Jak je možné, že každý podezřelý handl korupce či podezření přímo ze zlodějny překryje obrovská antikampaň neziskových organizací, trestních pseudooznámení a mediálních mainstreamových manipulací? Jak je možné, že nesedí v kriminále za desetimiliardové zlodějny a vyvádění peněz Bakalové, ale honí se korunoví neplatiči tramvají, jak se ptal odborář Středula?

A odhadní cena za Lety, kde přímo v místě prasečáku žádný tábor nebyl, jak jednoznačně tvrdí poslanec Filip a další, je o to zrůdnější, že byla na poloviční částce, než daňový poplatník má zaplatit.

Ptáme se (lze dočíst napříč celým státem) , co sleduje Herman, ČSSD, KDU-ČSL a TOP 09 trestním oznámením? Co tím kamuflují? Komu jdou do kapsy peníze, když menší vlastník se odvolává až k Ústavnímu soudu a ten to přijal?

 

 

Herman, TOP 09, KDU-ČSL a ČSSD

 

1) Zajímavé: stále silněji rezonuje ve společnosti, že honorace kníže Schwarzenberg z TOP 09 má peníze a majetky ze zločinu. A mnohé napovídá kniha, nazvaná Tábor smrti Lety. Vyšetřování začíná: 1992–1995 s předmluvou Petra Pitharta.

 Paul Polansky

Jakou roli v kauze Lety sehrál rod Schwarzenbergů?

Kníže Karel VI. Schwarzenberg, otec někdejšího předsedy TOP 09 Karla Schwarzenberga, se o vznik tábora v Letech zasloužil. V prosinci 1939 totiž sněhová bouře zle poničila lesy na jeho panství a on potřeboval levnou pracovní sílu k odklízení škod. Poprosil tedy úřady o vybudování pracovního tábora. Dodávám, že v té době nebyl jediný. O vlastní otroky tehdy žádala řada dalších šlechticů – vždyť pracovních lágrů tu stálo asi sto padesát. V Letech nejprve skončili obyčejní Češi, ale často to byli starší lidé. Dále sem byli posláni Židé, což byli většinou intelektuálové, právníci nebo doktoři. A nakonec sem nahnali Romy. Všichni sloužili jako otroci na jeho panství, pracovali v lesích a kamenolomu, kde se těžil kámen na stavbu slavné schwarzenberské silnice.

Odkud tyhle informace máte? Řada lidí tomu nemusí věřit a Karel Schwarzenberg mladší všechno popírá…

Zaprvé z archivních pramenů a kronik. Schwarzenberg starší sice tábor oficiálně nezřídil, ale pomohl ho postavit. Jednoduše dodal stavební materiál a náklady mu zaplatily protektorátní úřady. V Národním archivu najdete účty, které to dokládají.

2) Herman a KDU-ČSL

Jak to bylo s hlasováním ve vládě, kdy údajný odhad pozemku je 122 miliónů + cena společnosti 100 miliónů, zatímco Herman jako ministr za naše peníze nabídl i s likvidací 3/4 miliardy? Jaká trestní sazba je pro Ratha, když cena handlů byla nižší dokonce řádově? Někde se psalo, že Herman může dostat trest se sazbou kolem 15 let a to už pak sakra stojí za to rozjet kampaň o rasizmu, zpochybňování holocaustu a xenofobii. A hlasováním se na tom podíleli členové KDU-ČSL.

3) A je jasné, že nahnáno má i ČSSD, která také údajně o částce předražené o 250 miliónů hlasovala.

 

4) A likvidace včetně výstavby bude stát dalších 200 - 300 miliónů korun, takže prezident Zeman měl pravdu, že celková částka se možná bude nakonec blížit miliardě!

 

Stát zaplatí za odkup vepřína v Letech téměř půl miliardy. Cena je nepřiměřená, kritizuje Pilný v Hospodářských novinách

Předpokládal jsem, že ta cena bude respektovat soudní odhad, což se nestalo," řekl Pilný. Odhad se podle něj pohyboval kolem 200 milionů, proto v srpnu pro uzavření smlouvy nehlasoval.

 

 A v okamžiku, kdy Ústavní soud neodmítl řešit stížnost na prapodivný prodej vepřína, rozjela se stejně prapodivná kampaň: Okamura a Rozner prý zpochybňují holocaust. Ale to přece ze zveřejněných slov členů SPD vůbec nevyplývá, dokonce to vypadá, jako účelová lež, či účelové nařčení, které už je nyní trestné:

Zajímavý postřeh z internetu:

Rozner neřekl, že Tábor Lety je neexistující, ale řekl, že to byl neexistující koncentrák. A to má pravdu, protože tábor byl sběrný pracovní tábor a později internační. Byť ty slova jsou synonyma, tak v tomto kontextu se to významově liší. Je jasné, že soud se musí držet litery zákona, vyřčených slov a tudíž má Rozner pravdu.

 

 

 

Zde odkazy jako důkazy

LN: Ústavní soud přijal stížnost na odkoupení vepřína v Letech ...

Za odkup vepřína v Letech stát zaplatí zhruba 450 milionů korun ...

23. 10. 2017 - Za nepřiměřenou vzhledem k odhadní ceně, která se pohybuje kolem 200 milionů korun, považuje konečnou sumu ministr financí Ivan Pilný (ANO). Pro uzavření smlouvy proto nehlasoval. Novinářům řekl, že z hlasování odešel. Herman výši sumy zdůvodnil veřejným zájmem.

Neexistující pseudokoncentrák, míní Rozner o Letech. Míří na něj trestní oznámení | Domov

 

Lety - Zwittau

www.zwittau.cz/WEB/lety.htm

Informace o táboře v Letech jsem čerpal z výše jmenované knihy, dále z knihy „HISTORIKOVÉ A KAUZA LETY“, kterou vydal Historický ústav Akademie věd ČR. Dále jsem v tomto příspěvku shromáždil informace získané z internetových zdrojů a mého novinového archivu.

 

A celé výše má ještě jeden háček, možná velký hák: pochybovat o holocaustu může jenom blázen, či provokatér. Důkazy jsou jednoznačné, vše se dá i osahat. Na druhou stranu dávat trestní oznámení kvůli výšce plotu a zlámaným plaňkách zda tam byly, nebo nebyly svědčí o morálních vlastnostech těch, kteří trestní oznámení podávají. Nebo a to je pravděpodobnější, je pouze účelové z šíleného strachu, kdy předražený prodej a celkové náklady 3/4 miliardy má trestním oznámením pouze odvést pozornost. Málokdo si totiž uvědomuje, že sběrný tábor a pracovní lágr nebyly jenom Lety u Písku, ale celé území České republiky (Jedná se o naše občany, takže nejsou zahrnuty další). Že následně do Reichu (NS-Zwangsarbeit) byli naháněni naši tátové a dědové, že totaleinsatz bylo nejen v Německu, ale všude na území naší republiky včetně známé Škodovky v Plzni, která byla Američany vybombardována.

 

Proto lidé jsou zvyklí používat slovo koncentrák v souvislosti s plynovými komorami a mučením lidí, zatímco sběrné tábory a pracovní lágry ne a byli jsme tak i ve školách takto učeni.

Nejen totiž z těchto lágrů, ale z celého území Čech byli mnozí posíláni do plynu a přesto nemůžeme nazvat Českou republiku koncentračním táborem.

 

 

Včetně toho, že Hitler byl poloviční žid Hitler měl podle testů DNA africké a židovské předky — ČT24 ...  a včetně toho, že stejné komunistické buňky byly v Německu jako u nás, ty však tam nikdo nelikvidoval.  A že stejně strašné to bylo pro mnohé naše táty a mámy, dědy a babičky, byť v Letech nebyli, přesto mnozí nepřežili. 

 

Statek Reittknechtka
Statek Reittknechtka

Osobně jsem napsal na odbor kultury Prahy 4 a požádal o okamžitou nápravu. Možná se mnozí zeptají, proč tak razantně? Jsem Čech, jsem Pražák, ba co víc, moji rodiče a prarodiče pochází z míst, kde se SS jednotky vyřádily nejvíc: Pankrác, Zelená liška, Nusle a … Reitknechtka.

Takže shrnuto: ten hon na stranu SPD prostě připomíná spíše kamuflování záhadných manipulací s 3/4 miliardy za něco, co se dle nejen poslance Filipa odehrávalo mimo území inkriminovaného prasečáku a asi celý národ bude sledovat, jak se s penězi daňových poplatníků nakládalo. A budeme čekat na rozhodnutí Ústavního soudu. Nejedná se totiž u Hermana jen o 3/4 miliardy v otázce machinací v Letech, ale stejně tak o rozhodnutí v:

"Nemorální Herman!" Lidé protestovali proti demolici budov Transgasu ...

Zelení odmítají kroky odstupujícího ministra Hermana v kauze Transgas

 A další Hermanova kauza v Opletalově ulici:

23. 6. 2016 - Dům na rohu Václavského náměstí a Opletalovy ulice z roku 1920 podle návrhu podle návrhu architekta Bohumíra Kozáka | foto: Klub za starou Prahu. Stavba je podle ministra kultury Daniela Hermana (KDU-ČSL)

 

 Za tím vším hledejme Hermana, KDU-ČSL, a celé divadlo proti Okamurovi, byť je možné, že některá vyjádření jsou nešťastná. Ale pravý důvod je pravděpodobně jinde: Hermanův šílený strach, že dnes už se kauzy nezametají pod koberec!