Vážení čtenáři, od dnešního dne máte jedinečnou, neopakovatelnou příležitost odlišit zrno od plev: kdo kydá hnůj na Rusko, aniž by měl důvod a vytváří paniku aby očernil sportovce na mistrovství světa ve fotbale, ukáže své pravé já! Kydači hnoje jsou ti, které jsme dříve znali pod názvem tajní a práskači pro STB. Taková spodina společnosti. A nyní se vrátila zpět. Z opačné strany...

 

Proti hybridním hrozbám společně. Babiš v Helsinkách stvrdil připojení Česka k evropské centrále

Česko bude bojovat s dezinformacemi ve spolupráci s patnácti dalšími zeměmi. Premiér v demisi Andrej Babiš z ANO spolu s českým velvyslancem v Helsinkách potvrdili připojení k evropskému centru pro boj s hybridními hrozbami, které funguje ve finské metropoli od loňského dubna.

 

Dnes bylo vydáno varování

Ministerstvo zdravotnictví vydalo den před startem fotbalového šampionátu varování před nemocemi rozšířenými v Ruské federaci. Mezi ně podle resortu patří černý kašel, HIV i malárie. Návštěvníci šampionátu by si také měli dát pozor na otravu závadným alkoholem.

 

 

 

TAKŽE UŽ JE TO TADY - kdo koho má varovat?

 

Černý kašel mělo letos v ČR rekordních 880 lidí, chrání očkování, psalo se v roce 2013

Černý kašel se přenáší kapénkovou infekcí, tedy při bližším kontaktu s nemocným. Často se nemoc šíří v rámci rodiny, kdy jsou spolu členové v každodenním úzkém kontaktu.


Černým kašlem onemocnělo letos v ČR 880 lidí, je to rekordní počet, který odpovídá stavu z 60. let 20. století. Týdně je 20 až 25 nových případů, do konce roku se tak může celkový počet přiblížit tisícovce. Novinářům to řekla epidemioložka Kateřina Fabiánová ze Státního zdravotního ústavu. Onemocnět může podle ní každý, na životě jsou ohroženi zejména novorozenci a senioři, zvýšené riziko komplikací je u pacientů s astmatem a chronickou obstrukční plicní nemocí.

V Česku znovu roste počet nakažených lidí černým kašlem. Důvodem je nový typ očkovacích látek, které se u nás začaly používat přibližně před deseti lety. Ty mají sice méně vedlejších účinků, ale zároveň jsou v boji s nemocí méně efektivní.

PROTO SI DEJME POZOR NA RUSKO

 

 

Metanolová kauza

Nejvyšší soud potvrdil míchačům metanolem kontaminované směsi Tomáši Křepelovi ze Zlína a Slovákovi Rudolfu Fianovi doživotní tresty vězení. Dopustili se obecného ohrožení. Pravomocný rozsudek zmiňuje nejméně 117 lidí otrávených směsí. Kdyby se v obchodech a hospodách prodal všechen pančovaný líh, jejž Rudolf Fian s Tomášem Křepelou vyrobili, stačil by na smrt 160 tisíc lidí. Rychlá policejní akce katastrofě zabránila, přesto 50 lidí alkohol pančovaný smrtelným metanolem připravil o život. Někteří přišli o zrak, někteří mají doživotní potíže.

 PROTO SI DEJME POZOR NA RUSKO

 

 

 Epidemie AIDS v České republice

Ve veřejnoprávní televizi bylo před pár dny oficiálně oznámeno, že jsme ve stádiu epidemie AIDS. 78% nakažených o tom ví, zbytek může kohokoliv nakazit. Drsná statistika. Je třeba, aby lidé, co se rizikového chování dopustili,  se zúčastnili testu a nevyhýbali se mu. Bylo diagnostikováno 3100 lidí do konce října s AIDS, nosiči viru Praha už dosáhla definičně koncetrované epidemie, to znamená v Praze už je 8% nakažených, což je např. každý dvanáctý gay. A to se týká i Ostravy a dalších velkých měst.

Zdroj: Robert Hejzák Česká společnost AIDS pomoc

 PROTO SI DEJME POZOR NA RUSKO

 

 

Generální ředitel Dvořák tvrdí, že neohrožení redaktoři Čt jsou tvrdá hráz proti ruskému imperialismu a hybridním hrozbám

Že lidé na alkohol umírali u nás? Že epidemie AIDS je u nás? No a co, musíme na Rusko nakydat hnůj na rozkaz vrchnosti z NATO a Bruselu. Když se nedá zrušit, budeme okopávat a okopávat a házet hnůj na cokoliv. Ondřej Soukup z Bakalových novin a Karas jsou garantem věcnosti...