O co jde? Aeronet napsal toto:

Dnes definitivně skončila nezávislost České televize, to málo, co z ní zbývalo. Generální ředitel ČT Petr Dvořák vstoupil oficiálně do politiky, podepsal výzvu proti Andreji Babišovi, kterou sepsali lidé z okolí Jiřího Drahoše a Kroměřížské výzvy! Neziskovku, která za výzvou stojí, financuje Open Society Foundations George Sorose, americká ambasáda v Praze, britská a kanadská ambasáda a fond Karla Janečka! Nový skandál jen 9 dní před 2. kolem prezidentské volby!

 

A to skutečně není pravda. A lze to i bez antihybridní party Chovancova ústavu dokázat.

Ta nezávislost neskončila  podpisem ředitele Petra Dvořáka, ale daleko dřív. Bylo to přesně v den, kdy spacák Ruml jako terorista za účasti dalších spacáků obsadil Českou televizi v roce 2000 a parta, která si později dala název na Masarykově univerzitě v Brně "Evropské hodnoty" nastoupila jako teroristické komando na obranu svobody a demokracie. Ale pozor!

 

Tenkrát toto spacákové komando nenastoupilo s tím , že obhajuje svobodu a demokracii, ale že obhajuje svobodu a demokracii!

 

Zdá se vám to jako totální hovadina? Samozřejmě. I my u divalda Ta Fantastika jsme těžko vysvětlovali odpovědi na otázky od australské televize po Japonskou, co se vlastně děje, když spacák Ruml, Kocáb a další obhajují svobodu a demokracii a my jim říkali totéž. Jenom Halík na nás řval, že jsme prasata a dobytkové...

Samozřejmě Aeronet či AE NEWS má pravdu s tímto textem, pouze datum nezačalo generálem lživé propagandy Dvořákem, ale bylo ukončeno lhaní přiznáním Dvořáka, že jejich demokracie a svoboda není demokracie a svoboda, ale JEJICH - EUROPEJSKÁ svoboda a demokracie ve stejném pojetí, jako nám ji nutili fanatičtí bolševici! A pouze v tomto se lišíme, jinak slušní lidé podepíší vše, co AERONET napsal!

Prostě Dvořák přiznal, že Čt 18 let lhala a on to pouze potvrdil,

 

Vysvětlení

 

V roce 2000 definitivně prohrála svoboda slova. Byla zde od roku 1989 do listopadu 1999, kdy to, co se ve světě stalo, co se na východě stalo, co se na západě stalo, Česká televize bez "propagandistických masáží" zveřejňovala. Pak převzaly moc lidé napojení na Brusel a americkou ambasádu a začaly zde vytvářet prostředí, že nás chce obsadit opět Sovětský svaz a jeho armáda. Že to byl nesmysl? Že v roce 2000 už nebyl Sovětský svaz, ale zhroucené Rusko pod Jelcinem? To prostě muselo být zatemněno, americká armáda potřebovala zvýšit prodej zbraní a Česká republika se stala hlásnou troubou východní Eropy a eldorádem  amerických agentů, kteří jsou všude na světě, pouzte pod Rumlem a novým systémem záhadně zmizeli. A samozřejmě Václav Klaus jako hlavní tvář svobody a demokracie musel být odstaven a zdehonestován, protože nastupovala svoboda a demokracie: nikoliv ta obecná, logická, ale ta europeiská, Sorosova, bruselská a unijní.

 Samozřejmě ta de-instalace svobody a obyčejné, lidské demokracie nezačala v roce 2000, ale daleko dřív. Známe to pod názvem "Sarajevo", kdy Pilip, Ruml a další gauneří chtěli odstavit Václava Klause v zájmu budoucí Evropské unie v okamžiku, kdy Klaus byl v Sarajevu. Že se to nepodařilo? Samozřejmě, protože to bylo naivně připraveno a neměli v rukách meinstream. Takže na podzim roku 1999 se udělala kanonáda na tato média, následně byla teroristicky obsazena a pak už začala příprava na tu "správnou svobodu a demokracii" ve jménu Evropské unie, propagandy Pentagonu a od Bushe po Clintony a Obamy jela v plné síle.

 

A vysvětlit tenkrát, jaký je rozdíl mezi svobodou a svobodou nátlakové skupiny jsme tenkrát pro štáby zahraničních společností pořádně neuměli.

Nuance těžko rozliší občané znající kvalitně místní řeč, natož v překladech zahraniční štáby.

 

 

A Aeronet svým textem má pouze jediné nesprávné odlišení: 18 let Česká televize tajila, že názorově není svobodná, ale brání partu, která si uzurpuje právo na jejich pravdu a rozhřešení jak Islámský stát. Jenomže my, občané České republiky nechceme JEJICH svobodu a demokracii, jako jsme odmítali svobodu a demokracii, kterou propagovali bolševici.

 

My prostě chtěli svobodu a demokracii bez přívlastků: jako v roce 1968, jako v roce 1989 a jako v roce 2018.

Není svoboda jiná africká, americká, či ruská. Svoboda buď je, nebo není! A ani Brežněv, Stalin, Obama, americká ambasáda či Brusel nám tu jejich pseudosvobodu nevnutí!

 

AERONET

Dnes definitivně skončila nezávislost České televize, to málo, co z ní zbývalo. Generální ředitel ČT Petr Dvořák vstoupil oficiálně do politiky, podepsal výzvu proti Andreji Babišovi, kterou sepsali lidé z okolí Jiřího Drahoše a Kroměřížské výzvy! Neziskovku, která za výzvou stojí, financuje Open Society Foundations George Sorose, americká ambasáda v Praze, britská a kanadská ambasáda a fond Karla Janečka! Nový skandál jen 9 dní před 2. kolem prezidentské volby!

 
 
A zde je rok 2000

Před 17 léty byl spáchán atentát na Čt v zájmu vstupu do Evropské unie! Referendum bylo fakticky neplatné a vstup do EU byl podvod!!