Česká televize se aktivně účastní v pronásledování lidí s jiným názorem, spolupracuje se Sorosovou nátlakovou skupinou "Člověk v tísni"  a spoluúčastní se lynče na každého, kdo má jiný názor. Současně Česká televize čtrnáct dní zve na akci, která je evidentně soukromou akcí nátlakových skupin v čele s Pirátskou stranou a Sorosovými dětmi svolávanými přes Facebook pod politruky z Člověka v tísni.

 

A oficiální demokratická místa mlčí. Ministr vnitra mlčí. Samozvané demokratické strany mlčí! Je to hnus!

 

Václav Havel by dramaticky až pateticky zvolal, že temné síly znovu vystoupily na scénu.

 

Staří známí

 

 

 

 A s kým také spolupracuje "Člověk v tísni"? Naši staří známí "Sorosové", i když mnozí tomu nevěří a myslí si, že je to jako s Putinem.

Za vše prý také může Soros, ale důkazy prý také nejsou.

 

ALE JSOU

 

 

Začne to masáží 24 hodin denně o "mlátičce Ondráčkovi" ve veřejnoprávní televizi a svolávání na akci Sorosových dětí Člověka v tísni společně s Antifou dredem Pirátem. V pozadí TOP 09, ODS, STAN a KDU-ČSL, kteří mají do veřejnoprávní televize neomezený přístup. Farský, Gazdík a Kalousek tam mívají sóla.

 

Zatímco bolševik Štětina se dostal do europarlamentu, bolševik generál Petr Pavel přísahající dobrovolně na obranu Varšavské smlouvy v boji proti americkým teroristům se dostal do vedení NATO, tak...

Tak elév Ondráček, který místo vojny nastoupil k policii a dostal rozkaz zastavit pochod svazu socialistické mládeže v čele s předsedkyní SSM Pajerovou (z ní se stala bojovnice proti komunistům) je vykreslen skoro jako masový vrah.

Názor nechť si každý udělá sám. Slušným se však zvedá žaludek.

 

Kdo se vlastně chová jako nacista, vážená a drahá Česká televize?

Jak je možné, že Česká televize naskočí na akci Sorosových dětí Člověka v tísni, jejichž název sice evokuje pomoc zoufalým lidem, ale ve skutečnosti je to nátlaková skupina, která nahradila ve školách tehdejší SSM a pro vysoké školy Čepičkovo bájné vojenské PŠM.

 

Předešlé jako další důkaz

Člověk v tísni šíří bruselskou propagandu na našich školách - studentské volby 2017

 

 

 __________________________________________________________________________

Autentická výpověď jak tu skutečně bylo

A žádám, aby Stanjura, Kalousek, Farský či Bělobrádek natož parta z Antify Piráti nelhali a nechovali se jako lidské svi..!

Pravděpodobně se těchto akcí žádní Stanjurové ani Kalouskové neúčastnili, pouze kázají národu jak Klement Gottwald.

Byl jsem účastníkem většiny Palachových pochodů a protestů proti okupaci  každého 21. srpna od roku 1970. A mohu s naprosto čistým svědomím říct, že jsme většinově neměli strach z policajtů. My věděli, do čeho chodíme, věděli jsme, jak provokovat a tušili jsme, co udělají. Dokonce to byl už po čase folklór a většina z nás by si, a často i skutečně, sedla do hospody s těmito policajty. Do prvních řad protestujících totiž  chodili většinově blázni nebo zfetovaní,  kteří si sundali oblečení  (na Palacha, kdy byla zima) a stáli tam proti proudnicím stříkajících vozů. Z nich občas tekla krev, protože měli připraveno kamení, malé i velké dlažební kosty a za radlice vozů je házeli. A bylo jasné, že policisté se k nim chovali stejně brutálně jako při zasedání za vedení Stanislava Grosse.

Z čeho jsme však měli skutečný strach byly gorily, které chodily v civilu, měly obušky v kožených bundách, stály mezi námi a často se soustředili na ty, na nichž poznaly, že nejsou odvážní a budou při zatýkání šílet hrůzou. A je nepochopitelné, že tento hnus se nevyšetřoval, tyto zrůdy nebyly zatýkány a Václav Havel nad tím mávl rukou. Ono už bylo šílené, že o těchto lidech ani řadoví komunisté nevěděli a dokonce ani ta ucha jako Vondráček. Mnohokrát se nám stalo, že policajt, který s námi seděl později na pivu, se do krve hádal, že tato gestapácká sorta u policie není. A tyto zrůdy vždy z davu (dokonce i z přihlížejících) někoho vytáhly, seřezaly ho (jí) a odvážely do Krakovské, či na Prahu 3 - Vinohrady, Wilhema Piecka, kde dílo dokonaly. Ano, toho jsme se hodně báli a na tyto zrůdy jsme si dávali pozor, pokud to šlo. Tam skutečně tekla krev i z nevinných lidí! A Československá televize jako dnes Česká manipulovala s veřejným míněním, do vysílání pustila pouze to, co propaganda schválila a lid byl stejně jako dnes zmatený, protože nic netušil. Pouze věděl o několika "máničkách", co rozvracely socialismus jako dnes Evropskou unii.

 

Ale kdo to dnes z politruků Evropské unie veřejnosti a hlavně mladým a naivním vysvětlí? Propagandistická Česká televize s Rosím, Fridrichovou a generálním ředitele Dvořákem? Ne, mají překladatele: politruky z Člověka v tísni. A to prý stačí. Všude na školách.

Fakta od nás do toho však nepasují. Tak se umlčí.

Je rok 1948 v opačném gardu...