Ne, ta ironie není na koncentrační tábory, na strašné pochody smrti, ale na jednotlivce, kteří z reklamy na koncentrační tábory tyli a jiné znevažovali! Na jednotlivce, co si z reklamy na koncentrační tábory udělali živnost a jejich přítelíčkové čekali, že jim všichni za srdceryvný příběh, mnohdy vymyšlený či zkreslený tvrdě zaplatí. A Hermanové se tím oháněli a i ti smrt malé holčičky zneužili na politickou propagandu. 

 

Slavný strýček Brady si na to dokonce vytvořil nadaci a za pomoci kumpánů znevážil všechny ubohé zesnulé v koncentračních táborech! Vážně tak strašně trpěl, že se dožil devadesáti let? A dojatý Herman zaplakal...

 

Cirkus Brady objížděl celý svět, nafasoval peníze a medaile a jeho PR agentura připravovala další přísun peněz a metálů!

Dokonce ani tu knihu nenapsal a kufřík nebohé sestry se našel v Japonsku. A jak to bylo s darem na onu tiskárnu? Najděme si fakta. V roce 1949 emigroval do Rakouska a v roce 1951 do Kanady. I ta emigrace byla prapodivná, protože dostal nabídku odjet do Izraele, ale protože se necítil zralý na práci, ve Vídni utekl a sice založil údajně s dalšími instalatérskou firmu, ve skutečnosti od nalezení kufříku pracoval pod PR agenturou "Hanin kufřík"  jako Plačka – Wikipedie a sběratel metálů do konce života.

 

Přitom až desítky let po válce ho našla Tuniko Išioka, zakladatelka tokijského centra pro zkoumání holocaustu, které nedal spát tajemný kufr s jménem Hanah. Ta po mnoha letech pátrání našla Bradyho a zrekonstruovala i osud jeho malé sestry!! Takže žádný Brady, ale Japonka Tuniko Išioka!!!

A malou knížečku o Haničce zpracovala kanadská publicistka Karen Levinová!!!

 

A jak si odtrhl Brady od úst, aby pomohl Československu v roce 1990?

V roce 1990 udělal sbírku na koupi nových tiskařských strojů (vybralo se zhruba 100 000 dolarů). Takže ani tyto peníze nebyly jeho, jak se stále naznačuje. Prostě jenom vybral "nezištně" peníze na zoufalé Československo, kde lidé (prý) umírali hlady a žízní a z toho se nakoupila rotačka!  Skutečně rotačka pomohla nasytit hladové Čechoslováky? Navíc nikde není zjistitelné, zda do toho vložil Brady jediný dolar. Tenkrát se říkalo, že rozjel byznys. Co si pod tím představit?

 

 Celé zde

Je Brady s manželkou (+ Herman) parazit a podvodník, který zneužil strašné smrti malé sestřičky v holocaustu?

 
Holocaust byla strašná doba pro nevinné lidi. Ale litujme ty, kteří tam nevinně zemřeli, nebo byli mučeni. Nikoliv ty, kteří na sbírání medailí a vyprávění příběhu, který dokonce nebyl ani jejich, si založili živnost! Nejen Židé za války strašně umírali!