Na otázku, proč pár dní před volbami podepsala ČSSD dokument o těžbě lithia, vystoupil s odpovědí komický premiér z ČSSD a emotivně vykřikoval: Babiš je STBák, všichni to víme, Babiš je STBák, všichni to víme...

 

Nic o tom, proč pár dní před volbami podepisuje ČSSD závazná memoranda, proč pár dní před volbami rozhazuje ČSSD miliardy důchodcům, nic o tom, proč pár dní před volbami rozhazuje desítky miliard Marksová státním zaměstnancům , aniž počkají na závěrečný účet a rozdají peníze na konci roku po dobrém hospodaření! A je vlastně z čeho rozdávat a zavazovat budoucí vládu?

Že nic neušetřila tato vláda a žije na dluh?

Že lidé, aby se měli líp, se šíleně zadlužili? Že už se nepočítají miliardy, ale biliony? No a co, ČSSD to platit nebude, jenom Sobotka skuhrá, jak na to rozhazování z Babiše těžce doloval peníze. Takže se přiznává, že v tom hnoji je ČSSD samo!

 

Je to svinstvo do očí bijící a potřebuje tvrdě potrestat

Přesto na konci života kope politická strana ČSSD jako raněný kůň a řve, kdo čůrá vejš.

Věřme, že lidé pochopí, kdo těsně před volbami opět těžce zavázal budoucí vládu, aby vydávala mandatorní výdaje, na které nemá. Zdroje jsou Špidla už to se Sobotkou udělali jednou. A další vláda z výdajů šílela - nemohla mandatorní výdaje zmenšit. Totéž udělala ČSSD dnes.

Dají občané ČSSD spravedlivé ohodnocení? Nejen za Chovancovu cenzuru ale i za Šabatovou, Dienstbiera, a především Marksovou, která rozvrátila ministerstvo práce a sociálních věcí.

Od nás dostává ČSSD známku 5. A co další voliči?