Místo, aby hvězdná pěchota z České televize přinášela informace, část redaktorů jako Nora Fridrichová, Rosí či Václav Moravec si prakticky zprivatizovali část Čt1 a Čt24 k nadávkám, výhrůžkám nejen vůči konkurentům, ale dokonce vůči divákům, kteří jsou s propagandou a jednostranným, totalitním způsobem jejich výběru hostů (kamarádíčků) nespokojeni.

 

Do očí bijící jednostranné zvaní stále stejných hostů Evropských hodnot je radou RRTV protěžováno, zatímco zástupci té hlavní, kritizující Evropskou unii odhadující se až na 70% si ve veřejnoprávních médiích ani neškrtnou.

Nejsou ve správné linii sjezdu

ÚV Evropských hodnot!

 

Věřili jste, že alespoň proti demagogii dokonce jasně definované při volbě prezidenta RRTV konečně zasáhne?

Chyba lávky, vezme si jako vždy čas na rozmyšlenou a pak oznámí, že divák je tupec, který má držet ústa a krok, platit a neprotestovat, nebo ho nechá hvězdná pěchota odkráglovat! „Řekli jsme, že to už přecházet nebudeme, takže jsme dali podnět na policii,“ sdělil šéfredaktor Erik Tabery. Policie však odpověděla, že jde o veřejnou kritiku a případem se zabývat nebude. „Někdo si plete pojmy,“ zareagoval na to šéfredaktor publicistiky České televize Marek Wollner. „Kritika je jedna věc, výhrůžka je druhá věc,“ dodal Wollner.

 Přitom jaksi zapomínají, že stalking, urážky, vyhrůžky a pronásledování každého z odlišným názorem vychází z České veřejnoprávní televize a nikoliv naopak.

 

Vážená rado, neprosím, ale ostře protestuji a žádám prošetření neuvěřitelné masáže předvolební veřejnoprávní televize: analytik Luboš Rosí ve 21:53 přímo před volbou prezidenta neuvěřitelně zmanipuloval prapodivný průzkum Čt a Demagoga.cz, kdy všechny zápory na kandidáta přečetl v přímém přenosu, takže prezident Zeman z tohoto průzkumu vyšel málem jako zločinec.

 

Celý ostrý protest a žádost na prošetření zde:

Ostrý protest zaslán na RRTV - Rosí manipuloval volby! Nejvíce posunutých zpráv je na Čt 24, lživých na FORUM 24

 

A výsledek? Opět jako vždy.

Provozovatel na žádost Rady řádně ve stanovené lhůtě reagoval a s podaným vysvětlením se Rada následně seznámila na svém 9. zasedání konaném dne 15. května 2018. Po zvážení obsahu podaného vysvětlení a audiovizuálního záznamu vysílání předmětného pořadu dospěla Rada k závěru, že jeho odvysíláním nedošlo k porušení zásad objektivity a vyváženosti a neshledala důvod pro zahájení řízení o přestupku.

 

 

 

A předseda RRTV Ivan Krejčí za ČSSD se opět vysmívá

 

 

 

Kdy se nám opět vrátí svoboda a pluralita do veřejnoprávních a mainstreamových médií, ztracená v roce 2000? Zase po dočasnosti (což je jednotka definice 21.let) jako po okupaci vojsky Varšavské smlouvy od roku 1968?