Tak v tomto duchu se nese dnešní protiruská angažovanost hvězdné pěchoty veřejnoprávních médií. Dnes už každý, kdo nebyl postřelen sovětskými vojsky v roce 1968, jakoby politicky nežil.

Třináctiletí jsou zoufalí, jak jim komunisté před šedesáti léty zničili studie. Jiří Mádl, který se narodil v roce 1986 pravděpodobně úpěl pod pásy sovětských tanků v roce 1968. Každopádně to vkládá do tajemných výhrůžek a chce proto zcenzurovat každého, kdo to zpochybní.

 

  madl-chce-zakazovat-weby-trestat-sireni-lzi-a-hlavne-branit-ct-snad-mu-za-to-ct-prispeje-na-novy-film

 
I místopředsedkyně z
nové šlechty TOP 09 Markéta von Pekarová Adamová
úpěla pod pásy sovětských tanků
 
 NARODILA SE 2. října 1984
Andrej Kiska, to je náš stínový prezident, zaznělo z vedení TOP 09. A na Zemana se chystá akce

 I slavný politolog ODS úpěl pod pásy sovětských tanků

a možná se dočkáme i jeho přiznání, že byl postřelen.

V roce 1968 mu byly čtyři roky.

 

Zatím se u nás množí množírny psů. A je to tristní pohled. V poslední dobou se však u nás díky skvělému bádání angažovaných historiků a přiznání generace kolem třiceti let množí počet postřelených sovětskou armádou, počet zabitých razantně stoupá, z devadesáti se poslední měsíce číslo přehouplo přes 500 a je možné, že se k oněm avizovaným 18 miliónům zabitých Čechoslováků z 15 miliónů možných brzy dopracujeme.

Máme přece skvělé badatele a počet pohřbů mezi léty 1968 až 1989 byl přibližně 3 300 000, což už se blíží k číslu 18 miliónů.

 

Hvězdná pěchota veřejnoprávních médií už něco takového tyto dny naznačuje. Kam se hrabe nacismus a druhá světová válka:

Celkové ztráty na životech způsobené druhou světovou válkou představují více než 72 milionů lidí. Civilní oběti představují asi 47 milionů, což je prkotina proti okupaci v roce 1968.

 

 

Ale místopředsedkyně z
nové šlechty TOP 09 Markéta von Pekarová Adamová
přece ví své
 
 NARODILA SE 2. října 1984
 
 
 
 
Samozřejmě je to pouze ironická reakce na psychologická zvěrstva veřejnoprávních médií tyto dny: upozadnit nacismus a genocidu ve Vietnamu či jinde americkou armádou a zvýraznit zločince Putina. Dějiny však jsou pouze fakta, nic víc. ROK 1968 padesát let od utajení masakrů a znásilňování, které předcházely rozhodnutí okupace