Fantasmagorie, která už se asi skutečně bude muset řešit. Lidsky, nakopnutím někam. Všimli jste si záhady? Soudruzi vedoucí tajných služeb žasnou nad Zemanem, že nic nechápe, když oni sami nic nevědí. A neprozradí to prezidentovi, protože je to tak tajné, že si to tají i sami mezi sebou.

 

„Tito dva lidé, tedy Koudelka a Navrátil, ohrozili vážným způsobem ekonomické zájmy České republiky,“ řekl Zeman v TV Barrandov. "Navrátil odkazuje na Koudelku a ten nic neví, tak odkazuje na Navrátila".

 

Idiotkracie?

A aby té komedie nebylo dost, všimněte si ještě (a to není vtip) záhadné kombinace. Naši Velcí vůdci jako Kalousek, Bartošek, Pospíšil, Štětina, Peksa, Maláčová a další nechápou prezidenta Zemana. Lidé zase nechápou naše Velké vůdce a tak mizí na smětiště dějin, ale chápou Zemana.

 

A protože lidé chápou v mezinárodních otázkách prezidenta Zemana, ale nechápou slepé fanatické Velké vůdce,

navíc se smějí NovičokuHuawei jak za bolševika Rádiu Jerevan,

tak jsou dementní, staří, blbí a zaostalí, jak tvrdí Hrušínský z Jezerky na dotacích, či Aňa Geislerová.

 

A nyní vážně (byť ta úvodní komedie je bohužel děsivě komická): že se musí stále dělat prověrky zneužití dat včetně Huawei o tom žádná. Prostě je to nutnost a zde naprostý souhlas. Ale aby všichni občané České republiky, dokonce celého světa věděli, jak zneužívají data USA, od přihlašování Windows, přes Google a Facebook a toto zneužívání v USA předloženo s jasnými důkazy, přesto naše BIS a komická NÚKIP mlčí, sveřepě mlčí a nechá si tady v našich datech rejdit americkou CIA jak ji napadne? A to je v pohodě, přestože Němci tajné služby USA z Německa za to vyrazili.

Ale stačí jakási prapodivná tržní válka mezi výrobci USA a Číny a naše tajné služby dělají z občanů České republiky rukojmí ?

 

Pokud nás toto svinstvo tajných komediálních služeb poškodí jak naznačil prezident Zeman nemaje důkazu a bez předložení důkazu,

všichni, kdo se na tom podílejí, měli by být souzeni za skutečnou vlastizradu.

My občané máme právo vědět (v základních obrysech) jaké nebezpečí nám hrozí a kde se ukrývá. Kecy, že by mohlo být, kdyby bylo tak by jaksi bylo si mohou naložit do záchodků organizace CIA, ale nemají právo nás, občany České republiky tímto zesměšňováním a vlastizradou v prospěch cizí mocnosti urážet! Nepatříme pod správu Bílého domu! Ani Adolfa Hitlera! Jsme Česká republika!

 

Vím, že nic nevím, ale vím to jistě

Podle Peksy nemůže být hrozba spojená s Huawei, vůči níž BIS i NÚKIB varovaly, vymyšlená, a proto byla jejich varování správná. „Povinností BIS a NÚKIB je hlídat bezpečnost ČR a pokud vidíme takovou hrozbu, která nemůže být vymyšlená, nevidím důvod, proč by nereagovaly. Pokud je prezident vyzývá, aby to nedělaly, (to je vtip, nebo sprosté, zákeřné překroucení?) je to hodně v rozporu s tím, co by prezident měl dělat,“ řekl Mikuláš Peksa. Za práci zpravodajských služeb se ve svém stručném vyjádření postavili i ministři životního prostřední Richard Brabec či práce Jana Maláčová (ČSSD). Práci BIS prý oba věří.

Jenomže víra patří do kostela, zatímco pan prezident chce pouze DŮKAZY!

 

A ty jsou kde? Odpovězte si sami. Ale naši vůdci věří.

VĚŘÍ!

A VĚŘÍ!

P.S. V roce 1939 také část vůdců věřila Francii, Anglii...

 A když se podíváme na další důkaz, v jakou agentománii se překlopila americká CIA ve vnitrostátní propagandě USA, zaplést se znamená znevěrohodnit sama sebe! My potřebujeme tajné služby hrdé a svéprávné hlídající nás ze všech stran a nikoliv poskoky cizích mocností: jednou sovětskou, podruhé americkou. Ne, my musíme vybudouvat naše české!