SPD Tomia Okamury PRÝ zveřejnila na Facebooku fotografii Okamury s hákovým křížem, píše "editor" ROMEA.cz. A tahle náckovská strana se dostala do Parlamentu, vykřikují ty správné, vyvolené, samozvané demokratické strany.

 

A vysvětluje "editor ROMEA.cz"

 

Dnes se na oficiální facebookové stránce Svobody a přímé demokracie Tomia Okamury objevila fotografie Okamury s hákovým křížem. Je otázka, zda šlo o úmysl nebo o nepozornost administrátora. "Dobrý den, po romantické večeři jsme si zahráli domeček pana Okamury a moc dobře jsme se pobavili. Díky za zařazení do soutěže. Pavel Malina 

Líbí se Vám tato fotka? Tak pro ni hlasujte prostřednictvím "To se mi líbí". Sdílejte, pokud chcete, aby se tento příspěvek dostal i mezi Vaše přátele," napsal administrátor stránky k fotografii, kde je vidět výtisk Okamurových novin s hrou a tváří Tomia Okamury, který má na čele nakreslený hákový kříž. Protože jde o tzv. selfie fotografii je hákový kříž zrcadlově obrácený.

A článek končí:

EDIT: Potom, co server Romea.cz na fotografii upozornil, nebyla v 16:45 již na profilu SPD dostupná.

 

Pravdou sice je, že tam jakoby mimochodem zveřejnění o zpochybnění Okamurou je, ale stylem, jak se z toho SPD snaží vyklouznout.

 

 

DŮKAZY DŮKAZY DŮKAZY

 

 

Výrazy hovoří za vše: vážně je ta holá hlava Okamurovec?

 

Manipulace, lži, urážky dokonce ve veřejném prostoru na Facebooku.

 

A Česká televize - Newsroom s Rosím mlčí!

 

Někteří členové SPD nezpochybnili koncentrační tábory, ale režim v českých pracovních táborech.

Což se v některých případech dokonce potvrdilo.

Přesto ta demagogie a špína běží dál a žije už si svým životem. Dokonce natolik, že centrum konspirací Chovance z ČSSD  na tyto podrazy nereaguje.

Jsou přece vedeny správným směrem!

 

 

Ná zakladě těchto a podobných osočení či demagogií a manipulací žádá ČSSD odvolat členy SPD z funkcí. Konkrétně jde o odvolání Tomio Okamury z křesla místopředsedy dolní komory, Radima Fialy z čela hospodářského výboru a Radka Kotena z postu předsedy bezpečnostního výboru. V čele této lživé hysterie je Valachová, která měla prsty v prapodivném dotačním systému na fotbal, protože její kamarádka dostala funkci a paktovala se dle policie s Peltou a Chovanec, který založil prapodivnou cenzuru slova v podobě antihybridní partičky v čele s Romancovovou.

 

Tak kdo skutečně káže vodu a pije víno?