Prý Ondráček jako komunista celý život mučil a týral lidi. Narodil se 28. července 1969. V roce 1989 mu bylo dvacet. Zato bolševik generál Petr Pavel, který přísahal na komunistickou Ústavu a chránil státy Varšavské smlouvy s možností využití jaderných zbraní proti civilnímu obyvatelstvu je dokonce v NATO? Farizejství? Špína? Hnus? Posuďte sami.

 

Cirkus Horáček a intikomunističtí bijci za Spojené socialistické státy evropské

Asi dvěstě lidí od doby, kdy odpor k Evropské unii po Lisabonské smlouvě je stále silnější, rozdává červené karty, vytváří ohniska napětí a chovají se jako pověstní rowdies. Pouze s tím rozdílem, že jsou to ti hodní, zatímco ty zlé je třeba mlátit a rozhánět, jako to dříve dělali komunisti. Američtí Dragouni se prohánějí po našich silnicích,americká ambasáda v čele s bývalým velvyslancem USA Schapiro nám stále hrozila a my si měli udržovat "americký thymolinový úsměv" a zdánlivou lásku k Božské Evropské unii. Trapné.

 

 komunista - pardon - dnes antikomunista z NATO generál Petr Pavel

 Petr Pavel

Za zásadní chybu Ondráčkovo zvolení považuje Marek Benda (ODS), který je též členem podvýboru, ale při volbě Ondráčka nebyl přítomen. "Je to provokace a snaha naprosto systematicky rehabilitovat dění před rokem 1989 a tvářit se, že vlastně o nic nešlo. Agenti nebyli agenti. Policajti nebyli policajti. Ti, co mlátili lidi, to mysleli dobře," řekl Benda. Dement, nebo sklerotik? Nikdo neví, ale tahle Kalouskova trapná ekipa stupidních výkřiků už normální lidi spíše irituje a přivádí k zuřivosti, než aby s touto pseudodemokratickou partou sounáležela.

 

Předsedou poslaneckého podvýboru pro Policii ČR, obecní policie a soukromé bezpečnostní služby byl Zdeněk Ondráček (KSČM) zvolen na konci března. Poslanci jej do funkce zvolili i přesto, že na konci minulého roku vyvolalo vlnu odporu veřejnosti (rozuměj cirkusem Horáčka, Hermana, Kalouska, Gabala a extremistů z party Zelených), kteří organizovali po republice "červenou revoluci" a trapná shromáždění, dokonce minulý rok i na výročí České republiky na Staroměstském náměstí.

 

 

A Palacha zneužili i řečníci. „Máme na paměti památku Jana Palacha a další z Palachova týdne,“ řekl lidem organizátor z Polska Tomasz Peszyński. Na akci promluvil i neúspěšný prezidentský kandidát Michal Horáček, překladatel Hayato Okamura, bratr šéfa hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomia Okamury, nebo jakýsi aktivista a iniciátor studentské výzvy Chvilka pro Andreje Mikuláš Minář.

Vážně s těmito extrémisty mají občané České republiky něco společného? Těžko, a také jim to opovržlivě dávají najevo. Za komunistů nás protestovalo přes odpor policie tisíce, někdy desetitisíce, dnes jsou hrdinové: a lid je s úsměvem pouze pozoruje jak nějaký prapodivný skanzen.