Stačí, když vymyslím velkou tasemnici, jak žere Prahu a lidé se s hrůzou půjdou schovat do vaší náruče. Ruské náruče.  Jakousi odrůdu Chemtrails.  Já tomu věřím, když mě přesvědčuje i kandidát na prezidenta Drahoš. Je moudrý, neb je akademik...

 

Pane prezidente Putine, jeden miliónek není zase tak moc, když Demokratická strana v USA utratila miliardy a pak prohrála. My, konspirační občané máme velice, velice silnou moc a lid je v České republice blbý, až pitomý a na tohle snadno naskočí.

Teda, já jsem nevěřil, že je český národ dementní, ale když mě to tvrdí každý den Česká televize, ochránci kontra-hybridních zpráv a prý největší elity tajných služeb? Tak proč bych si na těch dementech z Čech a Moravy nepřivydělal? A vy, Vladimíre Vladimíroviči, jak vám důvěrně říkají moderátoři Čt, na to máte.

Jo a prosím, až budete rublíky posílat, nenechávejte tam otisky prstů a pošlete to přímo z Ruské centrální banky. A neříkejte to BIS, ona by zase otravovala a Newsroom na Čt24 by to vysílal každý týden.

 

 

Jiří Drahoš - blb nebo akademik?

Nebo snad blb akademik, či dokonce lhář?

 

V České republice stále roste počet a vliv dezinformačních webů, tvrdí akademik.1. prosince 15:53a šel se strachem za Sobotkou. 

Prezidentský kandidát Jiří Drahoš se obává toho, že výsledky voleb v České republice ovlivňují zahraniční tajné služby prostřednictvím dezinformací. Premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD) ho v pátek ráno ujistil, že hrozbou se zpravodajci zabývají.

Zdroj: https://www.lidovky.cz/volby-ovlivnuji-zahranicni-tajne-sluzby-boji-se-drahos-sobotka-slibil-prosetreni-gjs-/zpravy-domov.aspx?c=A171201_101945_ln_domov_ELE

A opsal geniální seznam, vypracovaný na podkladě Chemtrails jakýmsi pornotanečníkem Jandou: úžasné, že ten akademik - inteligent Drahoš tam ještě napíše

Zdroj: zpráva BIS a ministerstvo vnitra

 Dezinformační kampaně by mohly rozhodnout české prezidentské volby, uvedl dnes pro ČTK analytik Evropských hodnot Jakuba Jandy Roman Máca, který se problematikou zabývá. Máca v komentáři reagoval na prohlášení prezidentského kandidáta Jana Drahoše, podle nějž zahraniční tajné služby šířením dezinformací ovlivňují volby.

 

Drahošu,  Drahošu, lhát se nemá! Lež má krátké nohy/

Toto je oficiální stanovisko:

BIS nemá zprávy o nezákonném vlivu cizích zpravodajců na volby

 Civilní kontrarozvědka nyní nemá žádné závažné informace o tom, že by cizí zpravodajské služby nezákonně ovlivňovaly volby v Česku včetně budoucích prezidentských.

 

 

Pokud takovýto šašek - akademik tvrdí o jiných, že jim to moc nemyslí, neb on ví jako chemtrails své, tak to je fakt úžasný kandidát kavárny a sluníček na prezidenta.

A normální člověk si v Čechách sedne do hospody a směje se, co vypadne z akademika se spojením se sluníčky: alternativní konspirace, kdy ten, co ji vytváří, sám o ostatních tvrdí, že vytvářejí alternativní konspirace!

 

Další autentický důkaz Evropských hodnot, jak zloděj křičí chyťte zloděje: dokonce jejich kandidát na prezidenta. Oni neví, že PRAVDA VÍTĚZÍ?

 

 

 

 Zdroj skutečný:

Aktuální prohlášení ředitele BIS

 
Bezpečnostní informační služba se pochopitelně zabývá každým byť jen potenciálním ohrožením demokracie. V tuto chvíli nemáme k dispozici žádné relevantní informace o tom, že by došlo k nezákonnému ovlivňování parlamentních voleb ze strany cizích zpravodajských služeb. To samé platí pro volby prezidentské.

 https://www.jiridrahos.cz/v-ceske-republice-stale-roste-pocet-a-vliv-dezinformacnich-webu/