týmem u stánku Svobodných, kde nejprve slovně a pak i fyzicky napadl dobrovolnici, které se následně zastal Petr Mach.

Vyjádření Petra Macha k tomuto incidentu: "Byl jsem u toho, když byl dnes odpoledne v Letenských sadech v Praze napaden kontaktní tým Svobodných. Neznámý muž nejprve slovně a pak fyzicky zaútočil bez zjevné příčiny na naši dobrovolnici a také demoloval stánek Svobodných. Následně se obořil na mě. Kampaň jsme pak museli ukončit. Část incidentu se podařilo zaznamenat. Buďte na sebe opatrní před takovými lidmi."

Video si můžete prohlédnout zde: 

 

 

Dle našich zjištění bylo na neznámého pachatele podáno trestní oznámení. Zároveň byla neprodleně informována ČTK.

Vzhledem k tomu, že do těchto chvil toto senzační video nepoužilo ani jediné mainstreamové médium, což by mělo nepochybně vysokou sledovanost, o kterou by jim mělo jít především (po podávání pravdivých a objektivní informací), dokazuje to jen to, že mainstreamová média stranu Svobodných záměrně ignorují a manipulují tak výsledkem voleb. Kdyby se to stalo třeba dnes tolik médii oblíbenému Ivanu Bartošovi, tak už je to dávno všude zpráva dne.

 

Zároveň tímto vyzýváme čtenáře Skryté pravdy, aby nedbali v potaz to, co o možnostech zvolení do Poslanecké sněmovny říkají média a neřídili se předvolebními průzkumy.

 

O tom, jak pravdivé jsou předvolební průzkumy, se nedávno rozhovořil ve svém vtipném videu i Jindřich Šídlo: 

Volby dopadnou velikým překvapením. Podívejte se na zoufalce, který se tomu bude jako vždycky hrozně divit