Jak je to s fotbalovou Slávií? Reuters z nejmenovaného zdroje napíše zprávu o čínské firmě, ČTK to přebere a předá České televizi. Takže nejmenovaný, anonymní zdroj pro REUTERS je podkladem pro šířící se zprávu přes zdroje ČTK  do České televize, vydané v Českých novinách patřící ČTK a následně to přebírá zaručeně neprolhaná Česká televize.

 

 Je to "tříkrát ověřeno", tudíž pravdivé...

Reuters - anonym

ČTK

Česká televize

 

Opět, co dělá Dvořák a RRTV včetně vedoucího vysílání, že obvinění na základě anonyma odvysílá? Kdo je vedoucím ČTK, potažmo České televize?

Toto byla zpráva

Šéf představenstva čínské skupiny CEFC Jie Ťien-ming, který je členem poradního týmu prezidenta Miloše Zemana, je údajně vyšetřován pro podezření z ekonomické kriminality. Toliko zpráva ve zpravodajství České televize.

 

A tak jdeme po stopách. A nacházíme: tuto zprávu vydala ČTK. A i tam je "nejmenovaný zdroj z Reuters. Kdo je ten nejmenovaný anonym Reuters? Kdo je ten tajemný muž? (Či žena)

Aby nevznikly pochybnosti, že je to pomluva, zde je autentický důkaz proti ČTK a České televizi

 

 

 

 

A protože chcete znát tedy ten nejmenovaný anonymní zdroj, kliknete na ČTK - zdroj. Hádejte, co ten zdroj  ukáže?

Samozřejmě opět článek, kde defiluje prezident Zeman jako málem zločinec, který za tím stojí a potištěno logem ČTK, aby tomu dali důraz. Zde opět důkaz.

 

  foto

 

Tak takto pracuje ČTK se zaručeně ověřenými zprávami a takto přebírá zaručeně ověřené zprávy Česká televize, inzerovaná jako "Nejdůvěryhodnější zpravodajský web v ČR".

Úsudek už si udělejte sami.

 

P.S. Zkuste si totéž udělat třeba na Bakalových iHNED se zprávami o Rusku apod..

 

 Abychom se nedopustili stejného podrazu, ten nejmenovaný zdroj přišel z USA a tam "někdo" vyslovil podezření z korupce Číňanů v Africe a hned začaly akcie této společnosti razantně klesat, takže banky chtěly okamžitě jistiny jako záruky - viz třeba Slávii. Takže budeme sledovat, zda je to americký účelový útok proti Číně, jako to bylo proti Rusku a naposledy proti Venezuele. A pak už to cituje kde kdo. Během pár dní to vyleze ven.